Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

halıdakini anladık eyvallah dediği gibi olsun ama banyo ne alaka, bence banyo kanıt, bu arada telefon geçmişine bakamazsın dimi, yani kimisi netten bakabiliyor, ama şifre geliyor tele ona bakman lazım, bir yerde okumuştum canım, bi araştır

Evet canım çok zorlanıcam biliyorum.ama göz yummak istemiyorum.işin kötüsü izin alamıyorum şuan işyerinden canım her istediğinde.o yüzden de kanıt süreci benim için uzun olacak her istediğimde gelebilsem çat kapı gelirim ama farklı şehirler öyle gidip gelemiyorum da. Şuan hesabını sorsam bunun nedir diye saçma mı olur?

9 ay gerçekten uzun bir dönem...Araya giren mesafe ne sebeple olursa olsun aranızdaki ilişkiyi,bağı etkiler.
Fakat aldattığına dair içinizde bir kuşku varsa emin olmadan eşinizle bu konuda konuşmayın.Çünkü her konuşmadan zararlı çıkan siz olursunuz.Her durumda inkar edeceği için olan size olur.Elinizde delil olmalı,saç telleri yeterli olup olmadığı tartışılır
Başka diyecek bir şey bulamadım...

Bence izin aldığın bi gün erken dönmen gerektiğini söyleyerek evden git, birkaç gün sonra tekrar gel eve ama eşinden habersiz olsun. Evde eşin yoksa evde bir yere gizlenebilirsin. Olan biten mutlaka renk verecektir zaten. Allah sabır versin. Kötüsünden korusun. İnşallah tahmin ettiğin şey değildir.

Ne yapsın yani 9 ay ayrı kaldılar diye göz mü yumsun ? Bazi yorumlar çok enteresan cidden.Okurken gözlerim yuvasından çıktı.Madem 9 ay uzun bir süre konu sahibide aldatsaydı.Onunki can değil mi ? Ama olmaz demi kadın aldatamaz.Erkeğe mübah kadına cıs tüh kaka.Oldu olacak kuma getirsin üstüne de tam olsun.
İzlemeye alın bence konu sahibi.Telefonuna casus programlar yükleyin.Belli ki bir halt yemiş.Boşanmaya kararlıysanız peşini bırakmayın.9 ay uçkuruna sahip çıkamayan adamı koca diye barındırmayın.

Bence olayı kapatmış gibi yapıp gizlice takip edin. Sonra haber vermeden bir gün gelin. Çok sinirleriniz bozulacak yıpranacaksınız bu süreçte yardım almanızda yarar var. Umarım biz abartıyoruzdur.

9 ay bir insanın kesinlikle eşinden ayrı kalmaması gereken bir süre...
bunu aldatılma açısından söylemiyorum, evlilikte olmaması gereken bir ayrılık süresi..
ama tabi burda mecburiyet var...
allah yardımcın olsun arkadaşım belli ki eşin bir haltlar karıştırmış
iradesiz bir insanmış demekki

Son düzenleme:

Rapor al o zaman .. Bu şekilde nasıl gidebilirsin kii ..
Eşin bir haltlar yiyor kesin .. Suç üstü yap ve hem o kadını hem o kocan olacak adamı maddi manevi dava et .

Şimdi yine söylesen yine inkar eder. Öyle bir şekilde yakala ki inkar edemesin. Seni gitti zannetsin ama sen gitme ve gözün üstünde olsun. Bazı hatlarda takip sistemi var eğer Vodafone'sa eşinin hattı bir şifre alıp netten kimlerle konuştuğuna veya mesajlastığına bakabilirsin.

Sen eşinle değil işinle evlenmişsin ki Akıl mantık işi değil evli biri 9 ay ayrı yaşar mı

Hesabını sorduğun zaman neler olacağını ben sana söyleyeyim, inkar edecek. Ve bir daha da delil bırakmamaya çalışacaklar,dışarıda otelde orada burada görüşmeye devam edecekler. Şuan nasıl böyle rahatsın benim nasıl içim içimi yiyor Gidip çok güvendiğin ailenden birine söyle takip ettir,patronuna söyle ailevi bir mesele,benim için çok önemli eve gitmek zorundayım de,lütfen bir şeyler yap ve yakalamaya çalış. Bu saç ne diye hesap sorman hiçbir şeye yaramayacak,ama kocanın çok işine yarayacak

Banyodan aynı saçın çıkması gayet açıklayıcı durumu ama ben olsam izlerdim.Mesela gittiğinizi sansın ve bi kaç gün izleyin.Çünkü banyodaki saçı dahi söyleseniz bir şekilde geçiştiricektir

annesi kız kardeşi bi akraba gelmiş olabilir mi?yada eşinde evde yokken kaynın falan kız arkadaşıyla gelmiş olabilir mi?

evlilikte 9 ay nasıl ayrı kalabiliyorsun, tamam eyvallah işin, mesleğin, para kazanma çaban olabilir, ama eh be kardeşim yazık günah.. o halde bırakıp tekrar işine nasıl döneceksin, ben işten çıkar peşinde dedektif gibi dolaşırdım, yinede bırakıp gidemezdim ortaya çıkartmadan..

Aslında ben kocasını seven bi kadındım belkide ondan daha çok sevdiğim için oldu bunlar.ama artık sevgimi haketmiyor.istemiyorum artık ve en kısa zamanda hatta hemen akşam bitirmem gerek bu işi.öyle kötü hissediyorum ki kendimi.duşa girip orda görmüş gibi yapsam çıkınca nedir diye sorsammı bilemiyorum.kanıt lazım en acilinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…