Gerçekten narsistse demez.
Ama psikoloğumuz derken beraber mi gittiniz?
Sizin anlattığınız ile mi anladı?
Gerçek narsisti psikoloğun anlayacağı kadar uzun götürmek zordur çünkü iyi gelmiş sizinle.
Evet beraber neden inandırıcı gelmedi :)Gün geçmiyor ki bir psikologun daha teşhis koyduğunu okumayayım. Nereden onaylamış beraber mi gittiniz?
Narsistler içlerinde kırılgan yapıya sahiptir. O kırılganlığı belli etmemek, "zayıflıklarını" göstermemek için egolarını abartarak yaşadıkları için bizim narsist dediğimiz duruma geliyorlar. Dolayısıyla pişman olabilmek için gerekli içgörüleri kısıtlı, olmazlar.
Zamanla öyle olacağına inanıyorum.Pişman olmak mı?
Şahsen bana "sen kendini bilerek dövdürdün" diyen mahlukatın pişman olduğuna şahit olmadım.
Umrumda da değil açıkcası sizinde zamanla öyle olacak.
Psikolog teşhis koyamaz ya çünkü, ondan :) Beraber gittiyseniz çift terapistidir, çift terapisinde de bireysel herhangi bir yorumlama yapamaz, hele bu kişilik bozukluğu ise.Evet beraber neden inandırıcı gelmedi :)
Evet ben de pişman olmayacaklarını öğrendim.
İşten kaçmak için gelebilir evet ama yine de zor kendini tam anlatmaz öyleleri.Çift terapisti canım. 5/6 kere geldi doktora sonra benim de anlattıklarımdan sonuç çıktı. İşten kaçmak için geliyordu zaten
Ya rapor vermedi zaten bana söylediği o.Psikolog teşhis koyamaz ya çünkü, ondan :) Beraber gittiyseniz çift terapistidir, çift terapisinde de bireysel herhangi bir yorumlama yapamaz, hele bu kişilik bozukluğu ise.
Orda da öfke nöbeti ile bi iki kere bağırıp çağırıp odadan çıktı zatenİşten kaçmak için gelebilir evet ama yine de zor kendini tam anlatmaz öyleleri.
Zorlanacakları yer bırakmak istemezler.
Gerçek narsistse Ahh ben ne hata ettim demez bence istediğiniz olmaz.
İçinden der belki bilemiyorum bilgim yok o konuda
Yok sizin yanlışınız değil, son günlerde psikolog bana teşhis koydu eşime koydu anama babama koydu diyen bir ton insan gördüm demek ki var böyle psikologlar, doğru değil. Size söylemesi de doğru değil, onu anlatmaya çalıştım.Ya rapor vermedi zaten bana söylediği o.
sağol canım yanlışımı düzelttin. Ama tüm bulgular var yani :)
Aslında çift terapisinde de ayrı ayrı alıyor.Psikolog teşhis koyamaz ya çünkü, ondan :) Beraber gittiyseniz çift terapistidir, çift terapisinde de bireysel herhangi bir yorumlama yapamaz, hele bu kişilik bozukluğu ise.
Çift terapisinde bireysel alındığını duymadım ben, bireysel alınıyorsa bireysel terapiye almıştır çift terapisinden bağımsız. Eşi varken rahat konuşamamak çift terapisinin mantığına aykırı. Farklı ekollerde dediğiniz gibi oluyordur demek ki benim gördüklerimde yoktu böyle bir sistem.Aslında çift terapisinde de ayrı ayrı alıyor.
Sonuçta iki kişi alınca yanında eşi varken rahat konuşamayabilir insan diye olabilir.
Teşhis konusuna bir şey diyemem ama şundan şüphelendim psikiyatriste gidin diye yönlendirebilir.
Aman bir kalbe sahip olmaktan memnunum üzülme acı duygusuna rağmen insan olmak bu zaten.Zamanla öyle olacağına inanıyorum.
Yapılanlar yanına kar kalacak vicdan bile yok yani :)
Narsist mi olsak ne yapsak
Boşanma kararı aldıktan sonra seanslara devam ettim. İkili seanslarda söylemedi tabi kiYok sizin yanlışınız değil, son günlerde psikolog bana teşhis koydu eşime koydu anama babama koydu diyen bir ton insan gördüm demek ki var böyle psikologlar, doğru değil. Size söylemesi de doğru değil, onu anlatmaya çalıştım.
Bi saatse 45 dk birlikte 15 dk ayrıÇift terapisinde bireysel alındığını duymadım ben, bireysel alınıyorsa bireysel terapiye almıştır çift terapisinden bağımsız. Eşi varken rahat konuşamamak çift terapisinin mantığına aykırı. Farklı ekollerde dediğiniz gibi oluyordur demek ki benim gördüklerimde yoktu böyle bir sistem.
Anladım, doğrudur. Olmaz pişman ama olsa da önemi var mı ki her şey bitmişken?Bi saatse 45 dk birlikte 15 dk ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?