- 29 Mayıs 2021
- 3.024
- 5.932
- 108
- 40
- Konu Sahibi Umutun Annesi
-
Valla benim anladığım ikiniz de birbirinizden yemek beklemişsiniz. İkiniz de yapmamışsınız. E tamam eşin sorun yok dediyse “anne biz bu akşam dışarıda yiyeceğiz o yüzden evde yemek yok.” Deseydinizşöyle eşimin anneannesinin evine gittiler
Sonra dayısı hasta
Hastaneye götürdüler.
Vakitte geçiyor tabi.
Bende hani program bugün belirsiz olunca oğlumda durmadı
Bi şey hazırlamadım evde.
Kayınvalide saçma konuşunca canım sıkıldı.
Laf sokan kv görmemişsiniz siz.Bugün belirsiz bir gündü. Program her an değişebiliyor. Yemek konusuyla ilgili. İlk önce kayınvalide yemeğe çağırıyordu. Sonra öğlene doğru evden gittiler. Müsait olamadılar bende bebekliyim. Yemek yapamadım kendi evime. Oğlumun uykusu şaştı eşime izah ettim durumu oda sorun değil elbet bi şeyler yeriz dedi. Daha sonra kayınvalide geldi. Kuaförden saçını kestirmiş. Kahve içerseniz yapim dedi yok sağol benim karnım aç dedi. Sizde ne var yemek dedi bende kusura bakmayın bi şey hazırlayamadım oğluma baktım dedim. Verdiği cevaba bakın ee kalkıpta oturupta bi yemek yapamamışmıyım saygımdan anne saçını iyi günlerde kullan dedim gittim çocuk odasına ütü yapmaya. bu akşam anladım ki kadının toplumda bir değeri yok 4 sene boşuna emek vermişim.
Ben ondan beklemedim o bizden beklemiş oldu.Valla benim anladığım ikiniz de birbirinizden yemek beklemişsiniz. İkiniz de yapmamışsınız. E tamam eşin sorun yok dediyse “anne biz bu akşam dışarıda yiyeceğiz o yüzden evde yemek yok.” Deseydiniz
Yani başka kız olsa tartışır ben tartışmıyorumLaf sokan kv görmemişsiniz siz.
Tam aksine siz kvnize laf sokmuşsunuz.
E tamam o sizden beklemiş siz de yapmamışsınız. Siz onu davet ettiniz mi anne gel bu akşam birlikte yiyelim diye? Etmediyseniz zaten yemek yapmak zorunda değilsiniz. Şimdi ben çıkıp size gelsem, sonra da “ee yiyecek bir kap yemeğin yok mu?” Desem? Saçma yani. Zorunda mısınız sürekli yemek hazır bulundurmaya?Ben ondan beklemedim o bizden beklemiş oldu.
Ben oğlumdan
Dolayı yapamadım.
Yok etmedik.E tamam o sizden beklemiş siz de yapmamışsınız. Siz onu davet ettiniz mi anne gel bu akşam birlikte yiyelim diye? Etmediyseniz zaten yemek yapmak zorunda değilsiniz. Şimdi ben çıkıp size gelsem, sonra da “ee yiyecek bir kap yemeğin yok mu?” Desem? Saçma yani. Zorunda mısınız sürekli yemek hazır bulundurmaya?
Hiç can sıkacak konu yok bence.
Yooo, tartışılacak bir şey söylememiş Umut’un annesi.Yani başka kız olsa tartışır ben tartışmıyorum
eşim cevabı verdi size çıkılacaktıYooo, tartışılacak bir şey söylememiş Umut’un annesi.
Bir nugget falan pişirebilirdiniz, yanına piyaz falan, yapmadığınız şey değil.
Aksine sizi kv eyliyor. Yoksa siz çok güzel laf yetiştiriyorsunuz çok şükür.
Hiç sıkmayın canınızı. Eşiniz de arkanızda durmuş. Ben insanların akşama kadar kuaförde saç baş yaptırayım, akşam olunca da gider şunlarda karnımı doyururum mantığını anlayamıyorum. Zaten ne güzel demiş atalarımız misafir umduğunu değil bulduğunu yer diye. Sizinki de mantolar, sarmalar içli köfteler ummuş gelinden, peynir ekmek yemiş anlaşılan. Ne yapalım o akşam kısmetinde o varmış demek miYok etmedik.
Eşimle iki kişiyiz zaten normal
Pratik bi şeyler yapıp yeriz dedik.
Annesi öyle
Uğradı rastgele.
Sonrada eşim sizde yukarda kahvaltı türü gibi yapın anne babamla dedi
Yahu kadın çemkirmemiş, siz hep kvnizi gömüyorsunuz, kadını anne yerine görmüyor ve saymıyorsunuz. Ama sizin kadından beklentiniz çok.eşim cevabı verdi size çıkılacaktı
Belki erken döneriz diye
Ben ona bekle şimdilik dedim diye ona anlattı
Kaynana kalkıp oturup da bi yemek yapamadın mı demiş Yaso. Ben senin kadar iyimser bakamıyorum bu tepkiye. Seda “Get de evinde zıhımlan, gara gara dert.” dese yeridir sjdkkdkdYahu kadın çemkirmemiş, siz hep kvnizi gömüyorsunuz, kadını anne yerine görmüyor ve saymıyorsunuz. Ama sizin kadından beklentiniz çok.
Eski konularınızı bilmesem inanacağım.
Kadın ilk günlerde torununu görmeye geliyor diye bile konu açtınız yahu.
benim beklentim hiç bir zaman olmadı çünkü kadını 4 senedir tanıyorum.Yahu kadın çemkirmemiş, siz hep kvnizi gömüyorsunuz, kadını anne yerine görmüyor ve saymıyorsunuz. Ama sizin kadından beklentiniz çok.
Eski konularınızı bilmesem inanacağım.
Kadın ilk günlerde torununu görmeye geliyor diye bile konu açtınız yahu.
Anlıyorum evet.Azarlayan kaynanaya saçını iyi günlerde kullan demek ne alaka? Umut bugün beni hiç durdurtmadı, ben de sizi bekliyordum bir şeyler hazırlamak için diyecektin. Kadın ya mutfağa kendisi girerdi ya da bebişle ilgilenirdi, sen hazırlardın bir şeyler. Bana çok uzak bir ilişki modeli ama en uygunu bu olurdu gibi.
Bu aynı binada yaşama fikrine annen ne demişti? Daireyi sen evlenmeden önce mi almışlar?Anlıyorum evet.
Annemede bahsettim.
Oda allaha havale et.
O kadının huyu değişmez diyor.
Bu aynı binada yaşama fikrine annen ne demişti? Daireyi sen evlenmeden önce mi almışlar?
Öyle demiş, ama şu var kuşum Umut Bey’in annesinden şimdiye kadar kayın ailesini evinde bir yemeğe falan çağırdığını hiç okumadım.Kaynana kalkıp oturup da bi yemek yapamadın mı demiş Yaso. Ben senin kadar iyimser bakamıyorum bu tepkiye. Seda “Get de evinde zıhımlan, gara gara dert.” dese yeridir sjdkkdkd
Eşim evdeyken pazar günü herkesi çağırdım ben .Öyle demiş, ama şu var kuşum Umut Bey’in annesinden şimdiye kadar kayın ailesini evinde bir yemeğe falan çağırdığını hiç okumadım.
Açtığı her bdv konusu kayın ailesi ile ilgili ve ben kayınvalidesini ne yazıkki haklı buluyorum.
Burada konu yemek meselesi değil, kvsinin kendi evine gelmesini bile istemiyor Umut Bey’in annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?