olmayan suçuna rağmen, suçluluk psikolojisiyle onu göklere çıkarıp ne derse bin fazlasını yapmaya çalışmışsın ama ondan sana değil eş, uzaktan arkadaş bile olmaz bu saatten sonra.. Bence ikinizinde yolu ayrı ayrı bu saatten sonra.
saçmalama allah aşkına yaaiste olmayan suc diyosunuz ya. ben kendimi suclu goruyorum. hickimseyle bisey yasamasaydim keske diyorum. sonucta biseyler yasayip ayrilmak cok kotu. tek bi kisiyle yasayip evlenmek en iyisiymis. ama ben bunu yasadiktan sonra anladim. cevremde hep normal gelirdi ama oyle degilmis :/
saçmalama allah aşkına yaa
yaşadığın neymiş altı üstü bi öpüşme sarılma
yahu sevişsen nolmuş, ki olmamış da, istemişsin olmuş derdik yahu
sen tamemen o hödüğün seni eziklemesi yüzünden böyle düşünüyorsun
kendisinin önceden sevgilisi olmadığı için arıza yapıyor ezik.
madem yaşamak hataydı senle neden ileri gitmeye çalıştı
karşına başkası çıksa farklı düşünecetin
aklını başına al artık ya
Sen bu adamla Devam edersen sana ettiği bütün hakaretleri kabul edip.. Ben O....yum Hadi devam edelim...Etimden.Sütümden yararlan dersin! Adam da Hem bedenini hemde paranı yer!daha öncede konu açmıştım. ama tekrar anlatıcam herşeyi. bundan önce bi tane sevgilim oldu düzgün biri değilmiş ilişkimin başında geldi sevgilime anlattı benle bunları yaptı şuralara gitti diye. sevgilim bana inandı ve ilişkiye devam etti. aramızda yaşanan şeyde bi kaç kere olan öpüşmeydi. gerçekten ileri giden bi durum olmadı eskisiyle.
sevgilim daha sonra bunları yüzüme vurmaya başladı. ama bi yandan da kendisi benle yaşadı. hatta daha ilerisinide yaşardı engel olmasaydım. daha önce hiç bi kızla öpüşmemiş bişey yaşamamış öyle söyledi ve bende inandım.
istediği zaman seni hatalarınla sevdim sen benim karımsın diyor. istediği zaman da kaşarsın, orospusun tarzında laflar ediyordu. tartışmada konuyu bi şekilde oraya getiriyordu.
en son olarakta ona gidip kalmamı istedi ben kabul etmeyince de yok eski sevgilinle şuraya gitmişsin diye laf etmeye tartışma çıkarmaya başladı yine. halbuki ben herşeyi onda yaşadım. gerçek anlamda sevdiğim değer verdiğim insan oydu. hep kendini eski sevgilimle kıyasladı. ben ona bin kat daha fazlasını yapmış olmama rağmen...
geçmişte yaptığım bir hata yüzünden ilişkimiz bitiyor. ve ben çok kötü hissediyorum. gerçekten evlenceğim insan olarak görmüştüm onu. ama o beni kullanmış sadece öyle hissediyorum
ne diyorsunuz kızlar. nasıl toparlanıcam çok kötüyüm. evlenceğim insan olarak görmüştüm.ciddi adımlarda atmıştık. o kadar şeyi boşuna mı yaşadımbundan sonra karşıma biri çıkarsa ne derim off off (
Sana bu lafları söyleyen terbiyesiz mi evlenmeyi düşündüğün insandı.Sen bir insanla daha önceden sevgili oldun diye mi hatalısın.Napacaktın gözlerini açar açmaz,bu dünyada onu mu arayıp bulacaktın.Sana namusunu ahlakını gururunu yerle yeksan eden lafları sayan,bir genç kıza,insana ağza alınmayacak lafları eden,karakteri 5 para etmez insan müsvettesini bırakmıyorsun bi de ilişkiniz bitecveği için hayata nasıl tutunacağım diyorsun.Merak etme, sen bu kişiliğinle daha nice küfreden hatta dövenini bulursun.Ben öyle insanın suratına tükürmem,tükürüğüm kirlenir.daha öncede konu açmıştım. ama tekrar anlatıcam herşeyi. bundan önce bi tane sevgilim oldu düzgün biri değilmiş ilişkimin başında geldi sevgilime anlattı benle bunları yaptı şuralara gitti diye. sevgilim bana inandı ve ilişkiye devam etti. aramızda yaşanan şeyde bi kaç kere olan öpüşmeydi. gerçekten ileri giden bi durum olmadı eskisiyle.
