Ne yapağımı bilmiyorum dan kasıtım üzüntümle nasıl başa cıkarım manasında ben böyle biri için üzülmemesi gerektiğini düşünüyorum bunu başkası yaşasa senin verdigin tepkiyi verirdim hatta daha fazlasını verirdimBöyle arabesk cümleler benim sinirimi bozuyor.
Kendime saygım yok davranışları bunlar.
Her türlü suistimale açıksınız ve bunu bile isteye kabul ediyorsunuz. Ne demek ne yapacağımı bilmiyorum.
Yapılacak şey belli.
Ha üzüntümle başa çıkmak için yöntem arıyorum, ne yapayım deseniz ona saygı da duyulur, sevgiyle kucak açılır da.
Bunu ne olur yapmayın.
Bu kadar yozlaşmayalım, herkes bi kendi değerini fark etsin. Önce kendimizi sevip önemsemeyi öğrenirsek, elin adamı hiçbir kötülüğü yapamaz.
Bu yüzden kaybettim farkındayımŞutlaaa değerli olursun.Her geldiğinde kabul edersen de
Bence ne yapacağınızı biliyorsunuz sadece duygularınıza yeniliyorsunuz.Selamlar yaklaşık 11 aydır ne sevgili ne flört ortada bir şeydik 1 defasında olmuyor diyip bıraktı 2 ay sonra tekrar yazdı affetim koşulsuz atladım tekrae olmuyor diyip gitti seviyorum canım çok acıyor bana güzel aşkına karşılık veremedigim için özür dilerim en son ayrıldıktan 2 hafta önce konuştuğumuzda ben seni anlamaya başladım ama bir anlamı kalmadı yaptıklarım hataymış ama bizden olmaz gibi bir şey söyledi çok üzülüyorum napmalıyım sizce
Bahane, bahane, bahanee... Giden tekrar gider. Seven sevdiğini hissettirir ve de zırt pırt terk etmez. Bu palavraları yemeyin. 2 süslü lafa kanmayın. İcraata bakın lütfen, havada kalan laflara değil. Tekrar gelse, tekrar affetsen, tekrar gidecek adam ortada. Ne yap biliyor musun? Kendine değer ver ve de mutluluğunu başkalarına bağlama. Kendine değer vermiş olsan tükürdüğünü yalamazdın. Bu birini affetmekle alakalı değil. Seni terk edip giden birine tekrar tekrar inanıp da kendini kandırmakla ilgili. Konuşmayı hemen kesmelisiniz. Boşluğa düşünce yine yazabilir. Cevap verdiğinize değmeyecek bir kişi. Ve kimseye gözünüzü kör edecek kadar bağımlı olmayın. Özellikle de size değer vermeyenlere.Selamlar yaklaşık 11 aydır ne sevgili ne flört ortada bir şeydik 1 defasında olmuyor diyip bıraktı 2 ay sonra tekrar yazdı affetim koşulsuz atladım tekrae olmuyor diyip gitti seviyorum canım çok acıyor bana güzel aşkına karşılık veremedigim için özür dilerim en son ayrıldıktan 2 hafta önce konuştuğumuzda ben seni anlamaya başladım ama bir anlamı kalmadı yaptıklarım hataymış ama bizden olmaz gibi bir şey söyledi çok üzülüyorum napmalıyım sizce
11 ayda her ay başı gitmiş gelmiş bağlanma korkusu var muhtemelen engelle gitsin heryerdenSelamlar yaklaşık 11 aydır ne sevgili ne flört ortada bir şeydik 1 defasında olmuyor diyip bıraktı 2 ay sonra tekrar yazdı affetim koşulsuz atladım tekrae olmuyor diyip gitti seviyorum canım çok acıyor bana güzel aşkına karşılık veremedigim için özür dilerim en son ayrıldıktan 2 hafta önce konuştuğumuzda ben seni anlamaya başladım ama bir anlamı kalmadı yaptıklarım hataymış ama bizden olmaz gibi bir şey söyledi çok üzülüyorum napmalıyım sizce
Peki sana şunu danışmak istiyorum u süreçte hayatıma birini almalımıyım veya bu acımı bu sekilde yaşayıp atlatıktan sonra önüme sağlıklı bir şekilde biriyle iletişime mi geçeyimBahane, bahane, bahanee... Giden tekrar gider. Seven sevdiğini hissettirir ve de zırt pırt terk etmez. Bu palavraları yemeyin. 2 süslü lafa kanmayın. İcraata bakın lütfen, havada kalan laflara değil. Tekrar gelse, tekrar affetsen, tekrar gidecek adam ortada. Ne yap biliyor musun? Kendine değer ver ve de mutluluğunu başkalarına bağlama. Kendine değer vermiş olsan tükürdüğünü yalamazdın. Bu birini affetmekle alakalı değil. Seni terk edip giden birine tekrar tekrar inanıp da kendini kandırmakla ilgili. Konuşmayı hemen kesmelisiniz. Boşluğa düşünce yine yazabilir. Cevap verdiğinize değmeyecek bir kişi. Ve kimseye gözünüzü kör edecek kadar bağımlı olmayın. Özellikle de size değer vermeyenlere.
