napsam olmuyor

ben inanmadım kocanın sana iyi davranmalarına.
o seni ikna edene kadar. sonra yine
sana istediği gibi davranacak
senin ona mahkum olduğunu sanıyor saygısız
ne demek tapun bende
evlilik mal satın almak mı yaaaa
eşiniz çok saygısız biri.
bence ne size iyi bir eş olabilir ne de çocuğunuza iyi bir baba.

gözünüzü boyamasına izin vermeyin.

Sanırsınız ki hiç bi şey olmamış gibi.Ben artık ümidimi kestim ve beynen de evliliğimi bitirdim.Anası gidince gidecem diyor.Gitmezse artık gerekli yerlere suç duyurusunu yapıcam.Haklısınız saygı sevgi herşey bitti.Bana orospu dediği gün,elini kaldırdığı hergün bitmişti.Neden bu kadar ısrar ettim yürüsün diye.aileme mahçup olmayım diye,çevreme rezil olmayım diye,çocuğum babasız kalmasın diye,yüreğimin bir köşesinde az da olsa kalan sevgi tükenmesin diye...Anlıyorum ki yanlışın büyüğünü yapmışım.Ben tartaklanırkın oğlum gördü,söverken duydu.Üstüne üstlük 5 yıldır anasına ve kendine yaptığım hizmetçilik te cabası dert sahibi oldum.

Sanırsınız ki hiç bi şey olmamış gibi.Ben artık ümidimi kestim ve beynen de evliliğimi bitirdim.Anası gidince gidecem diyor.Gitmezse artık gerekli yerlere suç duyurusunu yapıcam.Haklısınız saygı sevgi herşey bitti.Bana orospu dediği gün,elini kaldırdığı hergün bitmişti.Neden bu kadar ısrar ettim yürüsün diye.aileme mahçup olmayım diye,çevreme rezil olmayım diye,çocuğum babasız kalmasın diye,yüreğimin bir köşesinde az da olsa kalan sevgi tükenmesin diye...Anlıyorum ki yanlışın büyüğünü yapmışım.Ben tartaklanırkın oğlum gördü,söverken duydu.Üstüne üstlük 5 yıldır anasına ve kendine yaptığım hizmetçilik te cabası dert sahibi oldum.

arkadaşım neden rezil olacaksın öyle düşünme, çocuğun böyle bir babayla büyüyeceğine seninle huzurla büyüsün.
Allah yar ve yardımcın olsun

Kızlar daha öncede anlattım boşanma kararını aldık alalı bana mükemmel davranmaya başladı öküz kocam. anası haftaya gidecekmiş, ben gitmeden ayrılacağımızı söyle o gidince de hemen bitsin dedim.Görmeniz gerek ben onu çok yormuşum kırmışım ve incitmişim.Sürekli beni suçluyor.Sanki önemi varmış gibi.Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Ve ardından bana eziyet ettiğini kabul ediyor.Ama anasına iyi davranmıyomuşum ordan girip kavga esnasında söylediğim şeylere dönüyo dolaşıyo geri geliyor.Sanki bana orospu derken,döverken kendi değil başkasına yaptırmış gibi...Şimdi her anlamda yakınlaşmaya çalışıyor izin vermiyorum ama tapun bende boşanana dek istediğimi yapacaksın diyor.

bu ne demek ya ayy çarparım valla ağzının üstüne böyle adamın
töbe töbe

Kızlar daha öncede anlattım boşanma kararını aldık alalı bana mükemmel davranmaya başladı öküz kocam. anası haftaya gidecekmiş, ben gitmeden ayrılacağımızı söyle o gidince de hemen bitsin dedim.Görmeniz gerek ben onu çok yormuşum kırmışım ve incitmişim.Sürekli beni suçluyor.Sanki önemi varmış gibi.Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Ve ardından bana eziyet ettiğini kabul ediyor.Ama anasına iyi davranmıyomuşum ordan girip kavga esnasında söylediğim şeylere dönüyo dolaşıyo geri geliyor.Sanki bana orospu derken,döverken kendi değil başkasına yaptırmış gibi...Şimdi her anlamda yakınlaşmaya çalışıyor izin vermiyorum ama tapun bende boşanana dek istediğimi yapacaksın diyor.

Ne yuzsuz, ne kisiliksiz, ne adi bir adammis bu ya? Sana bakis acisina bak, sana verdigi degere bak! Olabildigince kaba ve okuz biriymis esin olacak yaratik. Sen malmisin ki tapusu onda oldugu surece seni kullanacak? Kendisini ne saniyor bu adam olacak yaratik?
Ya kusura bakmayin arkadaslar, sinirlerim havaya zipladi resmen. Ne insanlar var su yeryuzunde Allahim ya!

