napmaya çalışıyor bu şimdi??

krisopraz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
489
485
30
biri varsı bayadır gördüğüm biri .biz 1 hafta flört ettik yani herşey kendiliğinden oldu gül bile verdi (yani kendim anlam çıkarmıyorum) daha sonra telefonda aklında başka birinin olduğunu onu unutmadan benimle konuşmanın bana haksızlık olacağını söyledi. duyunca şok oldum ama 1 hafta bile olsa güzel vakit geçirdiğim biriyle telefondan vedalaşmamak için yüzyüzü görüşelim konuşalım dedim . kabul etmedi telefondan mesajla yazarak veda etti yani . peki tamam dedim ne diyim ki . daha sonra(aynı ortamdayız) onu gördüğümde görmemezlikten gelmeye başladım filan derken bana bakıp durmaya başladı . hatta elinde su tarzı bişey vardı üstüme filan sıçrattı ( daha önceden aramızda olan bir şaka ) ters ters baktım gittim. artık görmemezlikten geliyorum ama kafamda da o . onunla kesinlikle olmaz farkındayım da ee arkadaşım madem aklında biri vardı niye benim aklıma girdin niye kalbime girdin( daha önceden de hafif hafif hoşlanıyordum ) .şimdi bu napmaya çalışıyor ?? tmm aklın sıra istemedin beni kabul gittim bende zaten ne demeye bakıyorsun ki ?(ben bakmayınca bakıp kafasını filan çeviriyor uzun uzun bakma değil)?

Ben senin yerinde olsam bu saatten sonra gelse de yüz vermezdim. Neden dersen aklında biri varken - sözde - seninle konuşmuş. Sonra diğeriyle konuşmuş şimdi sana bakıyor. Yarın öbür gün sevgili olursanız aynılarını başka bir kızla sana da yaşatmayacağını nereden bilebilirsin ki ??

Senden gerçekten etkileniyor olsaydı aklında sadece sen olurdun başkasından söz etmezdi bile.

o kız ortaya yok zaten eskiden kalma biriymş yada uydurduğu yalan bilmiyorum ama o lafı söyledikten sonra ne gelmesi , bunu nasıl kabul edebilirim ki?? düşünemiyor mu
düşünemiyor değil de boşta kalmasın biri olsun sen ya da o bu şu farketmez sanırım hiç iyi bir izlenim uyandırmadı bende anlattığın kadarıyla

Ben senin yerinde olsam bu saatten sonra gelse de yüz vermezdim. Neden dersen aklında biri varken - sözde - seninle konuşmuş. Sonra diğeriyle konuşmuş şimdi sana bakıyor. Yarın öbür gün sevgili olursanız aynılarını başka bir kızla sana da yaşatmayacağını nereden bilebilirsin ki ??

Senden gerçekten etkileniyor olsaydı aklında sadece sen olurdun başkasından söz etmezdi bile.
etkilenmediği belli ama ben etkileniyordum kendini niye bu kadar nokta gibi küçülttü ki :KK43:

Açıkçası belli bir nedenleri yok. Belki egoları yüzünden belki karakterleri gereği.Sen canını sıkma. Daha çok etkileneceğin birisi çıkar mutlaka karşına

O size su mu sıçrattı sizde sıcak çay sıçratın ve deyin ki bak can böyle yanıyor
Ve bidaha asla kendisini muhatap almayın. Evrimini tamamlamamış kendni bir halt zanneden insandan uzak durun

1 hafta kısa bir süre bence de vaktinde kendini belli etmiş. ona göre hiçbir şey yaşamamış olabilirsin...onun davranışlarını ayrıntıya dökme anlam çıkarma ne yapmaya çalıştığını çözsen eline ne geçer ki...dönerse de şans verme veya pişman edicem deme..

1 haftada kendinize sorun yapacak kadar kaptırmayın.

Bnce senin ondan hoslandğını bildiği için aklı sıra kendini göstermeye çalışıyo bnce unut gitsin madem unutamamş söylemş sana ne diye üstüne glyo

çoklu alıntıyı pek beceremiyorum kızlar haklısınız kesinlikle değmez .hala bakarken içim eriyor ama karakter yoksa tipi neyleyim ben.başta kendime aşık ediyimm pişman ederrim filan dedim ama gereksiz .kendi halinde yeterince pişman olur umrumda değil yani öyle olması için uğraşıyorum

X