Ne olursa olsun çocuklar için barışıyım diyorum.yada ayrı eve çıkayım barışsam sadece ben çekicem.burda dursam hem ben hem çocuklarım çekecek.ayrı evi ilk ben istedim oda destek vermiş.çıktığımda ailemle aram baya soğuyacak ama çocuklarım rahat edicek.
Annesin fedakarsin,hemde daha cok kücük olan bir yavrun var...seni anlayabiliyorum canim,,caresizsin suan..hadi esinin yaptigini ayrilip kurtulsan belki iyi olacak senin icin ama öz baban sana yar olamiyor zor tabi..baban niye israr ediyor barisman icin?yani korkuyor mu yük olursunuz ona diye?
Allah kocana vicdan sizisi versin Insallah ceki düzen verse kendine.
eşinin sözüne güvenme, ilk maddi desteği al sonra ayrı eve çık.
babanı da boşver, anne baba hep haklı diye bişey yok. zamanla unutur. düzelir aranız.
çocuğunuz mu önemli babanız mı önce buna karar verin.
çocuğunuzsa alın çıkın ayrı eve ne demek ben onun çocuğuna bakmam.
aynı zamanda sizinde çocuğunuz olduğunu unutuyor galiba babanız.
eşinizde yardım ederim demiş zaten kendinizi toparlayana kadar oda yardım etsin çocuğu sonuçta.
sizde çalışıyorsanız eğer daha kolay aşarsınız bu problemi.
canım çocuklar babalarından nafaka alıyor di mi sonuçta? bebeğin biraz büyüyünce sen de çalışmaya başlarsın, olur biter. elbette kolay olmayacaktır ama sırf bu yüzden ayrıldığın eşine dönmeyi düşünme bence
Bir ihtiyaç olduğunda para gönderiyor allah için yolluyo yani.işte bi konuşsak nafaka,boşanma ne olcaksa ben anlaşarak düşmanlık olmasın istiyordum ama barışsammı dicek hale getirdiler.
ben var ya kocalara hiç kızmıyorum hiç allah bu aileleri bildiği gibi yapsın benim anam babam da dedi kızım gitme o adamla olmaz benim anam babam da dedi kızım gelme gittiysen devam et ama ben çekip geldiğimden beri 8 yıldır hem de ayrı bir şehirde ayrı bir evde bakıyorlar bana bu akşam aradı babam 3 ay oldu gitmeyeli 34 yaşındayım kızım 5 yaşında çocuk gibi düşünüyorum seni özledim gel diyor ve benim hiçkimseye hiçbir erkeğe eyvallahım yok neden mi çünkü benim ANAM BABAM var
allah tüm ana babalara vicdan versin kocalara vermese de olur
Pardon yasnur cum ama seyyahaleminin dedigi hosuma gitti-kocalara vermesede olur....versin canim onlarada versin,yoksa canide olabiliyorlar akil olmayinca
Arkadaşlar mutlu olmam için lütfen bana dua edin.çünkü biz barışıyoruz. bir aile büyüğümüz araya girdi barışmamız için.oda tm gelsin eşim obenim.istemesem çoktan boşardım falan ağlamış.bende karar verdim dönücem kızım çok ezildi varsın çocuklar iyi olsun inş onunla çok mutlu olurum.hepinize desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.inş bu durumlara birdaha düşmem.nş onunla çok mutlu olurum.hepinize desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.inş bu durumlara birdaha düşmem.
Canim gözlerim doldu,bende yarali ceylan oldugum icin seni anliyorum....üstelik senin iki tane yavrun var..Allahim yardimcin olsun..Insallah Rabbim esini dogru yolda yürütür bundan böyle...Canim inan senin adina suan cok sevindim..sen yasiyorsun..ancak sen bilirsin derdini..Allahim en kötü gününde bile bundan böyle yüzüne gülücükler versin..
Allah yar ve yardimciniz olsun...AMIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?