Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

bu düşüncenin aksini savunuyor olanlar herkes üstüne alınabilir..
9 aylık bir süre içerisinde yalnız kalıp ta rahat durabilecek bir adama sahipsiniz demek ki..
ne güzel.. kıymetini bilin..

bunu diyorsam tabi ki onayladağımdan mı diyorum sanıyorsunuz?
defalarca eşi tarafından aldatılan bi kadına mı tepkiniz..
yazık..

Adam da evlenmeseymiş
Hem evlenirim hem o kadar uzaklık bana gelmez olmadı aldatırım demek daha mı doğru
Suç kadında mı
Ya işini bıraksın Evlenmesin Ne bilim adam işini bıraksın orda bulsun işi çok önemliyse Kadın da çalışmasın bu kadar zorluk çıkacaksa Şart mı

Al benden de o kadar .. Ben şurada okurken sabredemedim ..

kesinlikle adam askere gitse kadın evde rahat durmasa 18 ay uzun süre mi diyeceğiz
erkektir durmaz demeyin rica edeceğim böyle diye erkekler aldatmayı kendilerine hak görür oldu
bir erkek askerde nasıl rahat duruyor 18 ay demek ki durulabiliyor gerekirse şap koysun yemeğine karısını aldatmasın

konu sahibi senin yerinde olsam bir gün geldiğim şehirden tekrar izin alır kocama haber vermez eve damlardım ayrıca komşularınla aran nasıl? mutlaka birinden biri görür eve bir kadın girip çıkıyorsa onlardan araştır

Konu sahibi 9 ayda bir eşinin yanına gitmiyor yalnız, her ay görüşüyorlarmış.Okumadınız sanırım. 9 ay görüşmemiş olsalar da haklı çıkarmaz ama neyse...

Bende her şey hayalet gibi alıntı yapılmış ama ne denmiş göremedim
Yoksa cevap yazmadan geçmezdim ( :

eşin, senin onu sevdiğin kadar seni sevmemiş ve değer vermemiş, yoksa kıyamazdı, yapamazdı...
geldiğimde soğuk davranıyordu falan demişsin...
sana soğuk davrandığına göre o eve getirdiği kadına karşı duygusal anlamda da bişeyler hissediyor olabilir...

9 ay ayrı kalıp kocanın evinde oyuncaklarıyla oynayacağını sanmıyodun heralde

Al benden de o kadar .. Ben şurada okurken sabredemedim ..
Ben de şuan sabredemiyorum zaten.gitmek zorundayım işe.ama göz yumup gitmek istemiyorum işte.gelince bisey söylememek için kendimi zor tutuyorum. Bu yüzden çaresiz olduğum için size danışıyorum. Söylemem gerek ama ne şekilde işte offf

Hayır söylemeyin inkar eder.Bir şekilde sizi de ikna eder.İçinizdeki şüpheyle kalırsınız.Sabırlı olun bence bol bol delil toplamaya çalışın ki inkar edemesin.Saçların resmini çekmekle başlayın mesela.

Ben bu konudan kaçayım yoksa cinnet geçireceğim. Biz size ne desek işe gitmem lazım diyorsunuz,artık ne diyebilirim ki...

Aldatan kocadan çok çalışmaya giden kadın eleştirildi

Aynı evde olup ihmal edilen bi kadın konu açınca gecelik giy ruj sür konuş cnm diyenler
E sağlıklı kadınsın kocan seni boşluyosa aldat niye demedi madem erkek evde yalnız kalınca aldatması mübahsa..

Çüş yani gerçekten çüş
Sonra da aldatmalar niye bu kadar çoğaldı diyoruz
Gayet normalleştiren kadınlar yüzünden erkekler meydanı boş buluyo işte

Ne yapar eder rapor alırım o işe birkaç gün geç giderim bu olayı cıkartırım senin yerinde olsam.
Ve o seni gitti bilsin,zaten muhtemelen kadın hemen gelecektir senin varlığında görüşemedikleri için..

tamam o zaman adam haklıymış karısı affetsin

yani 9 ay ayrı kalmak ciddi bi süre.bence uzun süreli ayrı yaşamayı kabul etmek demek ilişkide bişeylerin bitmesini de göze almak demek.ne demişler gözden uzak olan gönülden de ırak olur.insan çok sevdiği çok önemsediği birinden ne sebeple olursa olsun o kadar süre uzak kalmaz ki bu askerlik vs bir şey değil.bunu ben eşime söylesem işim gereği ayrı kalıcaz 1 sene desem çalışma ben sırtımda taş taşır sana bakarım burda iş bul der.ne biliyim bence çok anormal yani.

Şuan asla kabul etmez inkar eder belki seni bile suçlu çıkarır .
Ne yap ne et gitme bence .. Gerekirse git rapor al bir şekilde . . Ve eşini gizliden izle bilmesin senin dönmediğini ..
Sana en fazla 1 hafta veriyorum eşini yakalaman için ..

konu sahibi eşinden 9 aydır ayrı değilki... ayda bir görüşüyorlarmış... işi gereği toplamda 9 ay şehir dışında

tamamen katılıyorum nekadarda sert eleştiriyor insanlar yorum yapmak ne kadar basit az başınızda gibi düşünüp yazın. ortada yuva var kadın var yazık günah eleştirmek yerine destek olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…