napıcam ben nasıl tutuncam yeniden hayata yardımınıza ihtiyacım var??

iste olmayan suc diyosunuz ya. ben kendimi suclu goruyorum. hickimseyle bisey yasamasaydim keske diyorum. sonucta biseyler yasayip ayrilmak cok kotu. tek bi kisiyle yasayip evlenmek en iyisiymis. ama ben bunu yasadiktan sonra anladim. cevremde hep normal gelirdi ama oyle degilmis :/

saçmalama allah aşkına yaa
yaşadığın neymiş altı üstü bi öpüşme sarılma
yahu sevişsen nolmuş, ki olmamış da, istemişsin olmuş derdik yahu
sen tamemen o hödüğün seni eziklemesi yüzünden böyle düşünüyorsun
kendisinin önceden sevgilisi olmadığı için arıza yapıyor ezik.
madem yaşamak hataydı senle neden ileri gitmeye çalıştı
karşına başkası çıksa farklı düşünecetin
aklını başına al artık ya

sevgilisi olmus daha once ama bisey yasamamis. benle de yasamiycakti kesinlikle bu konuda suclu. beni asagilayip benle yasamasi kabup edilir degil. ben bunu hep soyluyorum zaten. ama insan herseyi evlendikten sonra esiyle yasasa daha guzel olur oyle degil mi? o yuzden pisman oluyorum o soyledi diye degilki

kendini daha fazla ezdirme bu adama mis gibi mesleğini eline almışsın doktor olmuşsun sana adammmı yok... herşey cinsellik değil bu adamla birlikte olduğun için bu adamla evlenmk zorunda değilsin kesinlikle öyle birşey yok evlillik çocuk oyuncağı değil o adamla ömrünü geçireceksin ben severek evlendim evlilik öncesi 1 kere bile kavga etmedik 4 senelik evliyim çocuğum var cocuk sonrası bazı takışmalarımız oldu ama sana hakaret eden saygı duymayan bir insan senin kocan olamaz... kendine yakışan seni hak eden biri elbet çıkacak önüne bence arkana dönüp bakma bile önüne geleceğine bak allahtan hayırlı bir eş dile huylu huyundan vazgeçmez gerçekten çok doğru bir söz bu adamla evlenirsen ömür boyu pişmanlık duyacaksın ahlanıp vahlanmamanın alemi yok yaşın çok genç... umarım bu adamla evlenip hayatını mahvetmmessin benimkisi bir abla tavsiyesiydi söylediklerimi iyi düşün hayatını ömrünü geçireceğin insan çok ama çok önemli...

Sen bu adamla Devam edersen sana ettiği bütün hakaretleri kabul edip.. Ben O....yum Hadi devam edelim...Etimden.Sütümden yararlan dersin! Adam da Hem bedenini hemde paranı yer!

Nefret ederim evlenmemiş daha sevgiliyken bir erkeğin kıza sen benim karımsın demesinden.
Çok seviyesizce geliyor..
Zaten sevgiliniz de gayet seviyesiz biri..

Sana bu lafları söyleyen terbiyesiz mi evlenmeyi düşündüğün insandı.Sen bir insanla daha önceden sevgili oldun diye mi hatalısın.Napacaktın gözlerini açar açmaz,bu dünyada onu mu arayıp bulacaktın.Sana namusunu ahlakını gururunu yerle yeksan eden lafları sayan,bir genç kıza,insana ağza alınmayacak lafları eden,karakteri 5 para etmez insan müsvettesini bırakmıyorsun bi de ilişkiniz bitecveği için hayata nasıl tutunacağım diyorsun.Merak etme, sen bu kişiliğinle daha nice küfreden hatta dövenini bulursun.Ben öyle insanın suratına tükürmem,tükürüğüm kirlenir.
Ama lafı söyleyene değil,söyletene bakmalı di mi?Ailene yazık.Büyüt besle,bir pislik gelsin senin kızan hakaret küfür etsin.Kızında ona tapsın.

çok sığsızızz çok sığ düşünüyorsunuz.. size layık bence hiç şikayet etmeyin

bu terbiyesiz, kisiliksiz heriften kurtulduguna sevin.. o..sun kasarsin ne demektir ya, sen hala ciddi anlamda seviyordum cok iyiydik dramasindasin.. aklini basina al kardes, ne olur ya.. su an sadece ofkeli olman gerekir ona karsi, hala kendini sucluyosun benim yuzumden bitiyo
diye.. iyi ki de bitmis..

bi de 'eski sevgilinle suraya gitmissin, benim evime de geleceksin' ne demektir ya ne demektir?! inanilmaz sinirlendim su an.. utanmaz..
sen de daha uzulursen, diyecek hicbsy yok!

istediği zaman seni hatalarınla sevdim sen benim karımsın diyor. istediği zaman da kaşarsın, orospusun tarzında laflar ediyordu. tartışmada konuyu bi şekilde oraya getiriyordu.

Sana kaşarsın diyen adam için mi üzülüyosun?
Pardon da siz neyin kafasını yaşıyosunuz??

ablam.. hiç bir erkek evlenmeyi düşündüğü kadına o lafları etmez..edemez..böyle biri için hiç üzülme gönder gitsin...

Nefret ederim evlenmemiş daha sevgiliyken bir erkeğin kıza sen benim karımsın demesinden.
Çok seviyesizce geliyor..
Zaten sevgiliniz de gayet seviyesiz biri..

Böyle deyip kızı kandırıp istediğini alacak.
Maddi olarak zaten sağıyor kızı.
Dehle güzelim sen de bunu. Aç mı doyuracaksın ?
O zaman adam çok dışarıda valla, hepsi "karı" parası yemek için cirit atıyor bugünün erkekleri.
Pardon, erkek müsveddeleri..

ıyy böyle hasta bi tipten kurtulduğuna sevinsene ne kötüsü sana orospu diyen bi adama nasıl müsade ediyosun inanamıyorum !!

Sana kaşarsın diyen adam için mi üzülüyosun?
Pardon da siz neyin kafasını yaşıyosunuz??

haklısınız kabul edilir bi laf değil.

ama ilişkinin ciddiydi ailem biliyor. onun ailesi biliyor ve seviyorum. özür diledi. tartışma esnasnda sinirle söylemiş.

düzelir diye düşünüyorum bende.

bi de 'eski sevgilinle suraya gitmissin, benim evime de geleceksin' ne demektir ya ne demektir?! inanilmaz sinirlendim su an.. utanmaz..
sen de daha uzulursen, diyecek hicbsy yok!

aynen öyle. onla yapmışşsın benle de yap modundaydı. ben de dedimki sen geçmişte hata yapmışsın aynısın bi daha yapar mısın. o zaman bişey diyemedi. yani o da evlenceğim insan bana böyle davranıyor diye bozuluyor.

Gecmiste yasadiklarin hata ise bu adamla yasadiklarin ne? Ya onceden yasadiklarina saygi duy ya da bir daha ayni seyleri yasama. Bundan ayrilip baskasiyla sevgili olmaya baslarsan bu gunlerine de hata diyeceksin.. Once kendine ve yasadiklarina saygi duy.. Ve lutfen sana kufreden bi adamla hayal kurma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…