• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napıcamı bilemiyorum

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
merhaba kızlar uzun zamandır çok kararsızımm sizinle paylaşmak istedim...kapanmak istiyorum fakat annem hiç yakışmadığını söylüyorr benim kapanmamı istemiyor çok soğutuyor benide fakat ben çok istiyorum napıcamı bilemiyorum siz benim yerimde olsanız napardınız:18:

başörtünün sana yakışması önemli değil sen ona yakışacak şekilde yaşa yeterki..istiyosan annende olsa kimseyi dinleme içinden geleni yap

canım bende kapalıyım ama yakıştığı için değil Allah ın emri olduğu için kapatmalıyız buna kendimi dahil ederkte söylüyorum bilincindeysen kapan

annenize sizin artık erişkin bir kişilik olduğunuzu ve kendi tercihlerini kendinizin seçebileceğiniz akla sahip olduğunu anlatın.
sonra halen devam ederse kulaklarınızı kapatınız :36:

senın ıcınden gelıyosa kapan tabıkı..

yakısmıyo dıye kapanmana engel oluyosa annen;

hesabının ondan sorulması konusunda ötekı dünyada bı garantı verebılıyormu sana?

Tabiki de bilincindeyseniz kimseyi dinlemeyin yani kapanmak bnce müthiş bi duygu hem bu Rabbimin emri ailemiz istemesde uygulamk zorundyız bnde 2,5yıl önce kapandm bazen keşke daha önce kapansaydm dedim ama işte idrak edemedim lezzetini hiç alamadğım için şu ansa çookkk mutluyum hele etraftan geln olumsuz tepkileri hiç umursamadım çünkü bu güzelliği yaşamayan insan hiç bir zamn anlayamaz ve kimseyede kırılmadım Rabbim tez zamnda yardmcınız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar uzun zamandır çok kararsızımm sizinle paylaşmak istedim...kapanmak istiyorum fakat annem hiç yakışmadığını söylüyorr benim kapanmamı istemiyor çok soğutuyor benide fakat ben çok istiyorum napıcamı bilemiyorum siz benim yerimde olsanız napardınız:18:

yok atık annene diyecek söz bulamıyoum cidden... ne demek yakışmıyo kapanma...:20: lütfen dinlemeyin annenizi demekki herzaman aile sözü dinlememek lazım arada kendi dogrularını uygulayacaksın... kesinlikle nasıl mutluysanız öyle yapın... kapanmak herkese yakışır... onun verdiği hanımefendi duruşunu hiçbişey veremez... :34:

Annen açık mı? her anne kapansın ister

Eğer içinizden kapanmak geliyorsa kapanın kimsenin sözünü dinlemenize gerek yok sonuçta yetişkin bir insansınız kendi kararlarınızı verecek yaştasınız,ama eğer hazır değilseniz kapanmayın,annenizin soğuttugunu söylemişsin ama gerçek anlamda hazır olsan annenin söyledigi sözler umrunda olmazdı bence sende şuan tam anlamıyla kapanmak için hazır degilsin gibime geliyor.:26:

anne baba hakkı çoook önemli tartışılmaz ama Allahın emri annenin söylediklerinden önce gelir canım:50: böyle bir karar alacaksan al ve herkese kulaklarını kapat:19: şimdiden hayırlı olsun. Rabbim hakkıyla tesettüre girenlerden etsin.... hepimizi... amin

Annen açık mı? her anne kapansın ister

Annem kapalı fakat birkere babama söylemiş kapanmak istediğimi o da ona hiç yakışmıyor demiş bir kere Bi arkadaşımda demişti açıkçası bunlar beni çok uzuyor istediğim gibi olamıyorum ailemin desteği maalesef yok bu konuda pek:5:

Bi kere yakistigi icin degil Allahin emri oldugu icin kapaniyoruz. Kimsenin lafini onemseme bence. Annen baban bile olsa. Ayrica artik tesettur markalari var cok da şık giyinebilirsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu konularin bilincli acildigini düsünüyorum !!
konunun gercek oldugunu düsünürsem annenizin baska bir sebebi vardir
kapanmanin size yakismadigi sebep degildir

kimsenin fikriyle hareket etme kendin düşün kararını ver.hayırlı olsun kararınız çok evindim inşallah yerine getirebilirsinz:46:

inşallah çok teşekkür ederim lütfen dua edin bana inşallah kapanayım hayırlısıyla..:16:

ben aile zoruyla kapatıldım lisede.o yüzden tam anlamıyla tesettürü yaşayamadım yıllarca.evlenince aklım başıma geldi ve artık pardesüde giyiyorum makyajda yapmıyorum allaha hamdolsun tam anlamıyla kapandım.darısı isteyen herkese..rabbim yardımcın olsun :)))

ben aile zoruyla kapatıldım lisede.o yüzden tam anlamıyla tesettürü yaşayamadım yıllarca.evlenince aklım başıma geldi ve artık pardesüde giyiyorum makyajda yapmıyorum allaha hamdolsun tam anlamıyla kapandım.darısı isteyen herkese..rabbim yardımcın olsun :)))

benimde şuan her şey oturdu sayılır namazlarımı tam kılıyorum çok şükür şimdide kapanmak istiyorum hayırlısı Allahtan..keşke daha önce kapanabilseydim bunun ne kdr büyük bi nimet olduğunu daha yeni yeni anlıyorum :10:

benimde şuan her şey oturdu sayılır namazlarımı tam kılıyorum çok şükür şimdide kapanmak istiyorum hayırlısı Allahtan..keşke daha önce kapanabilseydim bunun ne kdr büyük bi nimet olduğunu daha yeni yeni anlıyorum :10:

İçinden geliyorsa, kimin ne dediği önemli değil arkadaşım
Ben zamanı gelince insanlara bir ilham, istek geldiğini düşünüyorum
Bence bunu es geçme , kulaklarınla duyduğunu değil, gönlünün söylediğini dinle

aile baskısıyla tesettüre girmek ne kadar yanlışsa yine aynı baskı sebebiyle kapanmamak o derece yanlış.
siz yüreğinizde hissediyorsanız bunu
yapabileceğim sürdürebileceğim bir şey diyorsanız kimse mani olamaz.

tesettürün yakışıp yakışmaması sıkıntı olmamalı ayrıca benim kanaatimce her kadına yakışır zaten.
siz yüreğinizi dinleyin eri kalan insanlar bu duruma alışacaklardır.

Back
X