• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napicagimi bilemiyorum

Merhaba, yaşım 38 6 yıldır aynı yerde çalışıyorum.Bekar olduğum için ne zaman evleniyorsun sorular gelmeye başladı.Artik bişeyler bekliyorlar belli bir yaştan sonra evlenmeyince türk toplumunda önyargı başlıyor.Erkek arkadaşım var 4 senedir ama surekli bir ayrıl bir barış ondanda hayır yok gibi.İsten ayrılmayı düşünüyorum kendi ofisimi açma imkanım var en azından kafam biraz rahat olur diyorum sorular karşısında.Bunun yanında ailemle yaşıyorum onlar da artık sıkıldılar benden evlenmemi istiyorlar ev küçük zaten.Erkek arkadaşımı da biliyorlar noldu diyorlar.Fakat bende erkek arkadaşımdan son yaşadığımız sorunlar yüzünden olmayacağını düşünüyorum.Napicam bilmiyorum.

Hayatınızda biri olmasa yaş sıkıntı değil ama hali hazırda uzun bir ilişkiniz varken bu soruların gelmesi kaçınılmaz oluyor maalesef 🙄
Öncelikle hayatınızdaki kişi ile ilgili bir karar vermeniz lazım. Yani siz 38 yaşındaysanız o da aşağı yukarı sizin yaşlarınızdadır diye düşünüyorum ve eğer evlilik düşüncesinden uzaklaştıysanız bence onu da boş yere oyalamayın.
Hee hayatınızdan çıkarsa zaten bütün sorunlarınız çözülür yok ben onunla evlenmek istiyorum ama daha zamanı var derseniz de en güzeli kulaklarınızı kapamak olacak.

Hayatınızda biri olmasa yaş sıkıntı değil ama hali hazırda uzun bir ilişkiniz varken bu soruların gelmesi kaçınılmaz oluyor maalesef 🙄
Öncelikle hayatınızdaki kişi ile ilgili bir karar vermeniz lazım. Yani siz 38 yaşındaysanız o da aşağı yukarı sizin yaşlarınızdadır diye düşünüyorum ve eğer evlilik düşüncesinden uzaklaştıysanız bence onu da boş yere oyalamayın.
Hee hayatınızdan çıkarsa zaten bütün sorunlarınız çözülür yok ben onunla evlenmek istiyorum ama daha zamanı var derseniz de en güzeli kulaklarınızı kapamak olacak.
Erkek arkadaşım evlenmeden cinsellik yaşamak istiyor bu nedenle anlaşamıyoruz

Ay bu çevrenin de evlilik baskısını anlamıyorum. Başkasını ne ilgilendirir ki. Bnce bu konuda tavrınızı koyun müdahale edemesinler

Oda 36 yaşında evlenmeden cinsellik istiyor tamamen son zamanlarda artık görüşmek bile istemiyor bu nedenle evllilik düşünüyorduk oysa ki
Kaç defa konuşuldu yazıldı buralara böyle adamlar sizi sevmiyor gayet ekonomik özgürlüğünüz de var seviyorsa evlenir seninle. Bu adam evlenme niyetinde değil. istediği sizinle cinsellik yaşayıp bekar hayatına devam etmek

Merhaba, yaşım 38 6 yıldır aynı yerde çalışıyorum.Bekar olduğum için ne zaman evleniyorsun sorular gelmeye başladı.Artik bişeyler bekliyorlar belli bir yaştan sonra evlenmeyince türk toplumunda önyargı başlıyor.Erkek arkadaşım var 4 senedir ama surekli bir ayrıl bir barış ondanda hayır yok gibi.İsten ayrılmayı düşünüyorum kendi ofisimi açma imkanım var en azından kafam biraz rahat olur diyorum sorular karşısında.Bunun yanında ailemle yaşıyorum onlar da artık sıkıldılar benden evlenmemi istiyorlar ev küçük zaten.Erkek arkadaşımı da biliyorlar noldu diyorlar.Fakat bende erkek arkadaşımdan son yaşadığımız sorunlar yüzünden olmayacağını düşünüyorum.Napicam bilmiyorum.
Ne biçim aileniz var size üzüldüm, özellikle Turkiye de aileler kızlarının gözünün içine bakıyor biran önce evlensin gitsin diye, ama söz konusu erkek çocukları olunca evlenince bile kendi evlerine yerleşsin hiç gitmesin isterler geline de hayati zindan ederler bi sebepten ...

İşte biliyorum ama böyle olmak zorunda oldu yani sevmesem beklemezdim şimdi bi daha kimi sevicem diyorum bununla da zor
Sakin cinsellik yasama sevem adam böyle bir şart koşmaz, belliki kullanıp atmak istiyor, kesinlikle niyeti evlilik değil...

O heriften ayrıl. Niyeti belli. İş yerinde sikildiysaniz ofisinizi açın kafanızı dinleyin derim. Yeni ortam yeni insanlar getirir belki. Üzülmeyin. Kimse için evlenilmez. Bu sizin kabahatiniz değil. Zaten sevgiliniz adam olsaydı yaşı da gereği 4 yıl içinde evlenmiş 1 yaşında da çocuğu olmustu. Salin gitsin. Değmez...

O heriften ayrıl. Niyeti belli. İş yerinde sikildiysaniz ofisinizi açın kafanızı dinleyin derim. Yeni ortam yeni insanlar getirir belki. Üzülmeyin. Kimse için evlenilmez. Bu sizin kabahatiniz değil. Zaten sevgiliniz adam olsaydı yaşı da gereği 4 yıl içinde evlenmiş 1 yaşında da çocuğu olmustu. Salin gitsin. Değmez...
Evet işyerinden de çok sıkıldım ama biraz para biriktirmem lazım

Üzgünüm ama eşiniz tam bir Ö..k z , aşırı düşüncesiz bir adam bemce ipini salın nereye giderse gitsin fakat döndüğünde evliyim karım çocuğum var diye de geçinmesin, bu evliliği gözden geçirin çünkü tek sorun memleketine gitmesi değil, aşırı bencil ve değer vermeyen bir adam...
Konular karıştı sanırım

Back
X