napıcam ben bu durumlarla

Bakın önünüzde iki seçenek var. Doğru olduğunuzu bildiğiniz şeyden şaşmamak ya da eşinizin dediğine uymak.
Birincisinde kavga çıkma ihtimali var. Ama eğer kardeşinize istediğiniz şeyi yapamıyorsanız kavga çıkmasa da bu sizi daha mı az üzecek?
Ya da huzursuzluk çıkmasından çekinip eşinizin dediğini yapacaksınız. Bu da en fazla kafayı kuma gömmekten ibaret olur. Sorunları görmemiş olursunuz ama bu sorunların olmadığı ya da sıkıntıların geçtiği anlamına gelmez.

Eşinizin kardeşi var mı? İlerde onun düğününde bir sürü şey takılsa sesiniz çıkar mı? Sesiniz çıkmalı mı ya da? Durumlar tam tersi olsaydı ve siz eşinizin kardeşini küçüğün büyüğünü takalım deseydiniz size ne derlerdi? Ne konumuna düşürürlerdi?

yarımın bi küçüğü sanırsam 2 çeyrek eden 300 tl lik falan.

çeyrek mi takabilirsin diyor? yanlış anlama ama ikiniz de çalışan insanlar olarak kardeşe çeyrek takmak biraz az değil mi? yani tabiri caizse ayıp.. çok borçta olursun o zaman kimsenin laf etmeye hakkı yok. ama sen sırf eşinin cimriliği yüzünden çeyrek takacaksın. bence bu konuda tavrını koy. biz ki komşumuzun kızı evlendi ona çeyrek taktık düşün. bir de bu kardeş yani.

Peki siz esinizin kardesine ( varsa ) dugununde altin takarmisiniz ? Evetse bu dusuncenizi esinuz biliyor mu ? Yani siz onun tarafina takmak istemezseniz o da sizin tarafiniza takmak istemez
genelleme yaptim burada esinizle diger probkemkerinizi ben bilmiuorum
Maasiniz var tek basiniza hareket edin demek yanlis olur birlikte karar alin
Madem esiniz takmak istemiyor siz cok istiyosunuz e kardesiniz takmazsaniz asil ayip olur ama almak istediginiz takinin fiyati da onemli burada atiuorum 3 milyara degil 1 milyara 2 milyarar taki takin
maddi durumunuza gore hareket edin
durumunuz iyiyse kardese de ceyrek takmak ayip olur bence ya da siz de ceyrek takin esinizde ceyrek taksin
Ya da esinizin kardesinizle bi sorunumu var da takmak istemiyor yoksa cimri falan mi ya da vok mu inatlasiyosunuz aranizda
Zaten bu taki mevzusu butun evli ciftlerin derdi cok.takmayin bu konuyu derim maddiyatinza gore ne onun ne sizin istediginiz olsun orta yolu bulun anlasin halledilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…