ya benim gunlukte ne eksik kimse destek olmaya gelmiyor:26::26::26:
oncelikle tebrik ederim 10 kilo vermissin.bence en onemlisi davranislarimizi degistirmek. boyle olunca kalici kilo vermek kolaylasir..kalori hesabini bende deniyecegim.ins kilolariini verir bebisinide kucagina alirsin.benimde bir kizim var 2. bebisi 2 yil sonrasina dusunuyorum.ozamana kadar kilo verip formumu korumam gerekiyor. zaytif hamile kalinca hamilelikte alinan kilo daha kolay kontrol edilebilir diye dusunuyorum.tabiki kesinlikle yeme aliskanliklarimizda koklu degisiklikler yapmak ta sart.ben simdi leslie le 5 miles yapacagim.gorusuruz gunlugunu takip edecegim.selam canim umarim istedigin kiloya kolayca ulasirsin, ben de senin su davranis degisikligi tedavisini uygulamaya caliscam bugunden itibaren, hosuma gitti.
ben de sporla ve de kalori sayarak vermeye calisiyorum iyi gidiyor. tabi sadece kalori degil, protein+yag+karbonhidrati da sayiyorum belli yuzdelerde tutmaya calisiyorum. biraz karisik gibi gorunse de artik sistemi oturttum iyi gidiyor...
ben de bir ara isvec yapayim diye dusundum ama spor icin enerji birakmayacagi kesin, o yuzden vazgectim..
bir de kilo verince bebek istiyorum o yuzden sagliksiz bir sekilde verecegime biraz yavas vereyim dengem alt ust olmasin dedim.. ama cok istiyorum su kilodan kurtulmayi artik biktiiimmmmm
sagol canim ins beraberce gule oynaya veririz kilolariMerhaba Nar23 diyeti fazla ciddiye alma güle oynaya kilo ver
Ben 60 kiloya çıktığımda kendimi balon gibi hissederdim. Ahh ahhhh
Şimdi 80-90 olsam ne mutlu diyorum, inan beden algısı bu işler..
Bebiş istiyormuşsun hayırlısı ile 10-15 kilo verdin mi çok daha iyi olur.
Sevgiler..
evet raporumevet sevgili gunlucum bugun ogleden sonra misafirlige gittim ve
1 fincan turk kahvesi
1 adet pogaca
3 bardak sekersiz cayla eve geldim
aksam yemegi olarakta
5 adet cig kofte ve birkac ceri domates yedim
2 litre suyum uictim
5 miles leslie yaptim
sabah kahvaltisindan sonra kendime bir guzel taze dokme yeisl cay demledim misss gibi oldu bir kupa da onu ictim.
bundan sonra yarim litre su 1 kupa yesil cay mango yiyecegim. bide eve gelince esim benden pogaca yapmami istedi belki ondanda 1 yada yarim yerim.bu arada siyah cayda icecegim 1 2 bardak ooo bir suru sey yemege yer kalmadi bilesimdilik kacar yatmadan once teyit raporuyla gorusuruz
aragunaydin benim biricik sevgili can dostum guzel gunlugum nasilsin
sabah
1 standart kase musli bi kucuk paket sutle
1 sekersiz siyah cay
yarim litre ilik su kalkar kalkmaz
2 miles leslie
oglen
3 cig kofte(acili)sonunda bitti cok sukur diyorum
1 ince dilim kepek ekmek
5 -6 adet ceri domatesi
yemem ve icmem gerekenler+ spor
2 lt re su
2 kupa yesil cay
mandalina bir ikitane
mango
3 miles spor
simdi bide ev temizligi yapacagimsonrada keyif catacagim ooo bir suru sey
aksamda ispanak corbasi yapacagimbayadir yapmiyordum ozledim bol limonlu oh oh sicacik bu kis gunu super gider
sevgili gunlgumara
2 mandalina
aksam
3 dilim kepek ekmegi
1 dilim kasar peyniri
3 kasik menemen
ceyrek kadar somun ekmek(yedigime bin pisman oldum keske yemeseydim gercekten artik yeme olculerim kuculmus okadar fazla geldi ki anlatamam)zorla yemis gibi oldum...
bir kucuk kase ispanak corbasi
1 bucuk litre su
yemekten sonra
3 ince dilim elma
1 ince dilim mango
ayyyyy cok sislik hissediyorum
simdi 5 miles yapacagim uzerinede biraz spor daha vicdanim anca rahatlar
en son yatmadan once raporumu veririm kizlar cok yemisim gibi hissediyorum ya bisey diyin bana
SEVGILI GUNLUGUM HEMEN BUGUNKU RAPORUMU VEREYIM
dun gece leslie 1 miles yaptim ve yarim ltre de suyumu ictim gelelim bugune
sabah
1 borek(bitti sukur)
yarim litre su
5 miles leslie sansone
50tane ip atladim
biraz sonra yesil cay icecegim
bugn aksama kadar sade su meyve ve cyesil cay tuketeceigm
aksamada fasulye yemegi ve pilav dusunuyorum
raporumu veririrm gunlukcum.tarti olayinida belki 1 hafta sonraya atabilirim
4 kilo bile beni cok motive etti durmak yok spora ve saglikli beslenmeye devam[/QUOT
yapacaklarim ve yaptiklarim farkli oldu ama gunlukcum artik kusura bakma
ogle
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim kasar
1 zeytin
1 su bardagi kadar taze mandalina suyu
kucuk bi muzun yarisi
aksam
1 tavuk sis
2 sis kofte
1 kucuk kase yagsiz haslanmis pirinc
1 kucuk kase den biraz fazla patlican ezmesi
6 kucuk parcahaslanmis fasulye ve havuc
1 kucuk kase coban salatasi
2dilim beyaz ekmek
1 kuru kaysi
simdiye kadar 1 bucuk litre su
aksam restorantta yedik cesit coktu ama hepsinden az az yedim.sanki cok yemisim gibi hissediyorum.
sonrasi yesil cay esinlikle icecegim su da 1bucuk daha icmeye gayret edecegim.hadi hairlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?