Napıcağımı bilmiyorum

izems

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2023
23
4
6
26
Selamlar yaklaşık 11 aydır ne sevgili ne flört ortada bir şeydik 1 defasında olmuyor diyip bıraktı 2 ay sonra tekrar yazdı affetim koşulsuz atladım tekrae olmuyor diyip gitti seviyorum canım çok acıyor bana güzel aşkına karşılık veremedigim için özür dilerim en son ayrıldıktan 2 hafta önce konuştuğumuzda ben seni anlamaya başladım ama bir anlamı kalmadı yaptıklarım hataymış ama bizden olmaz gibi bir şey söyledi çok üzülüyorum napmalıyım sizce

Bir adamı, ne olduğunuzu bilmeden 11 ay hayatınızda tutmanız en büyük tutarsızlık.
Karşınızdaki kişi de bunu kullanmış.
Olmayan neymiş?
Sizi bıraktıktan sonra yürüdüğü kızların yolu mu yokuşmuş?
Bütün kavramların içi boşaltılmış. Eskiden aşk, sevgi denince içim ısınırdı.

Yağmurlu bir gün seç kendine. Bir demet çiçek al eline. Kapısına dayan.
Ses bombası al yanına. Link de bırakıyorum aç.

sonra gel bana dua et.

Kendine değer veriyorsan bu herifi hayatından yok et ve önüne bak. Herif casper gibi ne b*k olduğu belli değil. Zaten doğru birşey olsaydı net olurdu adını koyardiniz.

Farkındayım ama üzülüyorum üzülmeme bile değmez ama duygularıma hakim olamıyorum

Üzül, ama kendini bosa harcatma. Her kadin sevilmeyi ve deger görmeyi istiyor. Bu herifde bunlar yok. Onu özel kilan senin ona bakisin ve sevgin. Baska bir özelligi yok

Malesef anlamı yitirildi aşkın

Üzül, ama kendini bosa harcatma. Her kadin sevilmeyi ve deger görmeyi istiyor. Bu herifde bunlar yok. Onu özel kilan senin ona bakisin ve sevgin. Baska bir özelligi yok
Zamana bıraktım sadece biraz sancılı geçiyor şu dönem umarım atlatırım

Zamana bıraktım sadece biraz sancılı geçiyor şu dönem umarım atlatırım

Atlatirsin tabi. Acidan kacma. Aciyi yasa, ama yasadiktan sonra da birak. Bu kisiyle umut ettiklerini sana layik olan biriyle yasamaya odaklan. Böyle durumlari hep romatizma ma benzetiyorum. Aciyi bastirmak yerine aciyi da yasayip, vücudumun bana aslinda söylemek istediklerini anlamaya calistim. Aci bazen biz istemesekte aslinda bize neye ihtiyacimiz oldugunu gösterir. 10 senedir romatizmam artik azmiyor. Ama bunun icin de hayatimi degistirdim baya

Malesef anlamı yitirildi aşkın
Böyle arabesk cümleler benim sinirimi bozuyor.
Kendime saygım yok davranışları bunlar.
Her türlü suistimale açıksınız ve bunu bile isteye kabul ediyorsunuz. Ne demek ne yapacağımı bilmiyorum.
Yapılacak şey belli.
Ha üzüntümle başa çıkmak için yöntem arıyorum, ne yapayım deseniz ona saygı da duyulur, sevgiyle kucak açılır da.
Bunu ne olur yapmayın.
Bu kadar yozlaşmayalım, herkes bi kendi değerini fark etsin. Önce kendimizi sevip önemsemeyi öğrenirsek, elin adamı hiçbir kötülüğü yapamaz.

Önceden yaptığım fedakarlıkları görmüyordum bana yapılan muameleyi sorgulamıyordum şuan onu sorguluyorum ve içim cok rahat elimden geleni yaptıgımı biliyorum ve karşı tarafda bunu söyledi farkında sadece üzülüyorum ama zamanla atlatacagım farkındayım

Adam demek ki böyle bir iliski icin yeterli kadar olgun degil. Almanlarin bir lafi var: Incileri domuzun önüne atmak.
Kendini bu un önüne atma

Teşşekür ederim biraz da olsa iyi geldi gerçekten zor dönemler geçiriyorum

Şutlaaa değerli olursun.Her geldiğinde kabul edersen değer bilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…