Öyleymiş evet yeni öğrendim ben :)Bir dönem eşimle çift terapisi aldık.
İlk seans birlikte sonraki 2 -3 seans ayrı ayrı sonra yine birlikte şeklinde terapi almıştık.
Genel süreç bu şekilde işliyor.
İlk etapta karşılıklı dinleyip sonra ayrı ayrı dinliyorlar.
Hatta ayrı dinleme sürecinde sadece evlilik değil geçmişten günümüze olan süreci inceliyorlar.
Psikolog hem karşılıklı iletişimi hem de ayrı ayrı kişilikleri analiz ediyor sonrasında kimin nerede ne yanlışı olduğunu ve olması gerekeni söylüyor.
Demez onlarda vıcdan yokArkadaşlar boşanma arefesinde olduğum eşim narsist. Bütün özellikler var zaten psikoloğumuz da onayladı. Sorum şu gerçekten asla pişman olmazlar mı narsistlerle ayrılanlar veya boşananlar yorum yapabilir mi? O kadar haksızlığa uğradım, o kadar saçımı süpürge ettim. Bi gün de olsa ah be demeyecek mi?
Okuyunca bunlari ben mi yazdim dedim.Aldatti beni suçladı, boşandık" sen beni bosadin" dedi, evlendi " ortada bıraktın beni" dedi vs vs hic bitmedi.Pisman asla olmadi, olmaz da.Bu narsist adam yüzünden sinir hasatasi oldumAldattığı için beni suçladı boşadığım için beni suçladı o kadınla evlendi senin yüzünden sen sahip çıkmadığın için evlendim dedi. Yani bunlar pişman olmazlar hiç geriye bakıp düşünüp kendinizi yıpratmayın kurtulduğunuz için kurban kesin
Ne güzel kurtulmuşuz bu pisliklerden bizim gibi kadınlarla gurur duyuyorumOkuyunca bunlari ben mi yazdim dedim.Aldatti beni suçladı, boşandık" sen beni bosadin" dedi, evlendi " ortada bıraktın beni" dedi vs vs hic bitmedi.Pisman asla olmadi, olmaz da.Bu narsist adam yüzünden sinir hasatasi oldum
Çift terapisinde bireysel alınıyorÇift terapisinde bireysel alındığını duymadım ben, bireysel alınıyorsa bireysel terapiye almıştır çift terapisinden bağımsız. Eşi varken rahat konuşamamak çift terapisinin mantığına aykırı. Farklı ekollerde dediğiniz gibi oluyordur demek ki benim gördüklerimde yoktu böyle bir sistem.
Öyleymiş öğrendim ara sayfalarda :)Çift terapisinde bireysel alınıyor
Ablam çift terapisine gidiyor eşiyle .
Bireysel alınıyorkar eşlik ettim
Benimde eşim narsist resmi olarak boşandım ama yaşadığımız ev benim ailemin evi yani kendi evim ve asla gitmiyor psikoloğa gittim psikiyatriste gittim hiç bir şey fayda etmiyor sürekli aşağılanmaktan bıktım artık gözü çocuklarını bile görmüyor sadece kendisi için yaşıyor kafayı yiyeceğim sonundaArkadaşlar boşanma arefesinde olduğum eşim narsist. Bütün özellikler var zaten psikoloğumuz da onayladı. Sorum şu gerçekten asla pişman olmazlar mı narsistlerle ayrılanlar veya boşananlar yorum yapabilir mi? O kadar haksızlığa uğradım, o kadar saçımı süpürge ettim. Bi gün de olsa ah be demeyecek mi?
