• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napicagimi bilemiyorum

Başka sorun derken böyle bir şey istemesi normal mi

Yani eşim benden böyle bir şey talep etmedi ancak öncesinde erkek arkadaşımın bu tarz ısrarcı talepleri oluyordu. Ben böyle bir şey istemediğim için devam etmedim.
Ancak evlilik öncesi ilişki yaşayan çok fazla insan var, sizin dini ya da kültürel görüşünüzü bilemediğim için bir şey diyemiyorum..O yüzden kişisel bir konu dedim.
Hee belki sadece böyle bir talebi vardır ama ısrar etmiyordur, başka da bir sorununuz yoktur. O zaman evlenince zaten bir sorun kalmayacağı için ilişkinizi bitirmeniz gerekmez, her sorduğunda ya da teklif ettiğinde istemiyorum der geçersiniz.

Yani eşim benden böyle bir şey talep etmedi ancak öncesinde erkek arkadaşımın bu tarz ısrarcı talepleri oluyordu. Ben böyle bir şey istemediğim için devam etmedim.
Ancak evlilik öncesi ilişki yaşayan çok fazla insan var, sizin dini ya da kültürel görüşünüzü bilemediğim için bir şey diyemiyorum..O yüzden kişisel bir konu dedim.
Hee belki sadece böyle bir talebi vardır ama ısrar etmiyordur, başka da bir sorununuz yoktur. O zaman evlenince zaten bir sorun kalmayacağı için ilişkinizi bitirmeniz gerekmez, her sorduğunda ya da teklif ettiğinde istemiyorum der geçersiniz.
Son zamanlarda her konunun içinde konu dönüp dolaşıp buraya geliyor çok sıkıldım

Ne biçim aileniz var size üzüldüm, özellikle Turkiye de aileler kızlarının gözünün içine bakıyor biran önce evlensin gitsin diye, ama söz konusu erkek çocukları olunca evlenince bile kendi evlerine yerleşsin hiç gitmesin isterler geline de hayati zindan ederler bi sebepten ...
Öyle çevreye karşı ayıp oluyor diye babam zaten bizi pek sevmez

Back
X