Ben varım. Gerçi ben ilişkiyi bitirmedim. Öyle bi kapasitem yoktu. Aldatıldim ve terkedildim. Bana kalsa affedip daha kahrini çekmeye razıydım. Çünkü öyle çok kendimden vermiş ve bağımsızlığımı kaybetmiştim ki. Ayrılmak ne mümkün. Hayatımın merkezi o. Her şeyim o . Hem babamdi hem oğlum öyle seviyordum. Beni aldatmasına rağmen içimde onu affetmek için yöntemler geliştirmeye çalışıyordum. Dışardan da resti çekmiştim başka bir kadının varlığında. Istiyordum ki pişman olsun ve kendini affettirsin. Öyle bir şey olmadı ve zaten boşanma davasını açmıştım. Boşandık. Üzerinden 3 hafta geçti. Yeni yeni kendime geliyorum ve geçmişte kendimden verdiğim her şey için çok pişmanım.
Bizde de eski eşim çok sinirli biriydi. Kontrol manyağıydı. Belli bir saatten sonra dışarı çıkamazdım. Onun istemediği yerlere gidemezdim. Istemedigi bir şeY giyemezdim. Ruj bile süremezdim. Istemedigi kişilerle görüşmezdim. Sokak kedilerine bile dokunamazdım kızardı. Bi kere bi köpeğe elimle su içirdim diye sabunlamama ragmen elimi tutmamıştı.
Onun istediği eşyaları almak zorundaydık. Oldu da ben çok beğendim ikna ettim aldık diyelim mesela yatak odası takımı. Abartmıyorum 7 sene yani boşanana kadar başıma kaktı. Ben bu takımı hiç beğenmedim diye. Boşanırken evi bosalttim mesela bi yatak odası takımını kendisine bıraktım.
Yani ayrılık çok zor evet. kan kustum günlerce karanlık ve boş sokaklara arabayı park edip bağıra bağıra ağladım. Yağmur altında kar altında o soğukta üşümeden saatlerce oturduğumu biliyorum. Düşünürken zaman geçmiş ve eve gelip kendimi çok zor ısıttım. Günlerce yemek yiyemedim. Arkadaşlarımın evlerinde kaldim o depresyon döneminde. Bir sürü insani insani darladim anlat anlat bitmiyor. Biri bana lanet olsun o adama dese kırılıp inciniyordum . Insanların gözlerinin içine bakıp " dönecek o senden vazgecmedi sadece psikolojisi bozuk" demesini bekledim. Günlerce mail telefon bekledim pişmanım yazmasını ve özür dilemesini. Her sabah uyandıgımda " Allahım kabus değilmiş " diye 1 saat ağlayıp işe gözlerim şiş gittim.
Bir gün hiç unutmuyorum eczaneye girdim. Vitamin takviyesi alacaktım çünkü hiç yemek yiyemiyordum.
Eczacı sordu nasılsınız diye. Başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya. Sağolsun baya dinledi beni. Ve dedi ki " ihanet sevgiyi bitirir bunu unutmayın"
Yani o kadar zor oldu ki bağımın kopması. Falcılara büyücülere kiliselere falan gittim saçmaladım baya bi. En son psikiyatriste gittim. Doktor bir ilaç yazdı. Efsane oldum sonra. Mis gibi alıyorum antidepresanimi ve mantıklı kararlar alıp daha sağlıklı düşünüyorum.
Evimi taşıdım yeni bir düzen olusturdum ve artık daha mutluyum. Tam 3 ay geçti aldatıldığimi öğrenmemin üstünden. 3 hafta önce de boşanma davası bitti.
Şimdi geçmişe bakıyorum berbat bir evliliğim varmış. B.k gibi yaşamışım. Esirmisim . Cinsellikten sosyal hayata kadar ekonomiden duygusal ihtiyaçlarıma kadar hep yarım kalmışım.
Bunu nasıl mi Anladim? Artık gözümdeki filtreler kalktı ve daha net görüyorum her şeyi.
Evet vazgeçmek çok zor ve sancılı ama bunu yapmak zorundasınız. Kendinizi özgürleştirin