napsam olmuyor

Allahim ne kadar dengesiz vicdansiz bir adam kocan:23:canim mesleğin var ne güzel parani kazaniyorsun niye çekiyorsun ki bu ruh hastasini yazik etme kendine boşan gitsin hem de bir an önce yap bunu

arkadaşım işin var para kazanıyosun borc bi şekilde ödenir biter nasıl devamlı dayak yiyip oturabiliyosun yazık değilmi sana hele o cocuga ana oğul yemek yiyecekler küçücük cocuga yedirmeyecek babası bu ne ya yazık ikinizede böyle evlilik olurmu Allah yardımcın olsun

Çocuk babasına düşman kesliyor her tartışmadan sonra ama daha küçük olduğundan net idrak edemiyor.Az önce kv mi bi yere bıraktı geldi boşanalım anneme ettiğin saygısızlık yetti diyor.Hayhay dedim.Anası hep haklı ve suçsuz.Aslında bu yıla değin çok tartışmamız olmazdı.Çünkü ilk 3 yıl görüşmüyolardı görüşmeye başladılar tabi ardı arkası kesilmedi tartışmaların.Valla boşanalım ben evden giderim dedi ya dünyalar benim oldu.Allah hakkımda hayırlısını versin.Ama neden annem gidince boşanalım diyor anlamadım.Kızacaksınız belki ama içim cız etti 5 yıldır evliyiz alışmıştım sanırım...

Sizi yine tartakladigi bigun arayin polisi gelsin onlari kapida gorunce bakin nasil yusuf yusuf olacak sikayetciyim deyin hastaneye gotursunler darp raporu alin ifadenizi verin sikayetci olun ceksinler karakola bu sure zarfinda bir arkadasinizda kalin gidin bosanma davanizi acin ev kadin ve cocugun hakkidir karar cikarttirin defolup gitsinler evden anasi da donsun koyune hanimefendi.500m yakinina yaklastirmama karari cikarttrin can guvenligim yok deyin.evin sokagina bile giremesin.dava zamani zaten mal paylasimi yapilsin evi sattirin borcunuzu kapatin tazminatta isteyin maddi manevi.arabaya verdiginiz altinlarin parasini isteyin.tayininizi isteyin alip cocugunu gidin baska ile.kucuk bi ev maasiniz da var azicik asim agrisiz basim yasayin.
Boyle bi hayata katlanmak zorunda degilsiniz.bosanin !

he ya
görsün bakalım polisi kapıda
o hödöhödöhöt erkek kalıyo mu bak bakalım
size onun boş erkekliği

bi kere arayacaktım polisi telefonumu elimden aldı kırdı.SEni öldürürüm diye bağırınca korktum açıkçası...

merakımı mazur görürsen bişey soracam
sen nasıl tanıştın bu tiple
ve nişanlyken hiç birşey sezmedin mi
hiç böylesi kaba saba davranışları olmadı mı

bi kere arayacaktım polisi telefonumu elimden aldı kırdı.SEni öldürürüm diye bağırınca korktum açıkçası...

O bagiriyorsa sen daha cok bagir arkadasim ac cami bagir gerekirse elbet cagiracak biri polisi birak rezil olsun komsulara da herkese.sessiz kaldikca tepenize cikmis resmen.ne saniyorsa kendini.
Iciniz ciz etmis cunku merhamet duygunuz var netice de zamaninda sevdiniz evlendiniz.ama artik nefret etmenin zamani gelmis bence..

öğretmen arkadaşımın eşide devlet hastanesinde onlar vasıtasıyla tanıştık.Aslında evlenmeden önce çok nazik biriydi hiç aşırı davranışları olmazdı.Ben de anlamıyorum ya bu denli değişmesini.Anasına bu denli düşmesini.Kayınvalidem muska ve büyüyle çok uğraşan biri o mu yaptı diye yüreğimden defalarca geçti ama bi şey yapmadım.Ha şu saatten sonra aslında önemi de yok boşanalım dedi nihayetinde bana artık anasıyla ne yaparsa yapsın.Ben asla anasına bakmasın gitmesin demedim ama kadın biraz ahlaksız ve oynak yani.Bundan dolayı 3 yıl görüşmediler babası ölünce bi adamla yaşıyomuş ve bunu kocam duydu görüşmediler.Ama her ne hikmetse şu an en namuslu ve temiz kimse annesi bende arabadan inip eve yürüdüğüm için orospu.anasının da doldurduğunu düşünüyorum çünkü bu bana anne demiyor boşa bunu demiş oğluna sonraan öğreniyorum.Ben doğum yaptım çocuğu 3 yaşına kadar görmedi babaannesi tepkiliydim açıkçası o zaman demedim bi süre anne diye.

