canim bu arada ben yur disinda oturuyorum ogle yemegimi yedim yani simdi tabi turkiyede sabah olsa gerekhemen yaziyorum suana kadar 1 lt re su tukettim
OGLE
Ince kare tost ekmeginden hazirladigim tavuklu tostumu yedim
kucuk bir kase yogurt
afiyet olsun bende biri kahve tiryakisi olarak simdi bende icecegimkahvaltin iyi yesilik ekle biraz su nekadar ictin?ben aksama kadar 1 lt daha icerim yatana kadar bir 1 litre daha yani hedefie 2 lt re kaldi....spor daha yapamadim ev isi falan derken baya yorgunum suan ama biraz dinlenim 1 saat spor yapmamyi dusunuyorum
aa oylemi ben kendim sandimbende bugün toparlıyorum hemen canm.bende kararlıyımda işte
sabah:iki dilim ekmek-kk kadar peynir-4 zeytin-1 tane kuru kayısı-1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
şuanda 1 büyük bardak nescafe içiyorum.
şimdi diğer günlüğü okudum canm o arkadaş sen değilsin.sen burda bana cevap veriyorsun.ben 60-69 arası grubuna bide emzirenler için bi grup var oraya falan yazmıştımda kimse tınlamadı.kendimde günlük açmıştım yine kimse uğramadı oaraları kastettim.dediğim sen bana burda cvp veriyorsun takip ediyorsun yani.buna açıklık getirmek istedim.
patatesleri gun icine dagitabilirdin mesela aciktikca yarim yarim yiyebilirdinbende yeni yedim öğle yemeğimi
1 kase pilav-yarım kase barbunya-iki tane haşlanmış patates küçük boy-1 bardak ayran patatesler biraz fazlamı olmuş ne?bide ben bugün hemen acıktım nedense.acaba sabah tatlı tükettiiğim için mi?su bende 1 lt içtim ben geceder içiyorum kalktıkça.günlük 3 lt oluyor.
canm spor salaona mı gidiyorsun yoksa evde mi?benmde yapmam lazım ama oğlumla ancak evde yapabilirim.
canm doğru teşhis.benmde boyum 1.65 kilom 69-70 bende göstermiyorum.hatta görenler sen yazıflamışsın diyorlar hep.halbuki 10 kilo fazlam var.bende onun rahatlığı var.bende bilemiyorum.diğer gruplara dahil olamadım.hepsi biribrlerini tanımışlar.hiç takmıyorlar.böyel sıkı bi takibe ihtiyacımız var.[/QUOT
bugun basladim tam olarak diyetime
sabah kahvaltisi
1 kase musli
aciktikca cay su meyve tuketecegim genel olarak.biz buraya yediklerimizi yazar uzerine yorum yapariz zamanla bize katilanlarda olacak mutlaka.vcudumuzu bi forma sokalim artik dimmiibugun saglam bi start veriyorum ona gore yilmak pes etmek yok
canim bu arada ben yur disinda oturuyorum ogle yemegimi yedim yani simdi tabi turkiyede sabah olsa gerekhemen yaziyorum suana kadar 1 lt re su tukettim
OGLE
kucuk bir kase yogurt
afiyet olsun bende biri kahve tiryakisi olarak simdi bende icecegimkahvaltin iyi yesilik ekle biraz su nekadar ictin?ben aksama kadar 1 lt daha icerim yatana kadar bir 1 litre daha yani hedefie 2 lt re kaldi....spor daha yapamadim ev isi falan derken baya yorgunum suan ama biraz dinlenim 1 saat spor yapmamyi dusunuyorum
gunumu toparliyimaa oylemi ben kendim sandimaciklaman icin sagol
patatesleri gun icine dagitabilirdin mesela aciktikca yarim yarim yiyebilirdingece su icmek iyi fikir bende icecegim uyaninca
spor salonuna gitmiyorum leslie yuruyus var onu yapiyordum once yine basliyacagim ...bugun raporunu veriyim sana
aksam menum
1 kase pilav
1 kase yogurt
1 ince dilim tost ekmegi
ara ara yediklerim aksam yemegi oncesi ve sonrasi
1 kase tuzsuz cekirdek
1 fincan nescafe
yarim elma ,ceyrek muz ,yarim ananas
yarim litre su
suyum 1 bucuk litre oldu yarim litre daha icip tamamlayacagim 2 lt yi suan basladim icmeye gecede kalktikca icerim artik:13::13::13:
sabah
1 kase musli
ogle
kucuk bir kase yogurt
aksam
1 kase pilav
1 kase yogurt
1 ince dilim tost ekmegi
ara ara yediklerim aksam yemegi oncesi ve sonrasi
1 kase tuzsuz cekirdek
1 fincan nescafe
yarim elma ,ceyrek muz ,yarim ananas
su simdi tamaladim 2 lt
LESLIE cok iyi oluyor gercekten bende simdi yapacagim.aksam ekmegi 1 dilim yetrdi cok iyi su iciyorsun ben dun ancak 2 lt re ictim gecede icmedim...ben bugün kaçırdımya biraz.bugün acıkıyorum önceki günler bu kadar acıkmıyordum.akşam yemeğini hazırlayıncaya çok acıktım. toplam yazayım:
sabah:2 dilim ekmek-peynir-zeytin-tahin pekmez karışımı
öğlen:1 kase pilav-1 kase barbunya-iki haş.patates-1 bardak ayran
akşam:3dilim ekmek1 kase çorba-1 kase karnıbahar yoğurlu
aralarda 1 bardak nescafe iki adet elma 3 lt su gecede içince 3,5 olacak sanırım
yarın biraz daha dikkat edeceğim.canm bu leslieyi ilk defa gördüm.google yazdım ve şimdi bi 40 dk uyguladım iyi oluyor.teşkrler
zaten ufakliklardan kalanlari yemekte kilo yapiyormrb bugün biraz daha tutarlıyım diyet konusunda
SABAH
1 dilim ekmek-kk kadar peynir-haşlanmış yumurta(oğlumun yumurtasının beyazı)üç bardak çay
bende iki gundur hissediyorum vucudumda suyun etkisini cildi guzellestiriyorevt dün akşam ekmeği çok kaçırdım.suyu acıktıkça içiyorum öyl eyatıştırıyorum.yosa gidip gelip bişeyler yemeye alışmışım.bide benm cildim çok kuru daha bu yaşta göz çevremde kırışıklık oluyor.suyun ben çok faydasını görüyorum.
