merhaba kızlar uzun zamandır çok kararsızımm sizinle paylaşmak istedim...kapanmak istiyorum fakat annem hiç yakışmadığını söylüyorr benim kapanmamı istemiyor çok soğutuyor benide fakat ben çok istiyorum napıcamı bilemiyorum siz benim yerimde olsanız napardınız:18:
merhaba kızlar uzun zamandır çok kararsızımm sizinle paylaşmak istedim...kapanmak istiyorum fakat annem hiç yakışmadığını söylüyorr benim kapanmamı istemiyor çok soğutuyor benide fakat ben çok istiyorum napıcamı bilemiyorum siz benim yerimde olsanız napardınız:18:
Annen açık mı? her anne kapansın ister
bu konularin bilincli acildigini düsünüyorum !!
konunun gercek oldugunu düsünürsem annenizin baska bir sebebi vardir
kapanmanin size yakismadigi sebep degildir
kimsenin fikriyle hareket etme kendin düşün kararını ver.hayırlı olsun kararınız çok evindim inşallah yerine getirebilirsinz
inşallah çok teşekkür ederim lütfen dua edin bana inşallah kapanayım hayırlısıyla..
ben aile zoruyla kapatıldım lisede.o yüzden tam anlamıyla tesettürü yaşayamadım yıllarca.evlenince aklım başıma geldi ve artık pardesüde giyiyorum makyajda yapmıyorum allaha hamdolsun tam anlamıyla kapandım.darısı isteyen herkese..rabbim yardımcın olsun :)))
benimde şuan her şey oturdu sayılır namazlarımı tam kılıyorum çok şükür şimdide kapanmak istiyorum hayırlısı Allahtan..keşke daha önce kapanabilseydim bunun ne kdr büyük bi nimet olduğunu daha yeni yeni anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?