- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Neden normal bir hayatın, normal bir sevgilin ve ilişkin yok senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 yaşındayım. Niye kucumsuyorsunuz anlamadim herkesin derdi kendine . Evet asilamayacak birsey değil ama suan böyle bir problemim oldu ve bende sizlere Danıştım ne var ki bundakomiksiniz ya.. Derdiniz bumu gercekten ? Yaslar kac sizde ?
Bende bilmiyorummmmmNeden normal bir hayatın, normal bir sevgilin ve ilişkin yok senin
21 yaşındayım. Niye kucumsuyorsunuz anlamadim herkesin derdi kendine . Evet asilamayacak birsey değil ama suan böyle bir problemim oldu ve bende sizlere Danıştım ne var ki bunda
Allah başka dert vermesin , vasat kalıyor kiyaslayinca o konuda haklısınız . Teşekkür ederimYoo kucumsemiyorum .. Tabi herkesin derdi kendine de senin derdin burdski dertler arasinds cok vasat kaldii.. Daha kucuksun diye tahmin ettim genelde 18 yas civari bu konulara takiliyor..
Sevgilin gitsin sporunu yapsin demekki deger verioyor begenilerine.. Daha cok begenilecegini hissetmis .
21 yaşındayım. Burda yaşımi sormanizda ki amacı anlayamadim ben. Eğer konuyu çocukluk olarak görüyorsanız ilginizi cekmediyse yorum yapmayabilirsiniz ama hemen yaşlar kaç gibi bir yorum biraz tuhaf . Abartmissiniz gereksiz gibi yorumları da yapabilirsiniz saçma geldiyseYaşlar kaç? 15 falan mı?
Teşekkür ederim yüzümü güldürdunne guzel iste kiskandirmisin kendini farkinda olmadan gitsin spora senin icin biseyler yapsin beybisi
Yoook . Ben bi yemek tarifi görmüştüm instagram da çok önceden o yemeği yapcaktim o anda netim yoktu onada dedim ki aşkım tarifin fotosunu begenmistim sen benim hesaba gir bak hemen begendgim gönderilerden diyince öylelikle nicki de görmüş işteİyi de nick'in fotolarını binlerce kişi beğeniyo. Sizi mi aradı onca fotoğrafta![]()
Allah korusun yaBir arkadasımın sevgılısı spora baslayıp vucut yapınca onu terk ettı . Övgüven patlaması yaşadı![]()
gul zaten uzulecek ne varki allah baska dert vermesinTeşekkür ederim yüzümü güldürdun![]()
Allah korusun ya![]()
Canım yanlış anlama da çok merak ettim ilk yorumu yapmayı nasıl basariyosun:) hani face de bi muhabbet var ya palyasimlarin altına ilk yorum yaziyolar o hesap:)derde geel
Sevgilinde çok safmışİyi akşamlar . Sevgilim dün akşam benim instagram hesabimda takip ettiklerime ve takipçilerime bakmış . Hiç erkek yok takip ettiğim ama aranızda bilenler vardır nick bateman diye bir model var yabancı. Bende aylar önce gezinirken Köpekle bi fotosunu görmustum takip etmeye başladım 1-2 tane de fotoğrafını begenmisim (begenmisim diyorum çünkü farkında bile değilim ins. Kullananlar bilir tık tık elinin altına geleni begeniveriyorsun) her neyse sevgilim de takip ettiğimi görünce girip bakmış 2 tane fotoğrafini begendigimi görmüş çocuk da kaslı yakışıklı falan bir tip. Çok mahçup oldum sevgilime karşı spora yazılmış bugün daha yakışıklı olcam senin istediğin gibi kaslı olcam falan diyor ne dediysem derdimi anlatamadim nasıl açıklama yapabilirim lütfen bi akıl verin çok da utanıyorum ona bunları dusundurdugum için . Bide modelin fotosunu benim takip ettigim bir sayfa paylaşmış fotoğrafa 10 saniye baksan 1 saat gözlerini alamiyorsun yazmışlar üstüne deli gibi onuda begenmisim takıldı kaldı bu cümleye sende saatlerce baktın mi diyor . Çok üzülüyorum halbuki bi anlatabilsem ben onu her haliyle seviyorum herseyini beğeniyorum ama Yoook tutturdu bende öyle olcam diye . Laf sokup duruyo sürekli gitme spora dedim gitcem sen öyle istiyosun diyip yüzüme kapadı![]()
Amin :)gul zaten uzulecek ne varki allah baska dert vermesin