sevgilim daha sonra bunları yüzüme vurmaya başladı. ama bi yandan da kendisi benle yaşadı. hatta daha ilerisinide yaşardı engel olmasaydım. daha önce hiç bi kızla öpüşmemiş bişey yaşamamış öyle söyledi ve bende inandım.
istediği zaman seni hatalarınla sevdim sen benim karımsın diyor. istediği zaman da kaşarsın, orospusun tarzında laflar ediyordu. tartışmada konuyu bi şekilde oraya getiriyordu.
en son olarakta ona gidip kalmamı istedi ben kabul etmeyince de yok eski sevgilinle şuraya gitmişsin diye laf etmeye tartışma çıkarmaya başladı yine. halbuki ben herşeyi onda yaşadım. gerçek anlamda sevdiğim değer verdiğim insan oydu. hep kendini eski sevgilimle kıyasladı. ben ona bin kat daha fazlasını yapmış olmama rağmen...
geçmişte yaptığım bir hata yüzünden ilişkimiz bitiyor. ve ben çok kötü hissediyorum. gerçekten evlenceğim insan olarak görmüştüm onu. ama o beni kullanmış sadece öyle hissediyorum
ne diyorsunuz kızlar. nasıl toparlanıcam çok kötüyüm. evlenceğim insan olarak görmüştüm.ciddi adımlarda atmıştık. o kadar şeyi boşuna mı yaşadımbundan sonra karşıma biri çıkarsa ne derim off off (
çok sığsızızz çok sığ düşünüyorsunuz.. size layık bence hiç şikayet etmeyinsevgilisi olmus daha once ama bisey yasamamis. benle de yasamiycakti kesinlikle bu konuda suclu. beni asagilayip benle yasamasi kabup edilir degil. ben bunu hep soyluyorum zaten. ama insan herseyi evlendikten sonra esiyle yasasa daha guzel olur oyle degil mi? o yuzden pisman oluyorum o soyledi diye degilki
daha öncede konu açmıştım. ama tekrar anlatıcam herşeyi. bundan önce bi tane sevgilim oldu düzgün biri değilmiş ilişkimin başında geldi sevgilime anlattı benle bunları yaptı şuralara gitti diye. sevgilim bana inandı ve ilişkiye devam etti. aramızda yaşanan şeyde bi kaç kere olan öpüşmeydi. gerçekten ileri giden bi durum olmadı eskisiyle.
Sana kaşarsın diyen adam için mi üzülüyosun?
Pardon da siz neyin kafasını yaşıyosunuz??
Birde maddi destek sağlıyor arkadaş bu sığıra.
Nefret ederim evlenmemiş daha sevgiliyken bir erkeğin kıza sen benim karımsın demesinden.
Çok seviyesizce geliyor..
Zaten sevgiliniz de gayet seviyesiz biri..
ıyy böyle hasta bi tipten kurtulduğuna sevinsene ne kötüsü sana orospu diyen bi adama nasıl müsade ediyosun inanamıyorum !!daha öncede konu açmıştım. ama tekrar anlatıcam herşeyi. bundan önce bi tane sevgilim oldu düzgün biri değilmiş ilişkimin başında geldi sevgilime anlattı benle bunları yaptı şuralara gitti diye. sevgilim bana inandı ve ilişkiye devam etti. aramızda yaşanan şeyde bi kaç kere olan öpüşmeydi. gerçekten ileri giden bi durum olmadı eskisiyle.
çok sığsızızz çok sığ düşünüyorsunuz.. size layık bence hiç şikayet etmeyin
Sana kaşarsın diyen adam için mi üzülüyosun?
Pardon da siz neyin kafasını yaşıyosunuz??
bi de 'eski sevgilinle suraya gitmissin, benim evime de geleceksin' ne demektir ya ne demektir?! inanilmaz sinirlendim su an.. utanmaz..
sen de daha uzulursen, diyecek hicbsy yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?