- 6 Eylül 2014
- 489
- 485
- 30
biri varsı bayadır gördüğüm biri .biz 1 hafta flört ettik yani herşey kendiliğinden oldu gül bile verdi (yani kendim anlam çıkarmıyorum) daha sonra telefonda aklında başka birinin olduğunu onu unutmadan benimle konuşmanın bana haksızlık olacağını söyledi. duyunca şok oldum ama 1 hafta bile olsa güzel vakit geçirdiğim biriyle telefondan vedalaşmamak için yüzyüzü görüşelim konuşalım dedim . kabul etmedi telefondan mesajla yazarak veda etti yani . peki tamam dedim ne diyim ki . daha sonra(aynı ortamdayız) onu gördüğümde görmemezlikten gelmeye başladım filan derken bana bakıp durmaya başladı . hatta elinde su tarzı bişey vardı üstüme filan sıçrattı ( daha önceden aramızda olan bir şaka ) ters ters baktım gittim. artık görmemezlikten geliyorum ama kafamda da o . onunla kesinlikle olmaz farkındayım da ee arkadaşım madem aklında biri vardı niye benim aklıma girdin niye kalbime girdin( daha önceden de hafif hafif hoşlanıyordum ) .şimdi bu napmaya çalışıyor ?? tmm aklın sıra istemedin beni kabul gittim bende zaten ne demeye bakıyorsun ki ?(ben bakmayınca bakıp kafasını filan çeviriyor uzun uzun bakma değil)?