Nar23'ün Diyet Günlüğü

ya benim gunlukte ne eksik kimse destek olmaya gelmiyor:26::26::26:

selam canim umarim istedigin kiloya kolayca ulasirsin, ben de senin su davranis degisikligi tedavisini uygulamaya caliscam bugunden itibaren, hosuma gitti.
ben de sporla ve de kalori sayarak vermeye calisiyorum iyi gidiyor. tabi sadece kalori degil, protein+yag+karbonhidrati da sayiyorum belli yuzdelerde tutmaya calisiyorum. biraz karisik gibi gorunse de artik sistemi oturttum iyi gidiyor...
ben de bir ara isvec yapayim diye dusundum ama spor icin enerji birakmayacagi kesin, o yuzden vazgectim..
bir de kilo verince bebek istiyorum o yuzden sagliksiz bir sekilde verecegime biraz yavas vereyim dengem alt ust olmasin dedim.. ama cok istiyorum su kilodan kurtulmayi artik biktiiimmmmm

oncelikle tebrik ederim 10 kilo vermissin.bence en onemlisi davranislarimizi degistirmek. boyle olunca kalici kilo vermek kolaylasir..kalori hesabini bende deniyecegim.ins kilolariini verir bebisinide kucagina alirsin.benimde bir kizim var 2. bebisi 2 yil sonrasina dusunuyorum.ozamana kadar kilo verip formumu korumam gerekiyor. zaytif hamile kalinca hamilelikte alinan kilo daha kolay kontrol edilebilir diye dusunuyorum.tabiki kesinlikle yeme aliskanliklarimizda koklu degisiklikler yapmak ta sart.ben simdi leslie le 5 miles yapacagim.gorusuruz gunlugunu takip edecegim.

sevgili gunlugum
bugun adetimin 2. gunu birkac tatli kriziyle bugune geldimhenuz kilomun son halini bilmiyorum ama dedigim gibi adetim bitsin 2 ggun sonrasina tartilacagim
suana kadar yaptiklarim
5 miles leslie yaptim
1 ltreden biraz fazla su ictim
sabah kahvaltim
1 haslanmis yumurta
1 cok ince dilim peynir
1 ince dilim kepek ekmegi
simdide kendime yesil cay demledim onu icecegim.
basta dedigim gibi yesil cay icecektim ama gerekli onemi vermedim malesef ama yesil cayin hakkini verecegim her yemekten sonra icecegim ins.cunku dogrusu yemek ten sonra icmek ozaman sindirim kolaylasir metobolizma daha cok hizlanir.bulundugum yerde yesil cay cok tuketiliyor ve boyle yapiyorlar yemekten sonra iciyorlarbi 80 altina dussem kimse beni artik tutamazsevgilerimle gunlugum

Merhaba Nar23 diyeti fazla ciddiye alma güle oynaya kilo ver
Ben 60 kiloya çıktığımda kendimi balon gibi hissederdim. Ahh ahhhh
Şimdi 80-90 olsam ne mutlu diyorum, inan beden algısı bu işler..
Bebiş istiyormuşsun hayırlısı ile 10-15 kilo verdin mi çok daha iyi olur.

Sevgiler..

sagol canim ins beraberce gule oynaya veririz kilolari
haklisin gercekten beden algisi cok onemli ama ben kiloyu hic sevmem onun icnde irademi ortaya koydum inan iki aydir anca motive oldum ama pes etmedim bir kac hafta biraktim sonra geri dondum.simdi daha iyi gidiyor gibiyim ama hayirlisi..bebis biraz gec bi tarihde istiyorum ama simdiden zemini hazirlamam lazim
bende inan 64 falan olunca kiyameti koparirdim normalde 63 dum hep taki evlenene kadar ne varsa bu evlilikte sonra bide cocuk allah buyrun eglenceeye 80 nide gordum
heralde ben eski beslenme aliskanligima dondugum iciin iki ayim gitti ama deydi diyetten ziyade beslenme stilini degistirmenin daha onemli oldugunu dusunuyorumyavas ama istikrarli ve kalici oluyor..ins dedigin gibi 10 15 gittimi super gule oynaya ins gorusuruz

evet sevgili gunlucum bugun ogleden sonra misafirlige gittim ve
1 fincan turk kahvesi
1 adet pogaca
3 bardak sekersiz cayla eve geldim
aksam yemegi olarakta
5 adet cig kofte ve birkac ceri domates yedim
2 litre suyum uictim
5 miles leslie yaptim
sabah kahvaltisindan sonra kendime bir guzel taze dokme yeisl cay demledim misss gibi oldu bir kupa da onu ictim.
bundan sonra yarim litre su 1 kupa yesil cay mango yiyecegim. bide eve gelince esim benden pogaca yapmami istedi belki ondanda 1 yada yarim yerim.bu arada siyah cayda icecegim 1 2 bardak ooo bir suru sey yemege yer kalmadi bilesimdilik kacar yatmadan once teyit raporuyla gorusuruz

evet raporum
1 bardak siyah cay
1 bucuk litre su
1 bardak yesil cay
yarim kadar mango
malesef 3 adet pogaca(gece yarisi 12 30 da 1 miles leslie yaptim pogacalar yuzunden)
artik uyuma zamanim burda gece 1 bana iyi geceler sizlere iyi aksamlar gorusmek uzere

