napmak lazım?

Haklısınız malesef...bencili sanırım evet hatamı da bildiğim için şu an ayrılmış olsa bile( ki şimdiye kadar bunun lafı bile geçmedi) söyleyecek sözüm yok gibi (

Eger bu iliski bitecekse bu sizin saçma sapan kisitlamalarinizdan dolayi ve daha çok özgüven sorunu yasadikten dolayi olur.

Iliskinizi kurtarmak istiyorsaniz derhal bir psikologtan randevu almanizi öneririm. Bu özgüven sorunu hal edildikten sonrada iliskinize daha saglikli bir sekilde gözden geçirebilirsiniz. Siz geçmis iliskinizden dolayi hem büyük bir travma yasadiniz hem özgüveniniz tamamen yikilmis. Yoksa "arkadaslar ile bulusmasin" gerçekten çok saçma bir taleb, üzgünüm.

Daha taze acısı olan adama destek olmak yerine bunca trip niye ? :44: Biri birinin üzerine düşmesi gerekiyorsa, bu sensin
Sanırım sevgilinin duygularını sadece yaşayanlar anlayabilir :)

Psikoloğa gittim daha önce hatta ilaç da kullandım fakat sadece beynim uyuştu.Takıntılarım baki kaldı.Evet haklısınız malesef gecmise takılı haldeyim..Kendi ellerimle mahvediyorum işte..

Daha taze acısı olan adama destek olmak yerine bunca trip niye ? :44: Biri birinin üzerine düşmesi gerekiyorsa, bu sensin
Sanırım sevgilinin duygularını sadece yaşayanlar anlayabilir :)

Evet ben su an çok iyi anlıyorum desem bile bu imkansız yaşamadan tam bilemem.Bi de sevgilim üzgünlüğünü falan bana yansıtmmaya çalısır ben de üstüne giderim habire..Nankörüm..Teşekkürler

Psikoloğa gittim daha önce hatta ilaç da kullandım fakat sadece beynim uyuştu.Takıntılarım baki kaldı.Evet haklısınız malesef gecmise takılı haldeyim..Kendi ellerimle mahvediyorum işte..

Baska bir psikolog deneseniz? Yani bu tür sorunlar ve travmalar sadece ilaçlar ile çözülemez maalesef.
Psikolog size davranislarinizi nasil degistirebildiginizi ögretmesi gerekiyor. Bu travmayi atlatmaniz için yardim etmesi gerekiyor.

Anladigim kadariyla sizde birçok seyin farkindasinizi fakat elinizde degil, yine ayni davranislari sergiliyorsunuz. Bu çok aci olsa gerek, iliskinin kötüye gitmesini öyle seyretmek, yani ben sizi anliyorum aslinda. Bence sizin en iyi sansiniz yeni ve bu konularda deneyimli bir psikolog bulmak. Ayni zamanda kendinize ograslar bulun, hobbileriniz olsun, tek odaklama noktaniz sevgiliniz olmasin. Eminim bu sekilde sorunlariniz çözülür diye :)

Çok tesekkür ederim yorumlarınız için..ben her seyin farkındayım büyük ihtimlle sevgilim de o yüzden bu kadar sabırlı ve anlayışlıydı şimdiye kadar.Elimde olmadan yapıyorum.Sürekli bi açık bulma derdindeyim.Sürekli bi suçlama falan filan aslında psikoloğa gittiğimde de sürekli aymı seyleri anlatmaktan cok yoruldum cünkü ben doğruyu yanlısı zaten görebiliyorum fakat cok dirençliyim..O yüzden de yararı olmuyo tabi.

Farkındayım evet bi de ben bile o kdar etkilendimki çok seviyodum çünkü babasını ama insan nankör olmayagörsün işte..Tesekkürler

