Narsistle Mucadele

Bu konuda cok kitap var. Artik cogu psikologun da youtube kanali falan var acikliyorlar. Narsistle iliski yasayan insanlarin ilk basta ayaklari yerden kesilir, sonra sonra cikar yüzleri meydana.
Peki öyle olsun ne diyelim. Türkiyedeki erkeklerin yarısı narsist, kadınlarda görülmüyor hiç.

Peki öyle olsun ne diyelim. Türkiyedeki erkeklerin yarısı narsist, kadınlarda görülmüyor hiç.
Kadinlar küsme, yok sayma, sürekli suclama gibi narsistik ozelliklerini kocalarina degil cocuklarina gösteriyor. Gücü yeten yetene yani. Zaten cogumuz cahil, sabirsiz, stresli anne baba magduru degil miyiz?

Vallahi merak ettim akademik makale buldum %1 diyor sıklığına. %70’i de erkekmis. Cidden heeepsi evli olsa bu insanların 100 kisiden 0.7’si oluyor. Ama kocasıyla kavga eden narsist de narsist tutturuyor. Gerçi narsist olabilirler bahsetmeye çalıştıkları olay “narsisist” olmak.

Narsist özellikler taşımakla narsist kişilik bozukluğu apayrı şeyler. 2.sine psikolog ve psikiyatrlar bile yüz yüze görüşmelerde dahi zor tanı koyuyor. Gidip psikologa eşlerini anlatmışlar onlarda narsist OLABİLİR o yönde özellikler gösteriyor demiştir. Bu narsist kişilik bozukluğuna sahip olmak demek değildir.

Kadinlarin bosanamamalari ayrilamamalari ayri bir mevzu, erkeklerin narsistik ozellikleri ayri bir konu.
Bir kesim israrla inkar ediyor, herkes yasadigini anlatiyor burda. Sizin tuzunuz kuru diye adamlar melek olmuyor.
Ha kadin yürümeyen evliligi israrla sürdürüyorsa o ayri bir tartisma konusu

Ahahahha yorumlarına cidden hayranım

Ahahaha bayılıyorum yorumlarınıza ancak bu kadar kısa ve öz cevaplanabilirdi
Dolandırmadan cevap vermek en iyisi
Narsist, sadist, mazoşist insanlarla hayat geçmez bence.

Kadinlar küsme, yok sayma, sürekli suclama gibi narsistik ozelliklerini kocalarina degil cocuklarina gösteriyor. Gücü yeten yetene yani. Zaten cogumuz cahil, sabirsiz, stresli anne baba magduru degil miyiz?
Kendi adınıza konuşun, bende değilim. :) iyi akşamlar.

Tutarsız cunku narsisizmin ozelliği bu bir dünya iyisi bir kötü...hala anlaşılamadı
Burda narsist konusunun 100 katı kadar kv ve görümce konusu açılıyor...Moda mı oldu demiyor ve inanıyorsunuz da narsist erkek dendiği zaman neden onune gelene yafta yapıstırmayın deniyor acaba...

Onune gelene bu etiket vurulmuyor...Kocasıyla gül gibi geçinip gidenler anlayamıyor ama neden bu konu acılınca ofke sacılıyor anlamış değilim...Bu kadın kocasına narsist demeye ve buraya konu açmaya meraklı değildir ve basit bişeyde de narsist demiyordur...Once anlamaya calıssanız okusanız biraz kurbanlar hakkında nasıl olur? Sadece size değil narsist deyince ofke sacanlara da soyluorum..

Ya burda kadınız birbirimize destek ve anlamak için değil mi burası? Ne demek populer kitap mı cıktı moda mı oldu? Kimse keyfine veya moda diye narsistlikten can cekişmiyor....Bıraksın efendim bosansın...oldu boşanır konuya da gerek yok ztn

Dolandırmadan cevap vermek en iyisi
Narsist, sadist, mazoşist insanlarla hayat geçmez bence.
Narsist erkeği en iyi ben biliyorum ahahah az çekmedim aslan burcu erkekleri narsistir buna yakından şahit oldum ama anlayana işte okuduklarımız biyere kadar tecrübe gerekiyor sadece narsist insanlarla baş etmek İMKANSIZ bırakıp kaçmak gerekiyor yada bi hafıza kaybına uğramak falan ahahah

20 tane narsist eş konusu açıldı şu forumda.
Eğer kaçırmadı isem hepsi de tanı almamış insanlardı.
Her bencil pisliğe narsist deniyor cidden.

Polemiğe girmiyorum. Size de iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…