Napıcağımı bilmiyorum

Ne yapağımı bilmiyorum dan kasıtım üzüntümle nasıl başa cıkarım manasında ben böyle biri için üzülmemesi gerektiğini düşünüyorum bunu başkası yaşasa senin verdigin tepkiyi verirdim hatta daha fazlasını verirdim

Bence ne yapacağınızı biliyorsunuz sadece duygularınıza yeniliyorsunuz.

Bahane, bahane, bahanee... Giden tekrar gider. Seven sevdiğini hissettirir ve de zırt pırt terk etmez. Bu palavraları yemeyin. 2 süslü lafa kanmayın. İcraata bakın lütfen, havada kalan laflara değil. Tekrar gelse, tekrar affetsen, tekrar gidecek adam ortada. Ne yap biliyor musun? Kendine değer ver ve de mutluluğunu başkalarına bağlama. Kendine değer vermiş olsan tükürdüğünü yalamazdın. Bu birini affetmekle alakalı değil. Seni terk edip giden birine tekrar tekrar inanıp da kendini kandırmakla ilgili. Konuşmayı hemen kesmelisiniz. Boşluğa düşünce yine yazabilir. Cevap verdiğinize değmeyecek bir kişi. Ve kimseye gözünüzü kör edecek kadar bağımlı olmayın. Özellikle de size değer vermeyenlere.

Bırak kalbin acısın geçer gider allahtan evli değilsin bırak Allah aşkına lütfen bırak bak bana güven, bırak
Benimde yeni okuduğum Mevlana’nın sözünü yazayım sana bir insan bilmiyorsa ne istediğini hem seni ziyan eder hem kendini

11 ay belirsizlik için uzun bir süre. Birdaha gelirse kabul etmeyin adam kafasına göre davranıyor resmen siz buna layık değilsiniz

Oturun ağlayın ve acınızı yaşayın iyice içinizde bitirin. Bu şekilde olgunlaşıp tecrübe ediniyoruz zaten. Acınızı yaşamadan ordan oraya da savrulmayın. Geçecek

Böyle dengesiz enerji vampirlerini hayatından çıkarın lütfen çok rica ediyorum.

Sizi hak ediyor mu, hayır. Önce kendinizi sevin, sonra zaten etrafınız size değer veren insanlarla dolacaktır.

11 ayda her ay başı gitmiş gelmiş bağlanma korkusu var muhtemelen engelle gitsin heryerden

Iy boyle erkekler icin uzulmek cok sacma
Ama sen bunu 2 3 yil sonra bu konunu okuyunca anlayacaksin tabiki

Peki sana şunu danışmak istiyorum u süreçte hayatıma birini almalımıyım veya bu acımı bu sekilde yaşayıp atlatıktan sonra önüme sağlıklı bir şekilde biriyle iletişime mi geçeyim

Iy boyle erkekler icin uzulmek cok sacma
Ama sen bunu 2 3 yil sonra bu konunu okuyunca anlayacaksin tabiki
Peki sana şunu danışmak istiyorum u süreçte hayatıma birini almalımıyım veya bu acımı bu sekilde yaşayıp atlatıktan sonra önüme sağlıklı bir şekilde biriyle iletişime mi geçeyim

11 ayda her ay başı gitmiş gelmiş bağlanma korkusu var muhtemelen engelle gitsin heryerden

Sevgili izems bu surecte yeni arkadasliklar kur tabii ki.ama en cok kendine deger ver, en cok kendini sev.inan ki su an hissettigin duygunun ne luzumsuz oldugunu anlayacaksin

Bu moral bozukluğu biraz geçince iyi bi. şekilde mantıklı olur . Mutluluklar seni bulsun

Duygularınızı hiçe sayarak sizi terk eden adamı affederek en büyük hatayı yapmışsınız.
Hepimiz yaşadık türlü türlü ayrılıklar. Gerekirse acıdan sürünürüm de o giden adamı geri kabul etmem. Hiç etmedim.
Sizi bu kadar değersiz gören adamla işiniz olmamalı.
Engelleyeceksiniz, her yerden sileceksiniz, paşalar gibi acınızı çekip üstesinden geleceksiniz.
Ölüm yok ucunda hiç merak etmeyin.

Çok teşekkür ederim iyi geldi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…