Ben gittim ayrı da alıyor yılların psikoloğu idi.Çift terapisinde bireysel alındığını duymadım ben, bireysel alınıyorsa bireysel terapiye almıştır çift terapisinden bağımsız. Eşi varken rahat konuşamamak çift terapisinin mantığına aykırı. Farklı ekollerde dediğiniz gibi oluyordur demek ki benim gördüklerimde yoktu böyle bir sistem.
Anladım, doğrudur. Olmaz pişman ama olsa da önemi var mı ki her şey bitmişken?
Doğrudur, benim gördüğüm ayrı ayrı bireysel terapiye de aldıklarıydı ama 15 dk ayrı bir şekilde de alıyormuş demek kiBen gittim ayrı da alıyor yılların psikoloğu idi.
Önce çift sonra tek tek aldı.
Çocukluğa dair sorular da sordu.
Genel bir değerlendirme yaptı bence.
Çünkü önceki ilişki var mı dşye de sordu.
Bana çok mantıklı gelmişti.
Yok bizimki öyle de almadı bir saat tamamen ayrı aldı.Doğrudur, benim gördüğüm ayrı ayrı bireysel terapiye de aldıklarıydı ama 15 dk ayrı bir şekilde de alıyormuş demek ki
Yok mantıklı da çift terapisine dahil olduğunu bilmiyordum anlamında diyorum, yoksa bireysel olarak tanımak güzel bir sistem elbet.Bana hala mantıklı geliyor çift olarak bir konuda anlaşamıyorsak belki bir kişinin geçmişten gelen bir sorunu vardır. Önceki ilişkisinden bir sorunu vardır.
Üç seans tanıma üzerine yaptı diye düşündüm ben mantıklı gelmişti.
Arkadaşlar boşanma arefesinde olduğum eşim narsist. Bütün özellikler var zaten psikoloğumuz da onayladı. Sorum şu gerçekten asla pişman olmazlar mı narsistlerle ayrılanlar veya boşananlar yorum yapabilir mi? O kadar haksızlığa uğradım, o kadar saçımı süpürge ettim. Bi gün de olsa ah be demeyecek mi?
Asla pişman olmazlar. Olsalar da olmazlar. Şayet hem ölümsüz hem de yaşlanmayan bir yaşam formu değilseniz beklemeyin. Çürürsünüz valla.Arkadaşlar boşanma arefesinde olduğum eşim narsist. Bütün özellikler var zaten psikoloğumuz da onayladı. Sorum şu gerçekten asla pişman olmazlar mı narsistlerle ayrılanlar veya boşananlar yorum yapabilir mi? O kadar haksızlığa uğradım, o kadar saçımı süpürge ettim. Bi gün de olsa ah be demeyecek mi?
Arkadaşlar boşanma arefesinde olduğum eşim narsist. Bütün özellikler var zaten psikoloğumuz da onayladı. Sorum şu gerçekten asla pişman olmazlar mı narsistlerle ayrılanlar veya boşananlar yorum yapabilir mi? O kadar haksızlığa uğradım, o kadar saçımı süpürge ettim. Bi gün de olsa ah be demeyecek mi?
Demeyecek güzelim eski eşim tam bir narsist. Demezler.Arkadaşlar boşanma arefesinde olduğum eşim narsist. Bütün özellikler var zaten psikoloğumuz da onayladı. Sorum şu gerçekten asla pişman olmazlar mı narsistlerle ayrılanlar veya boşananlar yorum yapabilir mi? O kadar haksızlığa uğradım, o kadar saçımı süpürge ettim. Bi gün de olsa ah be demeyecek mi?
Bence bunu boşuna düşünmeyin, onlar belasını bulsa da suçlu hep başkaları olacaktır. Kurtulduğunuza şükredip yolunuza bakmaya çalışın. Pişman olacağını sanmam ama hakettiği felaketleri yaşayacaktır.Arkadaşlar boşanma arefesinde olduğum eşim narsist. Bütün özellikler var zaten psikoloğumuz da onayladı. Sorum şu gerçekten asla pişman olmazlar mı narsistlerle ayrılanlar veya boşananlar yorum yapabilir mi? O kadar haksızlığa uğradım, o kadar saçımı süpürge ettim. Bi gün de olsa ah be demeyecek mi?
Bir dönem eşimle çift terapisi aldık.Çift terapisinde bireysel alındığını duymadım ben, bireysel alınıyorsa bireysel terapiye almıştır çift terapisinden bağımsız. Eşi varken rahat konuşamamak çift terapisinin mantığına aykırı. Farklı ekollerde dediğiniz gibi oluyordur demek ki benim gördüklerimde yoktu böyle bir sistem.
Her insan bir birinden farklı oluyor mutlaka bir gün bir şekilde diyecektir kanımca ama bunun size hiç bir faydası olmaz.Arkadaşlar boşanma arefesinde olduğum eşim narsist. Bütün özellikler var zaten psikoloğumuz da onayladı. Sorum şu gerçekten asla pişman olmazlar mı narsistlerle ayrılanlar veya boşananlar yorum yapabilir mi? O kadar haksızlığa uğradım, o kadar saçımı süpürge ettim. Bi gün de olsa ah be demeyecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?