adam benden çıkıcak paraya da karışıyoikiniz de çalışıyorsanız eşini tınlama ne takacaksan tak ona da mı karışacak artık kendi problemlerin yüzünden bu kadar çemkirme bana az normalleş de otursun yerine
çalışan,ayakları üzerinde duran biri olarak kendi istediğinizi yapınız,kardeş sonuçtaarkadaşlar merhabalar daha önce eşimle ilgili bazı problemler anlatmıştım, kendisi cinsel anlamda bana çok uzak falan filan, önümüzdeki ay kardeşimini nikahı var ve ikimizde çalışıyor olduğumuz halde eşim kardeşime takı takma konusunda benle tartıştı baya, kendi dediği dışında hiçbir fikre tahammülü yok. ben napıcam, o tarafta kardeşim, eşim ise hayır da hayır
3 ün 5 in hesabını yapıyo.işim zor benim.kardeşine takman lazım ama
çalıştığına göre kendı paranla ayarla ve tak
gerekıyosa kocan bılmesın.
neden ızın vermıyorki
adam benden çıkıcak paraya da karışıyoama kendi tarafı olunca yapıyo, haberi olmadanda yapamam hesabımız ortak.
kendisi bişey takmak istemiyo(kardeşim bikaç ay önce lafın gelimi bişey takmasanızda olur demişti) bu lafa sığınıyo.siz ne takmak istiyorsunuz, kendisi ne takmak istiyor?
kendi tarafına bütçemize göre bişeyler yapıyoduk, evleneli 2.5 yıl oldu kendi ailemle ilgili ilk defa takı falan olayı oldu, bunda da tavrı bu.O kendi ailesine yaparken size soruyor mu? O zaman da hesabınız ortak sonuçta. Her şey karşılıklı. Az dişinizi gösterin, az dik durun. Ezdirmeyin kendinizi.
siz ne takmak istiyorsunuz, kendisi ne takmak istiyor?
çalışıyorum, adam hiç şeref meref o laflara bakmıyo, cebinden çıkana bakıyo.aa olur mu kardeş bu... tabii ki öyle söyliycek "illa bana şunu takın" der mi zaten insan..
"valla ele güne laf veremem, ablası bişi takmamış dedirtmem, yapacağımız bizim şerefimizdir" dersin
o olmaz dese de alın takın valla.. çalışıyormuşsunuz hem..
razı gelmezse de kavganızı sonra yaparsınız :)
aynen, kavga etmiyim tartışma olmasın diyosun ama her adama yaramıyo bu kimine benimki gibi yan etki yapıyo.Kardeşin sana ne yaptıysa aynını yap laf da söyletme erkekler maşallah kendi aileleri oldu mu mangalda kül bırakmazlar ama kadının ailesi yokmuş da sanki gökten zembille inmiş muamelesi yaparlarValla istersen kavga et adamın suyuna gittikçe egosu daha da şişiyor söyleyeyim
Çıkan sırf onun cebinden çıkmıyor madem hesap ortak o zaman onun ailesine yapılan neyse aynını sana da yapmak zorunda sen rıza göstermek zorundaysan o da zorundaçalışıyorum, adam hiç şeref meref o laflara bakmıyo, cebinden çıkana bakıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?