Evet ?
Ya işini bıraksın Evlenmesin Ne bilim adam işini bıraksın orda bulsun işi çok önemliyse Kadın da çalışmasın bu kadar zorluk çıkacaksa Şart mıAdam da evlenmeseymiş
Hem evlenirim hem o kadar uzaklık bana gelmez olmadı aldatırım demek daha mı doğru
Suç kadında mı
Hesabını sorduğun zaman neler olacağını ben sana söyleyeyim, inkar edecek. Ve bir daha da delil bırakmamaya çalışacaklar,dışarıda otelde orada burada görüşmeye devam edecekler. Şuan nasıl böyle rahatsın benim nasıl içim içimi yiyorGidip çok güvendiğin ailenden birine söyle takip ettir,patronuna söyle ailevi bir mesele,benim için çok önemli eve gitmek zorundayım de,lütfen bir şeyler yap ve yakalamaya çalış. Bu saç ne diye hesap sorman hiçbir şeye yaramayacak,ama kocanın çok işine yarayacak
Yok Annesi geliyor zaten her hafta ama onun saçı da değil.annesi sarışın bulduğm saç upuzun siyah başkada kardeşi akrabası yok zatenannesi kız kardeşi bi akraba gelmiş olabilir mi?
kesinlikle adam askere gitse kadın evde rahat durmasa 18 ay uzun süre mi diyeceğizYok 9 ay uzun süreymiş de bilmem neymiş.Kendinize gelin Allah aşkına,aldatılmanın böyle savunması mı olur.Ne yani,kadın iş sebepleriyle evinden uzak kalmışsa eşi aldatsın mı ?
K kdf seni zor günler bekliyor o kesin.Ama güçlü ol ve ona saçın hesabını sormak yerine suç üstü basmaya çalış .Hemen yakalarsın gibi görünüyor, belli ki ikisinde de deli cesareti var.evine hatta banyona bile girdiğine göre...
Konu sahibi 9 ayda bir eşinin yanına gitmiyor yalnız, her ay görüşüyorlarmış.Okumadınız sanırım. 9 ay görüşmemiş olsalar da haklı çıkarmaz ama neyse...bu düşüncenin aksini savunuyor olanlar herkes üstüne alınabilir..
9 aylık bir süre içerisinde yalnız kalıp ta rahat durabilecek bir adama sahipsiniz demek ki..
ne güzel.. kıymetini bilin..
bunu diyorsam tabi ki onayladağımdan mı diyorum sanıyorsunuz?
defalarca eşi tarafından aldatılan bi kadına mı tepkiniz..
yazık..
Ben de şuan sabredemiyorum zaten.gitmek zorundayım işe.ama göz yumup gitmek istemiyorum işte.gelince bisey söylememek için kendimi zor tutuyorum. Bu yüzden çaresiz olduğum için size danışıyorum. Söylemem gerek ama ne şekilde işte offfAl benden de o kadar .. Ben şurada okurken sabredemedim ..
tamam o zaman adam haklıymış karısı affetsin9 ay ayrı kalıp kocanın evinde oyuncaklarıyla oynayacağını sanmıyodun heralde
Hayır söylemeyin inkar eder.Bir şekilde sizi de ikna eder.İçinizdeki şüpheyle kalırsınız.Sabırlı olun bence bol bol delil toplamaya çalışın ki inkar edemesin.Saçların resmini çekmekle başlayın mesela.Aslında ben kocasını seven bi kadındım belkide ondan daha çok sevdiğim için oldu bunlar.ama artık sevgimi haketmiyor.istemiyorum artık ve en kısa zamanda hatta hemen akşam bitirmem gerek bu işi.öyle kötü hissediyorum ki kendimi.duşa girip orda görmüş gibi yapsam çıkınca nedir diye sorsammı bilemiyorum.kanıt lazım en acilinden
Ben bu konudan kaçayım yoksa cinnet geçireceğim. Biz size ne desek işe gitmem lazım diyorsunuz,artık ne diyebilirim ki...Ben de şuan sabredemiyorum zaten.gitmek zorundayım işe.ama göz yumup gitmek istemiyorum işte.gelince bisey söylememek için kendimi zor tutuyorum. Bu yüzden çaresiz olduğum için size danışıyorum. Söylemem gerek ama ne şekilde işte offf
tamam o zaman adam haklıymış karısı affetsin
Ben de şuan sabredemiyorum zaten.gitmek zorundayım işe.ama göz yumup gitmek istemiyorum işte.gelince bisey söylememek için kendimi zor tutuyorum. Bu yüzden çaresiz olduğum için size danışıyorum. Söylemem gerek ama ne şekilde işte offf
konu sahibi eşinden 9 aydır ayrı değilki... ayda bir görüşüyorlarmış... işi gereği toplamda 9 ay şehir dışındayani 9 ay ayrı kalmak ciddi bi süre.bence uzun süreli ayrı yaşamayı kabul etmek demek ilişkide bişeylerin bitmesini de göze almak demek.ne demişler gözden uzak olan gönülden de ırak olur.insan çok sevdiği çok önemsediği birinden ne sebeple olursa olsun o kadar süre uzak kalmaz ki bu askerlik vs bir şey değil.bunu ben eşime söylesem işim gereği ayrı kalıcaz 1 sene desem çalışma ben sırtımda taş taşır sana bakarım burda iş bul der.ne biliyim bence çok anormal yani.
Aldatan kocadan çok çalışmaya giden kadın eleştirildi
Aynı evde olup ihmal edilen bi kadın konu açınca gecelik giy ruj sür konuş cnm diyenler
E sağlıklı kadınsın kocan seni boşluyosa aldat niye demedi madem erkek evde yalnız kalınca aldatması mübahsa..
Çüş yani gerçekten çüş
Sonra da aldatmalar niye bu kadar çoğaldı diyoruz
Gayet normalleştiren kadınlar yüzünden erkekler meydanı boş buluyo işte
ee ne fark eder?ayda bir eşinle görüşmek de normal değil ki.konu sahibi eşinden 9 aydır ayrı değilki... ayda bir görüşüyorlarmış... işi gereği toplamda 9 ay şehir dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?