Sen bundan sonrasina bak arkadasim. Bu yaratikla gecirdigin her ani yerin yedi kat dibine gom ve ordan hic cikarma, hatirlama yani. Bundan sonra gelecek guzel gunlerine bak ama bu adamda dustugun hatalara tekrar dusmemeye calis. Yasadiklarin sana ders olsun, seni daha da guclendirsin. Hayatta en onemli varlik sensin bunu unutma!

Son düzenleme:
Açıkçası nerden başlasam bilemiyorum.Ev alana dek sorunlarımız bu denli çok değildi sanırım.borcumuz çok yarısı onun yarısı benim.Kendim öğretmenim maaşım var işimde şükür ama yetmiyor huzurlu olmaya.Beni çok hırpaladığı için hesap kartımı ve net bankacılığı şifremi değiştirdim diye beni evden ss....etmesiyle başlayayım.Bana takılan altınlarla alınan arabaya sürekli derki benim benden izinsiz alamazsın.Bi gün aldım diye boğazımı öyle bi sıkmış ki morardı.(bende ona hediye telefon almak için avm ye gitmiştim.)Memleketine götürdü iki kere ikisinde de dövdü birinde bana sormadan anasına çocuğu bırakmaya kalktı oğlan 3 yaşında o zaman babannesi ilk kez görüyo oğlanı o zaman. o kadar tip bi kadındır bende kızdım o mu baktı bu zaman dek te bırakacaz dedim diye çeneme ymruk attı.İkincisi daha vahim sigara içiyomuşum ailesinin önünde onu rezil etmişim pislikmişim.Ben onla evlendiğimde sigara içiyodum zaten yeni değil yani bilerek aldı boğazımı sıkıp duvara vurdu beni.aradakileri sayamıyorum bile.Olaylar kayınvalidemin gelmesiyle tavan yatı.Sömestrde temzilik yapıyorum boyun fıtığı var kollarımla uzun süre bişey yaptımmı ağrısından uyuyamıyorum.Gel beraber koltuk silelim dedim anasıda erkeğe karı gibi temizlik yaptırıldığını sizde görüyom deyince kavga ettik.gene tartakladı tabi.Bende aldım oğlanı çıktım.Gidecek yer yok borçtan para kalmıyo kahretsin ki geri döndük.Evden çıkıp giden kadına orospu derlermiş öyle gücüme gitti ki anlatamam.Anasıda bunları zamanında bırakıp gitmiş 4 yıl kadar oda mı öyle yani şimdi dedim ses yok.Ona ne yapasa yapsın laf yok.kaynanam dul bi kadın bütün gün oturur bi çöp kaldırmaz evde akşam benden yemek,Ev toplama gibi bütün işleri beklerler.Neyse bu pazar başladı rahatsızlandım yatıyorum kalktım yemek yaptım o halimle yediler içtiler oğlan uyurken yaptığım herşeyi götürmüşler bi makarna kalmış söylemesi ayıp bi tabakbu kadında hasta ne yer ne içer dememişler yaptığımı yemişler geberesiceler..bende eşime dedim ki az bi hava alalım mı bunaldım.tamam dedi normalde gezdirmez beni anasıyla gezmek daha çok işine gelir nedense.çıktık neyse bende dedim ki oğlana bi pizza alalım mı yesin dedim.Amanın bıkmış benim masraflarımdan masraf dediği 2 ayda bir dışarda yediğimiz yemeği söylüyor.Üstüme başıma bi şey almam hep eskileri giyer dururum.Ama anasına iki güne bi sigara alınır gezd,irilir onlar masraf değil görevdir.Hastayım derim beni doktora götür öf sık dişini der.Anası 2 aydır bizde 10 defa doktora gitmiştir sevgili kocam da götürmüştür.Her neyse anasına sigara alındı sinirle pizzacını önünde durdu s.... al gel dedi.Bende sen al hastayım görmüyo musun dedim suratıma yumruk vuracak gibi yapınca tamam defol git ben yürüyecem dedim zar zor o halimle eve geldim.gelir gelmez üzerime yürüdü orospu karılar gibiymiş arabadan nasıl iner gelirmişim.Hakeettim mi ben bunları dedim aldım elime bi kutu hap oğlum olmasa mutfakta içerdim herhalde.hastaydım işten geldim ateşim çıkmış 39 a kadın yemek hazırladı seslenmeden bana ve oğluma ,yediler içtiler .kalktım doyurdum evladımı ama öyle moralim bozuldu ki anlatamam.Yattılar oturma odasına bende çocuk odasında oğlumla oturdum.neyse atlamadım bi türlü bi nane limon kaynatıp al şunu da iç demediler ama keser döner sap döner gün gelir devran döner.Allah a havale ediyorum...Ama artık kayınvalidemi sevme ihtimalim kalmadı.Sürünsemde böyle bi adamla da ömür geçmez.Boşanmayı iyice kafama koydum kopsun inceldiği yerden.

