Arkadaslar merhaba ben yeni üyeyim..Umarım doğru şekilde konu açıyorumdur.Benim sorunum erkek arkadaşımla ilgili..Benim bu ilişkimden önce 10 yıllık bi ilişki geçmişim mevcut fakat aldatıldım..(çocukluk aşkıydık) O kişiden sonra 4 yıl kadar kimseyle çıkmadım.Fakat şimdiki sevgilim karşıma çıktı..En başta her sey o kadar güzeldi ki...Aşıktı,sadıktı..etkilendim ben de aşık oldum.3 yıldır beraberiz fakat bu 3 yılda o kadar fazla sorun yaşadık ki..Çoğu da benim yüzümdendi.Güvensizdim zamanla aşırı kıskançlık ve şüphecilik oluştu takıntılar falan..3ay önce sevgilim babasını kaybetti ve bu arada biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz..Ve şu an annesiyle beraber yaşıyor ve kpssye hazırlanıyor aynı zamanda da çalışıyor.Ben onu ilgisizlikle sevgisizlikle umursamazlıkla suçladım..ve yine ortada bi sebep yokken de upuzun bi mesaj attım sen beni sevmiyosun hiç de sevmedin.Evlilik falan da yalandı vs vs bir sürü şey ve biz konusurken sevgilimin dakikaları bitmişti önce o yüzden aramadı ya da mesaj atmadı dedim fakat bugün 4.günü,konusmamamızın.Ki önceden hep o arar adım atardı.Bu sefer bitti galiba?? (ikimiz de24 yaşındayız) çok uzun oldu fakat yardım ederseniz sevinirim..arkadaslarıma anlatmak istemiorum..Şimdiden teşekkürler...