Napmaliyim eşim

tardiss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
227
57
48
41
Merhaba kızlar boşanmaya karar verdim. Ailemin yanındayım dünden beri avukat tutacak gücüm Yok . Bilgili olanlar bana yardımcı olursanız sevinirim nereye başvurulur nafaka alabilirmiyim.

Merhaba kızlar boşanmaya karar verdim. Ailemin yanındayım dünden beri avukat tutacak gücüm Yok . Bilgili olanlar bana yardımcı olursanız sevinirim nereye başvurulur nafaka alabilirmiyim.
Ayrılık nedeni nedir

Kendiniz de dilekce verebilirsiniz haklariniz konusunda bunlar varsa ve ispat edebiliyorsaniz tazminat alabilirsiniz ayrica yeni evliyseniz dugunde takilan altinlar sizin. Keske kendiniz cikmak yerine onu yollasaydiniz nafaka alabilirsiniz karsi taraf da istiyorsa bosanmaniz daha kolay ama istemiyorsa bile dediklerinizi ispatlarsaniz bosanirsiniz

Sağol inşallah

O nasıl bi insanmış ki öyle. Karısına neler yakıştırmış pislik herif. Sen ne kadar zaman sonra fark ettin.
Evlendikten 1 ay sonra . şimdi arıyor eve dön ne olur yalvarıyor dönersen 5 bini vericem diyor pislik

Evlendikten 1 ay sonra . şimdi arıyor eve dön ne olur yalvarıyor dönersen 5 bini vericem diyor pislik
Bak bak bak yaaa. Teklife bak. Kendine ilaç parası bile yapama boğazına tıkansın dedim mi o ona yeter. Karaktersiz

allah yardimcin olsun canim yorumlari okudum da mide bulandirici bir herif bakire degil ne demek ya terbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…