ya isteyemez ki benden, benim durumumda ortada zaten. kac aydir ayin sonunu zor getiriyorum ona naisl para yollayayim.
10 milyar dügün icin uctu gitti, 5 milyar takilar, 2 milyar gelinlik, kinalik, 2.5 milyar yemek, 2.5 milyar salon parasi
yok araba parasiydi, davulcusuydu, davetiyesiydi elde avucta bisey kalmadi..
senindemi borcun var maasin yetmiyormu
ailenin yaninda maasin yetmiyorsa esin geldiginde nasil yeticekki?
iyi yapmışsın hayatım derdini anlatmakla...
ama ne erkekler var anneci...
sen daha yeni evlisin be güzelim...
bazı şeylere alışıcaksın...
bazen ağrına gidicek kabullenemiceksin ama sineye çekiceksin..
neler neler var burda...evlilik çok zor hayatım
ya isteyemez ki benden, benim durumumda ortada zaten. kac aydir ayin sonunu zor getiriyorum ona naisl para yollayayim.
10 milyar dügün icin uctu gitti, 5 milyar takilar, 2 milyar gelinlik, kinalik, 2.5 milyar yemek, 2.5 milyar salon parasi
yok araba parasiydi, davulcusuydu, davetiyesiydi elde avucta bisey kalmadi..
Bu borç muhtemelen babasının maaşından kesiliyordur. Eşin yanına gelsin, her ay kesilen parayı siz ailesine gönderin. Böylelikle hem borcu ödemiş olursunuz hem de siz çok zorlanmazsınız öyle değil mi? Böyle birşey konuştun mu eşinle???
dedim, bu seferde ben oraya gelince is bulabilecegimin garantisi var mi dedi.
gelde delirme, simdi mi aklina geldi alsanaalsanasmile
sKINtidan ne yapacagini sasirmis durumda oda
birileri kesin aklina girdi oraya gidince is bulamazsin diye. zaten vardi bi sürü doldurusa getirmek isteyen kisiler...
dedim, bu seferde ben oraya gelince is bulabilecegimin garantisi var mi dedi.
gelde delirme, simdi mi aklina geldi alsanaalsanasmile
sKINtidan ne yapacagini sasirmis durumda oda
birileri kesin aklina girdi oraya gidince is bulamazsin diye. zaten vardi bi sürü doldurusa getirmek isteyen kisiler...
iyiyde canim sende biliyorsundur buraya gelince is bulmasi cok zor zaten
meslegi ne?
canım sen elinden geleni yapmışsın. Söylenecek herşeyi söylemişsin. Borcu ödemem dememişsin. Daha ne istiyor ben anlamadım. Tamam haklı annesini babasını borçlarla bırakıp gitmek istemiyor ama artık onun da bir ailesi var. Valla ne diyeceğimi şaşırdım.
bende sasirdim. onun istedigi su an benim türkiyeye yerlesmem, orda bi is bulmam.
hatta kendi meslegimi yapmam, senin 3 yabanci dilin var burda en kral hastahneye girer iyi bi maas alirsin, iki maasla gül gibi gecirniz diyor.
ama ben arastirdim benim diplomam türkiyede gecerli degil, üstelik türkiyede calismak icin alman vatandasligimi vermem lazim, bu demek oluyor ki almanyanin bana verdigi tpm haklardan vazgecicem issizlik parasi, cocuk parasi gibi.
bunu yapmak sacmalik olur...
üstelik en basindan beri almanya diye konusulup sonradan ben gelmiyorum diye beni suclamasi sinir etti beni
bende sasirdim. onun istedigi su an benim türkiyeye yerlesmem, orda bi is bulmam.
hatta kendi meslegimi yapmam, senin 3 yabanci dilin var burda en kral hastahneye girer iyi bi maas alirsin, iki maasla gül gibi gecirniz diyor.
ama ben arastirdim benim diplomam türkiyede gecerli degil, üstelik türkiyede calismak icin alman vatandasligimi vermem lazim, bu demek oluyor ki almanyanin bana verdigi tpm haklardan vazgecicem issizlik parasi, cocuk parasi gibi.
üstelik en basindan beri almanya diye konusulup sonradan ben gelmiyorum diye beni suclamasi sinir etti beni
issizlik parasi cocuk parasi bunlari bir sey degil 3 ay verirler sonra hemen is bulurlar sana karsinda düzgün bir insan olsa git derim bunlari düsünme
hem sanmiyorum alman vatandasligindan vazgecmen gerektigini vardir onun bir cagresi mutlaka türkiyede calisma izni falan aliniyordur
ama kaynananin evine gitmek icinmi cekiceksin bu kadar eziyeti
deymez bencede gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?