Nankörsen,ayrılık gibi bir sonuca da katlanacaksın canım.Ben bu tür davranışların psikolojiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.Senin için demiyorum,yaşantını bilmiyorum ama,bazı insanlar asosyalse,çevre oluşturmamışlarsa,kendilerine bir hedef ideal uğraş belirlememişlerse,hoşgörüşsüz anlayışsızlarsa psikolog napsın.Dünya kendi etrafında dönmüyor.Senin nasıl isteklerin beklentilerin sıkıntıların varsa,aynı şey karşı taraf için de geçerli.Ben hem annemi hem babamı kaybettim.Öyle 3 ay da 5 ay da geçecek birşey değil o.Hee gülebilir,konuşabilir,eğlenebilir.Ama bu onun o içindeki yaranın kapandığını göstermez.O zamnalrdada insanın derdi sevgili olmuyor.İnsan kocasını bile göremiyor.Ama en yakınındakinin seni anlamasını derdini paylaşmasını bekliyorsun.
Çocuk zaten annesiyle kalakalmış.Baba yok.Sınava hazırlanıyor.Annesinin acısına destek olmaya çalışıyordur.Sen kalkmış yok beni aramadın yok evlenmeyi düşünmüyorsun yok beni sevmiyorsun.Yahu evlenmeyi düşünse ne olacak.Daha kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyor.Yaş erken.Sınava hazırlanıyor.Bir de uzun kırıcı bir mesaj atmışsın ara ve özürdile bence.

Teşekkürler yorumunuz için,tabi beni tanımadığınız için aslında benim de yeterince uğraşılarım var.Fakat öyle bi şey ki aklıma bi sorun takıldığında her şeyi bırakıp sadece o şeye odaklanabiliyorum.Mantıksız oldugunu bana zarar verdiğini bile bile..Sanırım çevremdeki insanlardan etkileniyorum aslında su 1 haftadır falan herkesle arama bi mesafe koydum.İnsanlar çok boş konuşabiliyolar..Onları da duymamazlıktan bi gelebilirsem inşallah...
Bu arada başınız sağolsun,acınızı deştiysem özür dilerim..

Psikologun sana hiç ödev vermedimi? Yani mesela bu hafta su, su noktalara odaklan. Yada mesala atiyorum sevgilinin facebookunu karistirma hisi dogdunda sunlari yap dene ki kendini o hise verme diye? Yani böyle biseyler olmadimi? Psikolog seni dinlemeden ziyade eline somut seyleri vermesi gerekiyor, bu davranislarina karsi savasmak için, saglikli düsünebilmek için.

Sağol canım.Yaşından dolayı kendini keşfetme dönemindesin.Her yıl düşüncelerin değişir,zevklerin değişir,çevren değişir.O yüzden bsevgili dahi olsa,aklına gelen herşeyi o an da olsun yapılsın diye isteme.Zamana bırak.Kimsenin üstüne düşme.Ama sevgilinden özür dile.

Babası vefat etmiş. Ne ilgisi ya?
Rabbim korusun, benim babam vefat edecek, sevgilim bana ilgisizleştin diyecek? Suratının ortasına yumruğu yapıştırırdım..
Biraz kendinize gelin ve haddinizi bilin.. 3 değil, 13 yıllık da sevgili olsanız hiçbişey değiştirmez.. Adamın içine alev oturmuş, siz poh poh bekliyorsunuz.. Yazık..

Aslına bakarsanız bizim facebookumuz twitterımız vs miz hiçbi şeyimiz yok fakat ben kendi kafamdan bazıseyler uydurup onlara inanabiliyorum bi de arkadaslarımın adreslerinden girip eski sevgililerine bakıyodum neyseki şifrelerini falan değiştirdiler beraber karar aldıktan sonra.Psikologlarım ödevvari şeyler söylediler tabi en basta arkadaşlara bi şey anlatmama,telefonu kendimden uzak tutma içimden gecenleri onlara mail yazıp atıyodum sevgilime atmiyim diye vs gibi.

Haklısınız ben hemen olsun istiyorum.Özledim mi hemen gelsin vs. Aynı seyleri biri bana yapsa çekmezdim sanırım.İşte bunların farkında olup hala aynı seyleri yapmak en berbat şey bu...

Haklısınız ben de biri bana aynı seyi yapsa ben de sinirlenirdim...

öncelikle sevgilinizin başı sağ olsun.erken yaşta biriyle görüşmek ve sonunda aldatılmak kötü olmuş ama sonrasında çok iyi biriyle tanışmışsınız ve zor gününde yanında olmamışsınız.fazlasıyla bencillik yapmışsınız.sonuçta babası öyle 3 ayda bunu atlatabileceğini sanmıyorum.bence daha fazla uzatmadan arayın ve destek olun.insanlar zor zamanında yanında olanları asla unutmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…