hepsini de hakediyorsunuz
10 yaşında kızım var yemin ediyorum
büyük konuşuyorum bunları yaşasa döverim
kemiklerini kırarım
gebertirim
bu nedir ya
beni gezdir ne demek
beni doktora götür ne demek
sizin size bunları yaptıracak birine ihtiyacınız mı var
hastayken dişini sık ne demek
neden bunları dinliyorsunuz
neden çekiyorsunuz
hem de kendi maaşınız varken
hem de kendi hayatınızı kurabilecekken

hap içmek kolay ama yalnız yaşamak çok zor öyle mi
ölüp gidip bir çocuğu o adamın eline bırakmak kolay boşanmak zor öyle mi
erkekler hiç bir şey yapmıyor
kadınlar yaptırıyor

Aklimdan geceni hissetmissiniz sanki, her kelimesine katiliyorum. Bu adamlara böyle boyun egen kadinlarin eslerini cok sevdiklerini düsünüyorum ben. Cenesine yumruk atmis, bogazini morartmis, sigara icti diye dövmüs, öyle diye dövmüs böyle diye dövmüs... Konu sahibi sizin geliriniz var ve bu adam cocugu icin nafaka ödemek zorunda. Ölmediginize sükredeceginize nane limon derdindesiniz. Kaynananizin iki dudaginin arasinda akibetiniz. Caninizin derdine düssenize. Sevgi yok, saygi yok, merhamet vicdan hic yok. O kadar basit anlatiyorsunuz ki acaba onu mu alsam bunu mu akil verin der gibi. Ne yapsam olmuyor durumunu geride birakali cok olmus. Borc cok deyip bastan kapatiyorsunuz yolu. İyi borclariniz bitene kadar kalin o vahsinin yaninda. Artik borc mu önce biter siz mi Allah bilir. Ne güzel kaynana gelinini evire cevire döven oluyla gurur duyuyor, annesinin eteginin altindan cikamayan yaratik ta sizi stress topu, kum cuvali misali kullanip annesini mesut bahtiyar ediyor.

Yapacaginiz tek bir sey var ve ne oldugunu cok iyi biliyorsunuz. İster yaparsiniz ister yapmazsiniz ama kendinizi düsünmüyorsaniz 3 yasindaki cocugunuzu düsünün.

Haklısınız aslında bafelix doğru demişiniz tavizi sanırım baştan çok verdim.Ama inanın akıllandım.Burda olma nedenim azıcık destek sanırım.ailem uzakta kendim istedim diye ses çıkarmıyolar.Bende belki düzelir diye taviz üstüne taviz verdim onun eseri bu oldu işte

kadın kendi diyor kızıma çocuk olsun diye muska ettirdim diye bizim oralarda çoktur diyor.

Canim bosanalim dediyse bosan bence bekledigin sans ayagina geldi hic uzme kendini yalniz dikkat et o uyanik annesi cokmesin evine onlar gitsin evden.

içinin sevinçten cız etmesi lazım, üzüntüden değil...
kendine çocuğuna bu zulmü nie yapıosun anlamadım...
defolsun gitsin nereye gidecekse..
bi daha mı dünyaya gelecen, kendini de çocuğunu da ezdirme...
azıcık aşım ağrısız başım..

seni maddi manevi her türlü mahveden bir eşin var. mesllektaşız aynı zamanda ne zordur o prayı kazanmak en kötüsü rahat yiyememek. arkadaşım kurtar kendini yok mu ailen destek çıkanın bu adam birşey yapar sana Allah göstermesin yuvanın kurtarılacak yanını bırakmamış eşin. seni ne hakla döver anna mı baban mı onların bile dövme hakkı yok hoş. ama yapma bu eziyeti kendine

evlenince edinilen mallar ortaktır bence evi ve arabayı satıp borçları kapatın size düşeni alın ve kocanızı aldığınız mandıraya geri bırakın bu ne böyle şamaroğlanına dönmüşsünüz :47:

Back
X