Ben psikolog ile görüştüm sakın geri adım atma kararlı ve dik dur karşısında gelip yalvaracak özür dileyecek değişmek için söz verecek ama en fazla 1 ay sonra eski haline dönecek asla inanma dedi ve dediği gibi de oldu Narsist kişilik bozukluğunun tedavisi yokmuş maalesefTabi ki var. Ya da acım taze olduğu için öyle düşünüyorum. Zamanla umrumda bile olamayacak da olabilir
İnşallah bende kurtulurum bir an önce ve burada yazarım ohh sonunda kurtuldum 20 yıllık esaret bitti diyeNe güzel kurtulmuşuz bu pisliklerden bizim gibi kadınlarla gurur duyuyorum
İnşallah bende kurtulurum bir an önce ve burada yazarım ohh sonunda kurtuldum 20 yıllık esaret bitti diye
Polis çağırıp attıracaksınız. Boşandım, evden gitmiyor diye suç duyurusunda bulunacaksınız.Benimde eşim narsist resmi olarak boşandım ama yaşadığımız ev benim ailemin evi yani kendi evim ve asla gitmiyor psikoloğa gittim psikiyatriste gittim hiç bir şey fayda etmiyor sürekli aşağılanmaktan bıktım artık gözü çocuklarını bile görmüyor sadece kendisi için yaşıyor kafayı yiyeceğim sonunda
Evet ah diyeceksin. Ama "neden sacimi supurge ettim, salak basim, onceden bassaydim tekmeyi" diye ahlayacaksin.Arkadaşlar boşanma arefesinde olduğum eşim narsist. Bütün özellikler var zaten psikoloğumuz da onayladı. Sorum şu gerçekten asla pişman olmazlar mı narsistlerle ayrılanlar veya boşananlar yorum yapabilir mi? O kadar haksızlığa uğradım, o kadar saçımı süpürge ettim. Bi gün de olsa ah be demeyecek mi?
Keşke öyle kolay olsa Çocuklar var Kızım üniversiteye hazırlanıyor ve sonrası tepkisi nasıl olur bilmiyorumPolis çağırıp attıracaksınız. Boşandım, evden gitmiyor diye suç duyurusunda bulunacaksınız.
Bu tarz konu açan herkese aynı tavsiyeyi veriyorum bu umutla yaşamayın ah eder mi pişman olur mu ilahi adalet yerini bulur mu vs bu tarz umutlar sizi bir gün yıkar beklediğinizi göremedikçe takıntı yaparsınız hayat maalesef öyle bir yer değil bazen hak eden hak ettiğini bulmaz bazen kötüler kazanır bazen ilahi adalet işlemez kendinizi böyle şeylere bağlamak yerine önünüze bakınArkadaşlar boşanma arefesinde olduğum eşim narsist. Bütün özellikler var zaten psikoloğumuz da onayladı. Sorum şu gerçekten asla pişman olmazlar mı narsistlerle ayrılanlar veya boşananlar yorum yapabilir mi? O kadar haksızlığa uğradım, o kadar saçımı süpürge ettim. Bi gün de olsa ah be demeyecek mi?
önüne bak, pişman olsa ne, olmasa ne. sana ne faydası var.Arkadaşlar boşanma arefesinde olduğum eşim narsist. Bütün özellikler var zaten psikoloğumuz da onayladı. Sorum şu gerçekten asla pişman olmazlar mı narsistlerle ayrılanlar veya boşananlar yorum yapabilir mi? O kadar haksızlığa uğradım, o kadar saçımı süpürge ettim. Bi gün de olsa ah be demeyecek mi?
O çocuk şu anki durumdan memnun mu, hiç konuştunuz mu bu durumu onunla, travmasız yetişkin olunmaz, onun da bu durumu sizinle birlikte göğüsleyebilmeli, seneye ünv kazanıp giderse bu defa da evinden uzaklarda depresyona girer diye gönderemeyeceksiniz o adamı, boşandığınızı bilmiyor mu o çocuk, bu halinizle ona kötü örnek olduğunuzun farkında mısınız? Sizin sayenizde "erkek ne yapsa sabredilmeli, boşanarak bile kurtulunmaz"ı öğreniyor çocuğunuzKeşke öyle kolay olsa Çocuklar var Kızım üniversiteye hazırlanıyor ve sonrası tepkisi nasıl olur bilmiyorum
Haklısınız kızlarımda istemiyor zaten birlikte olmamızı çocuklarıda kendine hizmet etmekde kullandığı için en kısa zamanda göndericem evden gerekirse yardımda alıcam teşekkür ederimO çocuk şu anki durumdan memnun mu, hiç konuştunuz mu bu durumu onunla, travmasız yetişkin olunmaz, onun da bu durumu sizinle birlikte göğüsleyebilmeli, seneye ünv kazanıp giderse bu defa da evinden uzaklarda depresyona girer diye gönderemeyeceksiniz o adamı, boşandığınızı bilmiyor mu o çocuk, bu halinizle ona kötü örnek olduğunuzun farkında mısınız? Sizin sayenizde "erkek ne yapsa sabredilmeli, boşanarak bile kurtulunmaz"ı öğreniyor çocuğunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?