Narsist

Öyleymiş evet yeni öğrendim ben :)

Demez onlarda vıcdan yok

Okuyunca bunlari ben mi yazdim dedim.Aldatti beni suçladı, boşandık" sen beni bosadin" dedi, evlendi " ortada bıraktın beni" dedi vs vs hic bitmedi.Pisman asla olmadi, olmaz da.Bu narsist adam yüzünden sinir hasatasi oldum

Okuyunca bunlari ben mi yazdim dedim.Aldatti beni suçladı, boşandık" sen beni bosadin" dedi, evlendi " ortada bıraktın beni" dedi vs vs hic bitmedi.Pisman asla olmadi, olmaz da.Bu narsist adam yüzünden sinir hasatasi oldum
Ne güzel kurtulmuşuz bu pisliklerden bizim gibi kadınlarla gurur duyuyorum

Çift terapisinde bireysel alınıyor
Ablam çift terapisine gidiyor eşiyle .
Bireysel alınıyorkar eşlik ettim

Benimde eşim narsist resmi olarak boşandım ama yaşadığımız ev benim ailemin evi yani kendi evim ve asla gitmiyor psikoloğa gittim psikiyatriste gittim hiç bir şey fayda etmiyor sürekli aşağılanmaktan bıktım artık gözü çocuklarını bile görmüyor sadece kendisi için yaşıyor kafayı yiyeceğim sonunda

Tabi ki var. Ya da acım taze olduğu için öyle düşünüyorum. Zamanla umrumda bile olamayacak da olabilir
Ben psikolog ile görüştüm sakın geri adım atma kararlı ve dik dur karşısında gelip yalvaracak özür dileyecek değişmek için söz verecek ama en fazla 1 ay sonra eski haline dönecek asla inanma dedi ve dediği gibi de oldu Narsist kişilik bozukluğunun tedavisi yokmuş maalesef

İnşallah bende kurtulurum bir an önce ve burada yazarım ohh sonunda kurtuldum 20 yıllık esaret bitti diye

Boşandıysanız polisle evden atacaksınız olacak bitecek. Neyi bekliyorsunuz? Avukatınız bir şey demiyor mu? Çocuklarla da konuşup anlatacaksınız

Hatırladığım kadarıyla siz boşanmayı düşünmüyordunuz? Fikrinizi ne değiştirdi merak ettim.

Pişman olsa ne fark eder ki. Siz kurtulduğunuza bakın.

Polis çağırıp attıracaksınız. Boşandım, evden gitmiyor diye suç duyurusunda bulunacaksınız.

Evet ah diyeceksin. Ama "neden sacimi supurge ettim, salak basim, onceden bassaydim tekmeyi" diye ahlayacaksin.

Bu tarz konu açan herkese aynı tavsiyeyi veriyorum bu umutla yaşamayın ah eder mi pişman olur mu ilahi adalet yerini bulur mu vs bu tarz umutlar sizi bir gün yıkar beklediğinizi göremedikçe takıntı yaparsınız hayat maalesef öyle bir yer değil bazen hak eden hak ettiğini bulmaz bazen kötüler kazanır bazen ilahi adalet işlemez kendinizi böyle şeylere bağlamak yerine önünüze bakın

önüne bak, pişman olsa ne, olmasa ne. sana ne faydası var.
birinci derece yakınım, böyle bir adamla beraberdi. yaklaşık 2,5 senede ömrünü tüketti. şimdi psikoterapi alıyor, yeterli gelmedi, psikiyatr desteği ve ilaç kullanmaya başladı. kızın bütün öz güvenini yıktı, paçavraya çevirdi. kız terk ediyor, ne yapıp edip kendini affettirip yine aynısını yapıyor. aşkın sevgin bittiği anda kurtulursun. başka türlüsü zor.
ben burnumun dibinde yaşıyorum, şahit olduklarım beni bile hasta ediyordu.
o düzelmez, sen kendini kurtarmaya bak, başka türlü ondan kurtulmanın yolu yok.
bundan sonra sen kendine haksızlık yapma. o ah dese nolacak, sen oh ben kurtuldum de.

Keşke öyle kolay olsa Çocuklar var Kızım üniversiteye hazırlanıyor ve sonrası tepkisi nasıl olur bilmiyorum
O çocuk şu anki durumdan memnun mu, hiç konuştunuz mu bu durumu onunla, travmasız yetişkin olunmaz, onun da bu durumu sizinle birlikte göğüsleyebilmeli, seneye ünv kazanıp giderse bu defa da evinden uzaklarda depresyona girer diye gönderemeyeceksiniz o adamı, boşandığınızı bilmiyor mu o çocuk, bu halinizle ona kötü örnek olduğunuzun farkında mısınız? Sizin sayenizde "erkek ne yapsa sabredilmeli, boşanarak bile kurtulunmaz"ı öğreniyor çocuğunuz

Haklısınız kızlarımda istemiyor zaten birlikte olmamızı çocuklarıda kendine hizmet etmekde kullandığı için en kısa zamanda göndericem evden gerekirse yardımda alıcam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…