öğleyinki menüm:1 kase yoğurtlu makarna-2 kaşık çorba
aksamsabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim cok ince tost ekmegi
1 kucuk domates
1 kucuk salatalik
7 adet zeytin
kk kadar peynir
oglen
1 orta boykase kadar nudl(makarnaya benziyor pirincten yapilan bisey )
1 parca haslanmis tavuk
ara
2 mandalina
1 fincan kahve
simdiye kadar 1 ltre su
bende iki gundur hissediyorum vucudumda suyun etkisini cildi guzellestiriyoroglen menun iyi canim aksamida yaz mutlaka spor yaptinmi?
aksam
2 pogaca
3 yaprak sarmasi
3tane kemal pasa tatlisi
2 cb sekersiz cay
1 lt re su
1 saat spor+zayiflama kemeri
4 -5 mandalina
misafirlikteydim evde aksam yemegi yemedim ikramlarimi bir guzel yedimyarini sabirsizlikla bekliyorum spor ve diyet icin
ben once bi hafta diyet yapip birakmistim o zamnda sekeri kestim simdi hic aramiyorum inan sadece aliskanlik cok sekersiz icemiyorsan yarim cay kasigi at ilk etapata ysonra tamammen kes...umarim kepek ekmeginin dilimi kalin degildirsenn menünde güzel tatlı yiyip çayı şekersiz iyi dengelemişsin.çayı ben şekersiz içemiyorum aslında alışkanlık ama işte.
benm gittikçe umudum kayboluyor.sanki zayıflayamayacakmışım gibi.bide grip oldum.akşamı zor ettim.birazda kaçırdım bu akşam şimdi lesliyle telafi ederim sanırım.
AKŞAM
bbir dilim kepek ek.
2-3 adet biber turşusu
1 kase pilav
1 kase çorba
2-3 kaşık yoğurt
2 kaşık yemek
soda
suyum şu anda 2,5 lt oldu
yatmadan meyvede yerim haa unutuyordum yemekten 1-2 saat önce hoşaf 1kase vardı sanırım.bu pek iyi olmadı ama içmem gerekiyordu.
oglensabah
uyanir uyanmaz 1sb limonata(sekersiz)
1 yumurta ile sucuklu yumurta yaptim yarisini yedim
1 ince dilim tost ekmegi
1 ince dilim peynir
azicik tebrik bekliyorum motivasyon amacli
ben once bi hafta diyet yapip birakmistim o zamnda sekeri kestim simdi hic aramiyorum inan sadece aliskanlik cok sekersiz icemiyorsan yarim cay kasigi at ilk etapata ysonra tamammen kes...umarim kepek ekmeginin dilimi kalin degildirayrica umutsuzluga hemen kapilma hastaligin gectikten sonra daha guclu devam edersin mutlaka umutsuzluklar ,arada atistirmalar olacak ama bunlar bizi pes ettirmemeli:))kilolar hemen almadik ki hemen verelim.simdilik nisana kadar yolumuz var bahara citir citir girelim ins
bugün kendimi biraz dah iyi hessediyorum.akşam 1 saat sporumu yaptım suyuda 3 e tamamladım
SABAH
1 dilim kepek ekmeği(valla aslında bende düşünmüyor değilim dilimim küçük mü büyükmü diye oldukça küçültmeye çalışıyorum)
kk kadar peynir
6 tane zeytin
yeşillik
arada nescafe,2 kaşık yoğurt, 1 lt su
ÖĞLEN
1 kase pilav
1 kase çorba
SAGOL CANIM SENDENDE KAYIP KILO HABERLERI BEKLIYORUMcanm süpersin.bu çizelgeden bende yapayım.nasıl yapacam.peki ne kadar zamanda verdin?
uçmaya devamVALLAHI SU OLAYI SUPER SU ICMEKTEN YEMEYE FIRSAT KALMIYOR
KIZIM NAR23 TEBRİK EDER BAŞARILARINI DEVAMINI DİLERİMsevgilerle
AKSAM MENUMoglen
1 tabak haslanmis uzun makarna cok az ketcap ve mayonezle
1kucuk kase yogurt
simdiye kadar 1 saat leslie ile spor yaptim
1lt re suyumuda ictim..
arada
yarim elma ve bir kase kadar tuzsuz aycekirdegiyadim.
SAGOL CANIM SENDENDE KAYIP KILO HABERLERI BEKLIYORUM
AKSAM MENUM
1kase yogurt
2 ince dilim ekmek cilek receliyle(receli evde yaptim cok guzeldi tatli niyretinede yedim hani)
bol salata
oglenden 1 saat guzelce sporumuda yaptim
yarim litere daha su icerim boylelikle 2 lt reyi tamamlarim cok zor geliyor icmek ama :120:artik icecegim yani neyse bugunluk benden bu kadar ben kacar yarina gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?