Farkındayım ama üzülüyorum üzülmeme bile değmez ama duygularıma hakim olamıyorumBlok et. Hak ettigin iliski bu degil.
Kendime olan saygımı yitiriyorum fark ettim bunu elimden geleni yapıyorumKendine değer veriyorsan bu herifi hayatından yok et ve önüne bak. Herif casper gibi ne b*k olduğu belli değil. Zaten doğru birşey olsaydı net olurdu adını koyardiniz.
Farkındayım ama üzülüyorum üzülmeme bile değmez ama duygularıma hakim olamıyorum
Malesef anlamı yitirildi aşkınBir adamı, ne olduğunuzu bilmeden 11 ay hayatınızda tutmanız en büyük tutarsızlık.
Karşınızdaki kişi de bunu kullanmış.
Olmayan neymiş?
Sizi bıraktıktan sonra yürüdüğü kızların yolu mu yokuşmuş?
Bütün kavramların içi boşaltılmış. Eskiden aşk, sevgi denince içim ısınırdı.
gereksiz yorum yapma lütfenYağmurlu bir gün seç kendine. Bir demet çiçek al eline. Kapısına dayan.
Ses bombası al yanına. Link de bırakıyorum aç.
sonra gel bana dua et.
:)Eki Görüntüle 3324284 diyemedin mi?
Zamana bıraktım sadece biraz sancılı geçiyor şu dönem umarım atlatırımÜzül, ama kendini bosa harcatma. Her kadin sevilmeyi ve deger görmeyi istiyor. Bu herifde bunlar yok. Onu özel kilan senin ona bakisin ve sevgin. Baska bir özelligi yok
Kalbimi kırdıngereksiz yorum yapma lütfen
Zamana bıraktım sadece biraz sancılı geçiyor şu dönem umarım atlatırım
Böyle arabesk cümleler benim sinirimi bozuyor.Malesef anlamı yitirildi aşkın
Önceden yaptığım fedakarlıkları görmüyordum bana yapılan muameleyi sorgulamıyordum şuan onu sorguluyorum ve içim cok rahat elimden geleni yaptıgımı biliyorum ve karşı tarafda bunu söyledi farkında sadece üzülüyorum ama zamanla atlatacagım farkındayımAtlatirsin tabi. Acidan kacma. Aciyi yasa, ama yasadiktan sonra da birak. Bu kisiyle umut ettiklerini sana layik olan biriyle yasamaya odaklan. Böyle durumlari hep romatizma ma benzetiyorum. Aciyi bastirmak yerine aciyi da yasayip, vücudumun bana aslinda söylemek istediklerini anlamaya calistim. Aci bazen biz istemesekte aslinda bize neye ihtiyacimiz oldugunu gösterir. 10 senedir romatizmam artik azmiyor. Ama bunun icin de hayatimi degistirdim baya
Önceden yaptığım fedakarlıkları görmüyordum bana yapılan muameleyi sorgulamıyordum şuan onu sorguluyorum ve içim cok rahat elimden geleni yaptıgımı biliyorum ve karşı tarafda bunu söyledi farkında sadece üzülüyorum ama zamanla atlatacagım farkındayım
Şutlaaa değerli olursun.Her geldiğinde kabul edersen değer bilmezSelamlar yaklaşık 11 aydır ne sevgili ne flört ortada bir şeydik 1 defasında olmuyor diyip bıraktı 2 ay sonra tekrar yazdı affetim koşulsuz atladım tekrae olmuyor diyip gitti seviyorum canım çok acıyor bana güzel aşkına karşılık veremedigim için özür dilerim en son ayrıldıktan 2 hafta önce konuştuğumuzda ben seni anlamaya başladım ama bir anlamı kalmadı yaptıklarım hataymış ama bizden olmaz gibi bir şey söyledi çok üzülüyorum napmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?