- 10 Nisan 2014
- 42.620
- 114.067
- 798
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
İzole değil mi şu an? Markette nasıl çalışıyor?Kız kardeşim annemle yaşıyor. Kardeşim korona oldu. Testi pozitif.Grip gibi. Annemi size götürün diyor.Annem şuan evde degil. Annemde belirti yok. Napayım sizce. Kardeşim markette çalışıyor ve gece gelip yatıyorum bulaşmaz diyor. Sizce napayım getireyim mi annemi? Anneme bulaşmıştır diyorum. Bulaşmamıştır diyor
Acaba bulasmadıysa testte cıkmaz mıBenim halama bulasmadi oğlundan oğlu da markette çalışıyordu odaları ayırdılar. Farklı tuvalet kullandılar. Halam maskeyle eldivenle ona kapıdan yemek veriyordu plastik tabak ve bardaklarla. Öyle atlattilar.
Hayır anneniz evde kalsınPazara gıttı annemde.Annemın haberı yok söylemedı. Ben söyledım anneme
Eşim 2gün önce kardeşimi gördü bu arada. Ya tutturdu götür diye. Annemi istemıyor musun dıyor. Kararsız kaldım. Eşimde akşam getırelım dıyor
Ama ayrı odamız yok. 2 artı 1 ev. Bir oda kuşlar var. Salon var. Bi de yatak odası.Kuşların odası boş. Masa falan var sadece. Koltuj yok napsamBen yanıma alırdım. Virüs yükü de önemli sonuçta olmasa da olur kadın. Ayrı bi oda hazırlayın size bulaşma riski olmasın.
İsim vermemişse demek...Anlatamıyorum galiba. Test pozitif diye aradiklarinda temaslı adı istiyorlar ve evdekiler otomatikman temaslı oluyor.
Bu yazınızı attım ona. En son kavga ettik. Annemi almadım dıye kötü oldum. Eşim gidelim aksam dıyorHayır anneniz evde kalsın
Kardeşiniz saçmalamasın!
İnsanlar ölmeyi bayılmak zannediyor sanirim.
O hafif geçirebilir
Ama başka birinin ölümle sonuçlanabilir.
Biraz duyarlı olsa insanlar keşke
Saçma işte ya, bu hastalık gitmez bu kafalarlaİsim vermemişse demek...
Aşının yan etkısı cok dıye vurulmadı.Neden aşısı yok
Hayır anlamıyor. O da karantinada kalacak diyorum. Ben gece eve geliyorum. Onu gormıyorum bulasmadı dıyor.İsim vermemişse demek...
Maalesef...Saçma işte ya, bu hastalık gitmez bu kafalarla
O zaman hastalıktan korkmuyor, gitsin kardeşinizle yan etkisi olmayan hastalığı geçirsin madem.Aşının yan etkısı cok dıye vurulmadı.
Bugün ögrendi pozıtıfı. Annemde şansa pazarda. Annemı goturun dıyorSahsen bir kac ay önce korona gecirdim. Benim testim esiminden 5 gün sonra pozitif cikmisti. Iste birsey olmamistir diye birsey yok. Ayni evde yasiyorlarsa bulasma riski cok yüksek. Kardesinizin testi ne zaman pozitif cikti?
Bugün ögrendı. Normalde sabah işe gıtmıs. Grıbım sanmıs. Mudur hemen hastaneye göndermıs. Pozitif cıkmıs. Annemı gotur dıyor. Ama annemde de varsa bıze bulascak. Ee benım alt komsu kronik hasta. Eşim bı ton ınsanla muattap oluyor. Kavga ettık en son. Şeytan getır dıyor. Pozitif cıkarsa da onla kavga ederım artıkİzole değil mi şu an? Markette nasıl çalışıyor?
Heh evet. Ama aynı odada uyuyolar. Dün nısanlısı ıle bulustu meselaBen konuyu toparlqyayim.
Konu sahibinin kardeşi gündüz çalışıp gece eve geliyor o yüzden diyorki ben zaten gündüz evde degilim annemi görmüyorum o yüzden bulasmamıştır siz annemi götürün.
Annenizinki 1 hafta sonra bile çıkabilirBu yazınızı attım ona. En son kavga ettik. Annemi almadım dıye kötü oldum. Eşim gidelim aksam dıyor
Bugün ögrendi pozıtıfı. Annemde şansa pazarda. Annemı goturun dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?