napardınız bu durumda ?

Valla benim anladığım ikiniz de birbirinizden yemek beklemişsiniz. İkiniz de yapmamışsınız. E tamam eşin sorun yok dediyse “anne biz bu akşam dışarıda yiyeceğiz o yüzden evde yemek yok.” Deseydiniz

Laf sokan kv görmemişsiniz siz.
Tam aksine siz kvnize laf sokmuşsunuz.

Ben ondan beklemedim o bizden beklemiş oldu.
Ben oğlumdan
Dolayı yapamadım.
E tamam o sizden beklemiş siz de yapmamışsınız. Siz onu davet ettiniz mi anne gel bu akşam birlikte yiyelim diye? Etmediyseniz zaten yemek yapmak zorunda değilsiniz. Şimdi ben çıkıp size gelsem, sonra da “ee yiyecek bir kap yemeğin yok mu?” Desem? Saçma yani. Zorunda mısınız sürekli yemek hazır bulundurmaya?
Hiç can sıkacak konu yok bence.

Yok etmedik.
Eşimle iki kişiyiz zaten normal
Pratik bi şeyler yapıp yeriz dedik.
Annesi öyle
Uğradı rastgele.
Sonrada eşim sizde yukarda kahvaltı türü gibi yapın anne babamla dedi

eşim cevabı verdi size çıkılacaktı
Belki erken döneriz diye
Ben ona bekle şimdilik dedim diye ona anlattı

Yok etmedik.
Eşimle iki kişiyiz zaten normal
Pratik bi şeyler yapıp yeriz dedik.
Annesi öyle
Uğradı rastgele.
Sonrada eşim sizde yukarda kahvaltı türü gibi yapın anne babamla dedi
Hiç sıkmayın canınızı. Eşiniz de arkanızda durmuş. Ben insanların akşama kadar kuaförde saç baş yaptırayım, akşam olunca da gider şunlarda karnımı doyururum mantığını anlayamıyorum. Zaten ne güzel demiş atalarımız misafir umduğunu değil bulduğunu yer diye. Sizinki de mantolar, sarmalar içli köfteler ummuş gelinden, peynir ekmek yemiş anlaşılan. Ne yapalım o akşam kısmetinde o varmış demek mi

Ben hiç bi zaman eşimle onun arasına girmem naparlarsa yapsınlar
Modundayım ben biraz kırılgan
Hassas duygusalım sadece.
kayınvalidemin tarzını daha önceki
Konularımda anlattım ne yaptığı belli olmayan ne dediğide belli olmayan tuhaf ve değişik .
Bir dengesi yok.

eşim cevabı verdi size çıkılacaktı
Belki erken döneriz diye
Ben ona bekle şimdilik dedim diye ona anlattı
Yahu kadın çemkirmemiş, siz hep kvnizi gömüyorsunuz, kadını anne yerine görmüyor ve saymıyorsunuz. Ama sizin kadından beklentiniz çok.
Eski konularınızı bilmesem inanacağım.
Kadın ilk günlerde torununu görmeye geliyor diye bile konu açtınız yahu.

Azarlayan kaynanaya saçını iyi günlerde kullan demek ne alaka? Umut bugün beni hiç durdurtmadı, ben de sizi bekliyordum bir şeyler hazırlamak için diyecektin. Kadın ya mutfağa kendisi girerdi ya da bebişle ilgilenirdi, sen hazırlardın bir şeyler. Bana çok uzak bir ilişki modeli ama en uygunu bu olurdu gibi.

Kaynana kalkıp oturup da bi yemek yapamadın mı demiş Yaso. Ben senin kadar iyimser bakamıyorum bu tepkiye. Seda “Get de evinde zıhımlan, gara gara dert.” dese yeridir sjdkkdkd

benim beklentim hiç bir zaman olmadı çünkü kadını 4 senedir tanıyorum.
lohusayken neler olduğunu anlattım açın okuyun pat odama giriyorlardı umutu emzirirken
annemle de kavga etmişlerdi .
En son kadının huysuz olduğunu ailem de biliyor .

Anlıyorum evet.
Annemede bahsettim.
Oda allaha havale et.
O kadının huyu değişmez diyor.

Bu aynı binada yaşama fikrine annen ne demişti? Daireyi sen evlenmeden önce mi almışlar?

İlk başta ev kira olacaktı .
Öyle düşünüyorlardı.
Evi de yavaş yavaş arıyorlardı.
annem zaten sinirlenirdi nişanlıyken .
işte kader kısmet
Sonra bize ev göstermek istediler.
bi tane bulmuşlar.
işte bu oturduğum ev.

Kaynana kalkıp oturup da bi yemek yapamadın mı demiş Yaso. Ben senin kadar iyimser bakamıyorum bu tepkiye. Seda “Get de evinde zıhımlan, gara gara dert.” dese yeridir sjdkkdkd
Öyle demiş, ama şu var kuşum Umut Bey’in annesinden şimdiye kadar kayın ailesini evinde bir yemeğe falan çağırdığını hiç okumadım.
Açtığı her bdv konusu kayın ailesi ile ilgili ve ben kayınvalidesini ne yazıkki haklı buluyorum.
Burada konu yemek meselesi değil, kvsinin kendi evine gelmesini bile istemiyor Umut Bey’in annesi.

Eşim evdeyken pazar günü herkesi çağırdım ben .
Yanlış düşündünüz.

Laf sokmak için mesaj yazdım ama sildim.aile apartmanı pişmanlıktır bunu bütün şehirlerin girisine yazdırmak istiyorum.4 yıl eltimle aynı sitedeydik ayda yılda bir giderdim ona rağmen zordu.sizinki gibi olsa kafayı yerdim heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…