Peki sana şunu danışmak istiyorum u süreçte hayatıma birini almalımıyım veya bu acımı bu sekilde yaşayıp atlatıktan sonra önüme sağlıklı bir şekilde biriyle iletişime mi geçeyimIliskinin adı çoktan konmalıydı üzülme boşver yeni bi sayfa ac
Peki sana şunu danışmak istiyorum u süreçte hayatıma birini almalımıyım veya bu acımı bu sekilde yaşayıp atlatıktan sonra önüme sağlıklı bir şekilde biriyle iletişime mi geçeyimIy boyle erkekler icin uzulmek cok sacma
Ama sen bunu 2 3 yil sonra bu konunu okuyunca anlayacaksin tabiki
Peki sana şunu danışmak istiyorum u süreçte hayatıma birini almalımıyım veya bu acımı bu sekilde yaşayıp atlatıktan sonra önüme sağlıklı bir şekilde biriyle iletişime mi geçeyim11 ayda her ay başı gitmiş gelmiş bağlanma korkusu var muhtemelen engelle gitsin heryerden
Bu moral bozukluğu biraz geçince iyi bi. şekilde mantıklı olur . Mutluluklar seni bulsunPeki sana şunu danışmak istiyorum u süreçte hayatıma birini almalımıyım veya bu acımı bu sekilde yaşayıp atlatıktan sonra önüme sağlıklı bir şekilde biriyle iletişime mi geçeyim
Duygularınızı hiçe sayarak sizi terk eden adamı affederek en büyük hatayı yapmışsınız.Selamlar yaklaşık 11 aydır ne sevgili ne flört ortada bir şeydik 1 defasında olmuyor diyip bıraktı 2 ay sonra tekrar yazdı affetim koşulsuz atladım tekrae olmuyor diyip gitti seviyorum canım çok acıyor bana güzel aşkına karşılık veremedigim için özür dilerim en son ayrıldıktan 2 hafta önce konuştuğumuzda ben seni anlamaya başladım ama bir anlamı kalmadı yaptıklarım hataymış ama bizden olmaz gibi bir şey söyledi çok üzülüyorum napmalıyım sizce
Çok teşekkür ederim iyi geldi buDuygularınızı hiçe sayarak sizi terk eden adamı affederek en büyük hatayı yapmışsınız.
Hepimiz yaşadık türlü türlü ayrılıklar. Gerekirse acıdan sürünürüm de o giden adamı geri kabul etmem. Hiç etmedim.
Sizi bu kadar değersiz gören adamla işiniz olmamalı.
Engelleyeceksiniz, her yerden sileceksiniz, paşalar gibi acınızı çekip üstesinden geleceksiniz.
Ölüm yok ucunda hiç merak etmeyin.
Teşekkür ederim:)Bu moral bozukluğu biraz geçince iyi bi. şekilde mantıklı olur . Mutluluklar seni bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?