Narsist anne

Haklısınız. Dediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.

Bana ailem tehlikeli geldi. Böyle bir çifti barışmak adı altında davet edip öldürmüşlerdi. Bence birkaç yıl gitmeyin. Sonra bakarsınız. Anneniz bahsettiğiniz gibi biri ise bence özlememiştie. Başka sebep vardır

Tam annenizin ne kotuluk yaptigini anlayamadim ama ben biraz duygusuz bakiyorim bu konulara daha dogrusu bencil. Ruhunu somuren kimse uzak durmak en dogrusu geliyor

Kayınvalidem de belki tuzak olabilir diyor ama bizimkilerin birini öldürebileceği ihtimali aklıma gelmiyor. Babam çok dindar ve merhametli biridir. Ay ama yine de ne olacağı hiç belli olmaz Allah korusun olabilir de. Artık her şeye ihtimal veriyorum. Beklemek en iyisi. Zaten daha hazır değiller. Daha geçen gün annemle görüntülü konuşurken babam kameraya görünmeyi reddetti. Bekleyeceğim babam da ararsa birkaç ay da geçsin öyle belki giderim.

Tam annenizin ne kotuluk yaptigini anlayamadim ama ben biraz duygusuz bakiyorim bu konulara daha dogrusu bencil. Ruhunu somuren kimse uzak durmak en dogrusu geliyor
Duygusuzluk değil ki. Bence olması gereken de budur. Kendisini seven, kendisine saygı duyan ve değer veren herkesin yapmak istediği bir şey. Ama ben annemi üzmeden kendimi korumak istiyorum bu da mümkün görünmüyor.

Bende yukarda ki üye gibi tehlikeli olabilir diye düşünüyorum. Aşiret diyorsunuz ya zarar verirlerse kaçtığınız için. Bekleyin biraz

Bende yukarda ki üye gibi tehlikeli olabilir diye düşünüyorum. Aşiret diyorsunuz ya zarar verirlerse kaçtığınız için. Bekleyin biraz
Beni korkuttunuz. Annem babam bana böyle bir şey yapmaz desem de diğerlerinin işi belli olmaz. Riske atmayıp beklemek en iyisi. Aradan biraz zaman geçsin bakalım.

Beni korkuttunuz. Annem babam bana böyle bir şey yapmaz desem de diğerlerinin işi belli olmaz. Riske atmayıp beklemek en iyisi. Aradan biraz zaman geçsin bakalım.
Bir tanıdığımı ailesi öldürmek için baya aradı, sonra olmadı şükür. Ama çokta güvenmeyin aşiretler ve doğudakiler kaçma işine sakin tepki vermez

Siz akıllı ve olgun birisiniz, yazım dilinizden anlaşılıyor.
Ve bu kararları verebilecek yetişkin yaşınızdasınız da.
Ben aşiret töre vs kültürleri bilmiyorum, ürkütücü de geliyor açıkçası ama siz bu konuda en doğru zamanlayı da öngörmüşsünüz.
Bence de babanıza göre hareket edin.
Ona daha çok güveniyorsunuz anlaşılan.
İnşallah hem barışırsınız hem de annenizin artık sizi etkilemeyeceği mesafeli ama küslük olmayan bir ilişkiniz olur.

Evet babama daha çok güveniyorum. Kimseye zarar veremez, karıncayı bile incitmekten çekinir ama yine de dikkatli davranmakta fayda var. Diğerleri gelip bir şey yapmak istese babam engel olamayabilir. İnsan öldürmek, bir öfke anı ve 2 saniyeye bakar.
Zamanla anlarız. Arayıp gerçekten beni özledikleri için gitmemi istediklerini anlarsam gider bir gün kalır geri dönerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…