Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

konu sahibi şu an aklıma geldi bence şu an bir şey diyemezsin desen inkar eder kanıtlayamazsın
bence sen eve gizli kamera taktır bu iki gün içinde kaçta geliyor gidiyor eve biri gelip gidiyor mu bunları öğrenirsin eğer böyle bir şey varsa elinde kanıt olur

Konu sahibi iş için gitmişsin tamam
Eşin senin nasıl bi işin olduğunu bilerek evlenmiş ona da tamam
Ama madem böyle bi ihanetle karşı karşıyasın hala iş iş deme lütfen insan o kafayla hangi işi düzgün yapar
İzin mi alırsın burdayken bile şehir dışındayım mı dersin yap bi plan çöz
Ona göre önüne bakarsın

Sen yokken seni aldatması onu haklı asla çıkarmaz kaç ay olursa olsun
Sen nasıl aldatmadıysan
Ayrıca bu işin hastalığı hamileliği de var
Uçkuruna sahip çıkmayosa yapılacak belli
Önce olayı aydınlat ki acabaların kalmasın

Saç telini ister banyoda bul ister yatağınızda hiç biri yaptım demez ki
Daha somut deliller edinmen lazım önce
Hayatta başarılar.

Sen hamileyken ne olacak peki
Eh madem hamileyim eşim aldatsın diyebileceksen yaz çiz

Bir arada olmak eşit değildir düzenli cinsel ilişkinin olması.Birlikte sarılmak,uyumak,aynı sofrada yemek yemek,yanında bi ses bi nefes,bi film izlemek, hayatı paylaşmaktan bahsediyorum ben.Siz bana ne söylüyosunuz ne kadar sığ bi düşünce.Birinin yokluğuna alışmak denen bişey var, bunun da tek yolu zaman.Bu arkadaşa olan da bu işte.Adama evli olduğunu unutturmuş.9 ay evlilikte ayrı kalınmaz, kim ne derse desin.

Hepsini yaparken de aldatanlar çok
Harikalar diyarında değiliz maalesef
Evliyse sorumluluklarını bilmeli
Madem 9 ay ayrı kalacaksın ben böyle biriyle evlenemem de diyebilmeli
Aaa nasıl 9 ay kocanı bıraktın ne demek bebek mi o, ayda bir karısı nasıl geliyosa 15 günde bir de kendi gitsin görmeye
Başka kadınları eve sokacağına

herkesin fikrine saygım var ancak adam beni 9 ay görmedi 1 ay görmedi 1 yıl görmedi diyede aldatacak yokluğuma alışacaksa hiç durmasın kapı orda. allahım yaşatmasın kim bilir konu sahibi için ne kadar zor. ve bu bence doğru değil savunulacakta hiç bir tarafı yoktur. sonuçta dünya hali başımıza ne gelecegını bilemeyiz. aynı durumda sende olabilirsin bende. ve ben kabul etmiyorum aldatılmayı.

Aynen öyle yapıyım ozaman gidicem diyim ama gitmiyim ertesi gün de evin buralarda takılıyım illa ki eve getirir heralde,ama 1 günlük biyerde kalmam gerek ev dışında aileme şuan için söylemek istemiyorum bu durumu.bi yolunu bulurum onunda 1 günlük kalırım artık ama dediğiniz mantıklı gerçekten.gitmeden eve girdiklerini gördükten sonra eve girerim.umarım elime yüzüme bulaştırmam

insanlar kendi başına geleceğini düşünmeden yorum yapıyorlar bence. onların çocukları aileleri hastalık tedavisi vb. uzak kalsalar acaba eşlerinden aynı duyguyu beslerlermi, kabul edebilirlermi aldatılmayı ?

9 ay ayrı kalmamışlar ki zaten

Alıntın hayalet gibiydi görünmüyodu bende
Hayır ben asla kocam aldatmaz diyen tiplerden değilim
Aldatırsa boşarım diyenlerdenim
O yüzden aaa 9 ay nasıl bıraktın tabi aldatır diyenleri anlamıyorum
Adam haklı mı yani
Kadın 9 ay aldatmamış, demek ki siteyen durabiliyo
Ayda bir eşin gelmiş, e tek sorun uzaklıksa 15 günde bir de sen git madem.

çok dikkatli ol bence henüz ailene bahsetme

Arkadaşlar ben adam aldatmış ve haklı demiyorum.Ben şöyle düşünüyorum.Eğer ki sen kocanı yuvanı bırakıp gidebiliyosan 9 ay,tekrar ediyorum bence, o koca ve o yuva çok da önemli değil demek ki senin için.Bugün boşanma davası açsa mahkemede 9 aydır şehir dışındayım ve aldatıldım dese o hakim bile bi kere daha durup düşünür.Demek ki konu sahibi arkadaş için evi ve yuvası işine göre daha arka planda kalıyor.Yani ne bileyim şu ülkede çok çok az erkek karısına izin verir ve çok çok az kadın 9 ay evini bırakıp işi için gider.Sonuçta kararlarımızı verirken hep bir seçim yapıyoruz önceliklerimize göre.Her seçim de bir vazgeçiştir diye düşünüyorum şahsen.Kocam için ölüp bitmiyorum,süper bi evliliğim yok,ite kaka yürütüyoruz, ona bayılmıyorum da ama ben bile bırakıp gidemem yani onu ve evimi 9 ay.Bu yüzden tuhaf geliyo bana.

Ben iş güç dedim seni 9 ay nasıl tek bıraktım affet kocacım
Ne kadar aldatsan haklısın kah siyah saç kah sarı hiç fark etmez
Bi daha seni yalnız bırakmayacağım gel bi hasret giderebileyim diyebileceklerse
Konu sahibine çemkirmeye devam etsinler

Tabi ki uzaklık sorun olabilir
Ama başka kadına harcadığın enerjiyi eşine harcasan konuşsan paylaşsan görmeye gitsen, belki adam gibi çözülürdü
Şimdi herşey mide bulandırıcı

BEN DE NEDENSE SENİN ERKEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
MALEFİS YOKSA SEN MİSİN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…