allah sabır versın allah yardımcın olsun böyle seylerı okudukca sınır oluyorum evlılıkten soguyorum...ilk önce bır hukukcuya danısmanı tavsıye ederımherseyı en ınce ayrıntısına kadar paylas sormal paylasımlarıını borcların nasıl olacagını vs.. tabı bunu esınden gızlı yap kı yıne sıddete basvurmasın..şiddetin sonu yok biri neyse binide o ..iyi bir işiniz oldugunu söyluyorsunuz bu yuzden sanslısınız kendınıze oglunuzla huzurlu bır dunya kurabılırsınız..vıcdansız kayınvalıde denılen yaratıgı da allah kahretsınnn ki bir insana bu kadar zulmetmenın karsılıgını mutlaka oda görecektır bırgun..kararlı olup güçlü bir kadın olmalısınız oglunuz ıcın ayakta kalıp ona daha huzrlu mutlu bır ortam saglayın cunku yarın bırgun onun yanında daha da sıddet uyguladıgında o kuzucugunda psıkolojısı altust olacaktır maalesef :((allah yar ve yardımcınız olsunnn bol şanslar ...

aynı yatagı evı paylastıgı kadınına o.... diyen bir erkege yazıklar olsunnnn...allah bıldıgı gıbı yapsın süründürsün...

öğretmen arkadaşımın eşide devlet hastanesinde onlar vasıtasıyla tanıştık.Aslında evlenmeden önce çok nazik biriydi hiç aşırı davranışları olmazdı.Ben de anlamıyorum ya bu denli değişmesini.Anasına bu denli düşmesini.Kayınvalidem muska ve büyüyle çok uğraşan biri o mu yaptı diye yüreğimden defalarca geçti ama bi şey yapmadım.Ha şu saatten sonra aslında önemi de yok boşanalım dedi nihayetinde bana artık anasıyla ne yaparsa yapsın.Ben asla anasına bakmasın gitmesin demedim ama kadın biraz ahlaksız ve oynak yani.Bundan dolayı 3 yıl görüşmediler babası ölünce bi adamla yaşıyomuş ve bunu kocam duydu görüşmediler.Ama her ne hikmetse şu an en namuslu ve temiz kimse annesi bende arabadan inip eve yürüdüğüm için orospu.anasının da doldurduğunu düşünüyorum çünkü bu bana anne demiyor boşa bunu demiş oğluna sonraan öğreniyorum.Ben doğum yaptım çocuğu 3 yaşına kadar görmedi babaannesi tepkiliydim açıkçası o zaman demedim bi süre anne diye.
o..

Ya nasıl bır durumdur bu??? hıc katlanılır gıbı degıl benım evlılıgım de gayet b..ok gibiydı; bızde de büyü vardı, sonradan evde cıktı...şu anda da bıtıyor ztn ama sızınksıı kusura bakmayın rezıllıkte tavan yapmış....Adam desen serefsızın onde gısenı k.v.cik desen or...punun şahı....çok kötü, igrenc ınsanlıktan zerre nasıbını almamıs yaratıklar sana hayatı dar etmısler; çocuk desen gunbegun psıkolojısı bozuluyor, ilerının sorunlu ınsanı olmaya aday...asıl o evde kalmaya devam edecek olursan; erkek cocukları babayı örn. aldıklarından cok kuvvetle muhtemel o da buyuyunce şiddet uygulayan, asagılık komplekslı erkek olacaktır... senı cok ıyı anlıyorum su an dıbe vurmus durumdasın ancak ınan bana olumu secmek ve dunyayı bu pıslıklere&zalımlere bırakmak en kolay yol...bak ne guzel ogretmenlık gıbı saglam 1 meslegın de var av. arkadasın da dedıgı gıbı once bosan kurtul bu cırkeften sonra da baska 1 yere tayın ıste cek gıt buralardan, zmn ıcınde yaraların kabuk baglar yanı 1 hayat kurarsın kendıne...erkege de bu kdr bel baglama, karşına 1ı cıkar veya cıkmaz; çok da dert degıl, dunyanın sonu degıl ya....sen o soysuz olmadan once de vardınsonra da var olacaksın.. önce kendı hayatını&hayatının getırdıklerını yaşamayı ogren ...

Son düzenleme:

zuzu nasılsın,neler yaptın,umarım o adam evden gtimiştir,ve boşanmaya razı olmuştur.

Back
X