Sen hamileyken ne olacak pekiee ne fark eder?ayda bir eşinle görüşmek de normal değil ki.
evet normal değil ama konu sahibinin bir mecburiyeti var... işi...ee ne fark eder?ayda bir eşinle görüşmek de normal değil ki.
ee ne fark eder?ayda bir eşinle görüşmek de normal değil ki.
Sen hamileyken ne olacak peki
Eh madem hamileyim eşim aldatsın diyebileceksen yaz çiz
Hepsini yaparken de aldatanlar çokBir arada olmak eşit değildir düzenli cinsel ilişkinin olması.Birlikte sarılmak,uyumak,aynı sofrada yemek yemek,yanında bi ses bi nefes,bi film izlemek, hayatı paylaşmaktan bahsediyorum ben.Siz bana ne söylüyosunuz ne kadar sığ bi düşünce.Birinin yokluğuna alışmak denen bişey var, bunun da tek yolu zaman.Bu arkadaşa olan da bu işte.Adama evli olduğunu unutturmuş.9 ay evlilikte ayrı kalınmaz, kim ne derse desin.
Bir arada olmak eşit değildir düzenli cinsel ilişkinin olması.Birlikte sarılmak,uyumak,aynı sofrada yemek yemek,yanında bi ses bi nefes,bi film izlemek, hayatı paylaşmaktan bahsediyorum ben.Siz bana ne söylüyosunuz ne kadar sığ bi düşünce.Birinin yokluğuna alışmak denen bişey var, bunun da tek yolu zaman.Bu arkadaşa olan da bu işte.Adama evli olduğunu unutturmuş.9 ay evlilikte ayrı kalınmaz, kim ne derse desin.
Aynen öyle yapıyım ozaman gidicem diyim ama gitmiyim ertesi gün de evin buralarda takılıyım illa ki eve getirir heralde,ama 1 günlük biyerde kalmam gerek ev dışında aileme şuan için söylemek istemiyorum bu durumu.bi yolunu bulurum onunda 1 günlük kalırım artık ama dediğiniz mantıklı gerçekten.gitmeden eve girdiklerini gördükten sonra eve girerim.umarım elime yüzüme bulaştırmamNe yapar eder rapor alırım o işe birkaç gün geç giderim bu olayı cıkartırım senin yerinde olsam.
Ve o seni gitti bilsin,zaten muhtemelen kadın hemen gelecektir senin varlığında görüşemedikleri için..
Hepsini yaparken de aldatanlar çok
Harikalar diyarında değiliz maalesef
Evliyse sorumluluklarını bilmeli
Madem 9 ay ayrı kalacaksın ben böyle biriyle evlenemem de diyebilmeli
Aaa nasıl 9 ay kocanı bıraktın ne demek bebek mi o, ayda bir karısı nasıl geliyosa 15 günde bir de kendi gitsin görmeye
Başka kadınları eve sokacağına
9 ay ayrı kalmamışlar ki zatenBir arada olmak eşit değildir düzenli cinsel ilişkinin olması.Birlikte sarılmak,uyumak,aynı sofrada yemek yemek,yanında bi ses bi nefes,bi film izlemek, hayatı paylaşmaktan bahsediyorum ben.Siz bana ne söylüyosunuz ne kadar sığ bi düşünce.Birinin yokluğuna alışmak denen bişey var, bunun da tek yolu zaman.Bu arkadaşa olan da bu işte.Adama evli olduğunu unutturmuş.9 ay evlilikte ayrı kalınmaz, kim ne derse desin.
Alıntın hayalet gibiydi görünmüyodu bendebu düşüncenin aksini savunuyor olanlar herkes üstüne alınabilir..
9 aylık bir süre içerisinde yalnız kalıp ta rahat durabilecek bir adama sahipsiniz demek ki..
ne güzel.. kıymetini bilin..
bunu diyorsam tabi ki onayladağımdan mı diyorum sanıyorsunuz?
defalarca eşi tarafından aldatılan bi kadına mı tepkiniz..
yazık..
Aynen öyle yapıyım ozaman gidicem diyim ama gitmiyim ertesi gün de evin buralarda takılıyım illa ki eve getirir heralde,ama 1 günlük biyerde kalmam gerek ev dışında aileme şuan için söylemek istemiyorum bu durumu.bi yolunu bulurum onunda 1 günlük kalırım artık ama dediğiniz mantıklı gerçekten.gitmeden eve girdiklerini gördükten sonra eve girerim.umarım elime yüzüme bulaştırmam
Ben iş güç dedim seni 9 ay nasıl tek bıraktım affet kocacıminsanlar kendi başına geleceğini düşünmeden yorum yapıyorlar bence. onların çocukları aileleri hastalık tedavisi vb. uzak kalsalar acaba eşlerinden aynı duyguyu beslerlermi, kabul edebilirlermi aldatılmayı ?
BEN DE NEDENSE SENİN ERKEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUMArkadaşlar ben adam aldatmış ve haklı demiyorum.Ben şöyle düşünüyorum.Eğer ki sen kocanı yuvanı bırakıp gidebiliyosan 9 ay,tekrar ediyorum bence, o koca ve o yuva çok da önemli değil demek ki senin için.Bugün boşanma davası açsa mahkemede 9 aydır şehir dışındayım ve aldatıldım dese o hakim bile bi kere daha durup düşünür.Demek ki konu sahibi arkadaş için evi ve yuvası işine göre daha arka planda kalıyor.Yani ne bileyim şu ülkede çok çok az erkek karısına izin verir ve çok çok az kadın 9 ay evini bırakıp işi için gider.Sonuçta kararlarımızı verirken hep bir seçim yapıyoruz önceliklerimize göre.Her seçim de bir vazgeçiştir diye düşünüyorum şahsen.Kocam için ölüp bitmiyorum,süper bi evliliğim yok,ite kaka yürütüyoruz, ona bayılmıyorum da ama ben bile bırakıp gidemem yani onu ve evimi 9 ay.Bu yüzden tuhaf geliyo bana.
sende senin gibi düşünmeyenlere saygı kırıntısı yok mu?ne saçmalıyosun?BEN DE NEDENSE SENİN ERKEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
MALEFİS YOKSA SEN MİSİN?
beyfendi bugün üçüncü üyeliğin bu... bıkmadın mı?sende senin gibi düşünmeyenlere saygı kırıntısı yok mu?ne saçmalıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?