gunaydin benim biricik sevgili can dostum guzel gunlugum nasilsin
sabah
1 standart kase musli bi kucuk paket sutle
1 sekersiz siyah cay
yarim litre ilik su kalkar kalkmaz
2 miles leslie
oglen
3 cig kofte(acili)sonunda bitti cok sukur diyorum
1 ince dilim kepek ekmek
5 -6 adet ceri domatesi

yemem ve icmem gerekenler+ spor
2 lt re su
2 kupa yesil cay
mandalina bir ikitane
mango
3 miles spor
simdi bide ev temizligi yapacagimsonrada keyif catacagim ooo bir suru sey

aksamda ispanak corbasi yapacagim bayadir yapmiyordum ozledim bol limonlu oh oh sicacik bu kis gunu super gider

ara
2 mandalina
aksam
3 dilim kepek ekmegi
1 dilim kasar peyniri
3 kasik menemen
ceyrek kadar somun ekmek(yedigime bin pisman oldum keske yemeseydim gercekten artik yeme olculerim kuculmus okadar fazla geldi ki anlatamam)zorla yemis gibi oldum...
bir kucuk kase ispanak corbasi
1 bucuk litre su
yemekten sonra
3 ince dilim elma
1 ince dilim mango
ayyyyy cok sislik hissediyorum
simdi 5 miles yapacagim uzerinede biraz spor daha vicdanim anca rahatlar
en son yatmadan once raporumu veririm kizlar cok yemisim gibi hissediyorum ya bisey diyin bana

sevgili gunlgum
cok yorgun hissettim icin ancak 3 miles yaptim buna sukur
yarim litre su iciyorum.yarin gorusuruz gunluk

evet sevgilli gunlugum bugun cok mutluyummmm sana toplu olarak raporumu vereyim....
sabah
2 ince dilim kepekli ekmek
5-6 tane ceri domatesi
bir ince dilim kasar
5 tane zeytin
oglen
2 kepce ispanak corbasi
kup gofret 15 tane yemisimdir.
aksam
1 standart kase patates salatasi
sonrasi
1 bardak kahve 3-4 tane cok kucuk boyda kizimin biskuvisinden
ve en iyiysi tum gun icinde
3 litre su
4 kupa yesil cay
leslie 4 miles
20 dakika yuruyus
alisveris falanda yaptim
bu sefr 80 altina dusecegimi umut ediyorum cok itici geliyor 80 li kilolar
canim gunlugum yarin gorusuruz...

adetim bitti yarin tartilacaktim ama

dayanamadim bugun tartildim veeeeee sonuuuuuccccc 2 kilo daha gitmis

SEVGILI GUNLUGUM HEMEN BUGUNKU RAPORUMU VEREYIM
SABAH
2 dilim kepekli ekmek
1 ine 2 cay kasigi kadar krem peynir surdum
1 dilim kasar
3 zeytin
6 tane cery domates
1 tane yumurta kirdim sucuklu yarisini yedim
OGLE
1 Orta boy kase pilav
ayni kaseden salata
yine ayni kaseden kuru fasulye
AKSAM
72 GR NUDL
1 Kucuk kase ispanak corbasi
1 muz
tum gun 1 bucuk lt re su
1 tane kahve 3 ck seker attim
simdi suyumu 3 lt reye tamamlayacagim 2kupa yesil cay icecegim ve leslie 4 miles yapacagim
b uarada masallah bana kendimden gazli ve destekli super gidiyorum

evet gunlukcum 4 miles + 1 miles=5 miles
3 ltre su
birazdan bol bol yesil cayda icecegim oh oh oh erisin yaglarim

gunlukcum ben geldim malum artik burda gece hemen raporumu vereyim
sabah
2 ince kepekli ekmege krem peynir surdum yedim
1 haslanmis yumurta
komik ama yarim zeytin
1 dilim kasar
ogle - aksam
4 borek
aralarda
2 kucuk lokum
2 bucuk litre su
3 kupa yesil cay
1 cay bardagi siyah cay
1 kucuk muz
bugun misafirim oldugu icin cok tempolu temizlik yaptim ama 1 mile leslie yapip yatmayi dusunuyorum
icebilirsem yarim lt re daha su icip 3 litreye tamamlayacagim.bugunku menum bu, ben kendimde misafirlige gittim 4 cesitten hicbirini yemedim yeseydim zaten ciddi vicdan azabi duyardim cunku yedigim 4 borek yettide arttitdatarti konusunda cok iradeliyim zirtpirt cikmiyorum tartiya pazartesi sali tartilmayi dusunuyrum son durumumu yazarim ozaman.neyse cok yorgunum ben kacar gorusuruz yarin

dun gece leslie 1 miles yaptim ve yarim ltre de suyumu ictim gelelim bugune
sabah
1 borek(bitti sukur)
yarim litre su
5 miles leslie sansone
50tane ip atladim
biraz sonra yesil cay icecegim
bugn aksama kadar sade su meyve ve cyesil cay tuketeceigm
aksamada fasulye yemegi ve pilav dusunuyorum
raporumu veririrm gunlukcum.tarti olayinida belki 1 hafta sonraya atabilirim
4 kilo bile beni cok motive etti durmak yok spora ve saglikli beslenmeye devam

kizlar bu arada gece cok aclik hissediyorum bunu bastirmak icin ne tur yontemler uyguluyorsunuz???acil yardim bu konuda lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…