napıcam ben bu durumlarla

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
arkadaşlar merhabalar daha önce eşimle ilgili bazı problemler anlatmıştım, kendisi cinsel anlamda bana çok uzak falan filan, önümüzdeki ay kardeşimini nikahı var ve ikimizde çalışıyor olduğumuz halde eşim kardeşime takı takma konusunda benle tartıştı baya, kendi dediği dışında hiçbir fikre tahammülü yok. ben napıcam, o tarafta kardeşim, eşim ise hayır da hayır

ikiniz de çalışıyorsanız eşini tınlama ne takacaksan tak ona da mı karışacak artık kendi problemlerin yüzünden bu kadar çemkirme bana az normalleş de otursun yerine

kardeşine takman lazım ama

çalıştığına göre kendı paranla ayarla ve tak

gerekıyosa kocan bılmesın.

neden ızın vermıyorki

ikiniz de çalışıyorsanız eşini tınlama ne takacaksan tak ona da mı karışacak artık kendi problemlerin yüzünden bu kadar çemkirme bana az normalleş de otursun yerine
adam benden çıkıcak paraya da karışıyo ama kendi tarafı olunca yapıyo, haberi olmadanda yapamam hesabımız ortak.

çalışan,ayakları üzerinde duran biri olarak kendi istediğinizi yapınız,kardeş sonuçta

adam benden çıkıcak paraya da karışıyo ama kendi tarafı olunca yapıyo, haberi olmadanda yapamam hesabımız ortak.

O kendi ailesine yaparken size soruyor mu? O zaman da hesabınız ortak sonuçta. Her şey karşılıklı. Az dişinizi gösterin, az dik durun. Ezdirmeyin kendinizi.

ortak bi kararla bütçenize uygun bişey takın . ..

O kendi ailesine yaparken size soruyor mu? O zaman da hesabınız ortak sonuçta. Her şey karşılıklı. Az dişinizi gösterin, az dik durun. Ezdirmeyin kendinizi.
kendi tarafına bütçemize göre bişeyler yapıyoduk, evleneli 2.5 yıl oldu kendi ailemle ilgili ilk defa takı falan olayı oldu, bunda da tavrı bu.

aa olur mu kardeş bu... tabii ki öyle söyliycek "illa bana şunu takın" der mi zaten insan..

"valla ele güne laf veremem, ablası bişi takmamış dedirtmem, yapacağımız bizim şerefimizdir" dersin
o olmaz dese de alın takın valla.. çalışıyormuşsunuz hem..
razı gelmezse de kavganızı sonra yaparsınız :)

çalışıyorum, adam hiç şeref meref o laflara bakmıyo, cebinden çıkana bakıyo.

Kardeşin sana ne yaptıysa aynını yap laf da söyletme erkekler maşallah kendi aileleri oldu mu mangalda kül bırakmazlar ama kadının ailesi yokmuş da sanki gökten zembille inmiş muamelesi yaparlar Valla istersen kavga et adamın suyuna gittikçe egosu daha da şişiyor söyleyeyim

diğer ayda yiğeninin sünneti var o na takıcan mı peki dedim, tabi o benim yiğenim diyo lafa bakar mısınız?

o zaman alıcan valla dinlemiceksin.. ( bütçeniz müsaitse tabii )
böyle adama müstahak...
kavga kaçınılmaz duruyor ama göze al o kadarını da..
sonra çok pişman olur üzülürsün zaman geçtiğinde..

aynen, kavga etmiyim tartışma olmasın diyosun ama her adama yaramıyo bu kimine benimki gibi yan etki yapıyo.

çalışıyorum, adam hiç şeref meref o laflara bakmıyo, cebinden çıkana bakıyo.
Çıkan sırf onun cebinden çıkmıyor madem hesap ortak o zaman onun ailesine yapılan neyse aynını sana da yapmak zorunda sen rıza göstermek zorundaysan o da zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…