Mrhba kafam durdu bi akıl verin nolur.ben 15 yıllık evliym.6 aydr babamın evindym ayrılık sebebi aldatma kötü alışkanlıkları.ama güvendğim dağlara kar yağdı babam ufak bşeyden 13 yaşındaki kzımı kovdu.ben onun çocuklarına bakmak zorunda dğilm dedi.bende 2 çocuğumla ev tutmaya karar verdm.kıyamet koptu evde ya çekecekmşm ya barışacakmşm.kzda babasıyla konuşmuş çıkın ayrı eve annen ev baksn demiş. ben hertürlü yardm ederim.eşyalarıda aln demiş.burda kalırsam kzım gelmiycek bende onsuz yapamam napıcam çıkıym ayrı eve dyorum.nolur dua edin beterin beteri var tabi.Mrhba kafam durdu bi akıl verin nolur.ben 15 yıllık evliym.6 aydr babamın evindym ayrılık sebebi aldatma kötü alışkanlıkları.ama güvendğim dağlara kar yağdı babam ufak bşeyden 13 yaşındaki kzımı kovdu.ben onun çocuklarına bakmak zorunda dğilm dedi.bende 2 çocuğumla ev tutmaya karar verdm.kıyamet koptu evde ya çekecekmşm ya barışacakmşm.kzda babasıyla konuşmuş çıkın ayrı eve annen ev baksn demiş. ben hertürlü yardm ederim.eşyalarıda aln demiş.burda kalırsam kzım gelmiycek bende onsuz yapamam napıcam çıkıym ayrı eve dyorum.nolur dua edin beterin beteri var tabi.