- 23 Ekim 2022
- 2.141
- 5.901
- 88
kizlar peki benim param benim param, eşimin oarası bizim paramızsa da yine bu geçerli mi? hizmetçlik kısmı için söylemiyorum kesinlikle. eve maddi katkı sağladığınız için mi bu şekilde düşünüyorsunuz (umarım düzgün anlaşılır sorum)
Benim kocama nişanlıyken hala ballı sütler cıkıyordu odasınabenim nisanlima annesi hicccccbir seyi yaptirmamis ayni ben nasil yemek yapmamissam o da boyle ev isidir yemek temizlik vs bilmiyor. ama ben asla yapmam etmem kafasinda degil elimden geliyorsa yardim ederim der. elinden de gelecek mecburyoksa biz iki elinden is gelmeyen ne yapariz bilmem evet calisicam ama 8/5 değil saatlerim bana bagli cogunlukla
O hangisinden?daha gereksizi bizim evde var
pilav makinasi
atmama da izin vermiyor memleketinden getirmis. duruyor bir kosede. lapa pilav yemek istersek bir gun kullanacağız(ha bir de buharda pisiriyor)
Ben de seviyordum airfryerımı, tarifleri de güzel tutturuyordum ama temizliği daha doğrusu temizlenememesi resmen beni yıldırdı. Yoksa balığı, pizzayı özellikle seviyordum onda.Tekseniz bence de yeterli. Ama satışları bile bu kadar düştüyse yüzbinlerce insan ne kadar gereksiz bir şey olduğunu anlamıştır emin olun.
balli sütBenim kocama nişanlıyken hala ballı sütler cıkıyordu odasınaama yapar yani sadece söylememi ister, bir tek mutfağı toparlar detaylı şekilde ben söylemeden halleder. yani çalışıyorda olsanız olmasanızda rahata alıştırmayın işte öyleee yan gelip yatmasın düzenli olarak.
Anladigim kadariyla sizde calisiyorsunuz ayda 10 bin lirayi temizlige ayirirsiniz haftada 1 temizlik elemani gelir. Bitce kisitliysa 15te 1 gelir cocuk yokken pek kirlenmez sizde gelmedigi hafta esinizle ustun koru sil supur yaparsiniz. Ama hic butce ayiramam derseniz isler bolusulecek. Supurgeyi esine yaptirirsin sen yerleri silersin. Sen yemek yaparsin o bulasiklar toplar yikar. Sen camasir asarsin o toplar katlar gibi. Bunlari haftada gunlere bolersiniz 1 gun sil supur ise 2. Gun camasir gunu olur 3. Gun daginiklk toplama toz alma gunu olur. Max 45 dklik isler seklinde gunlere bolersinizhanımlar merhaba baya bir süre okuyucuydum ama bugün niyeyse ben de tavsiye almak istedim. 26 yaşına gireceğim nişanlıyım önümüzdeki aylarda da evleneceğim inşallah. bu zamana kadar annem calistigi için yine bir şekilde ev temizliği bulaşık cart curt ilgileniyordum ama hiçbir zaman evde yemek sorumluluğum olmadı ve açıkçası hiç ilgim de olmadı öyle düşkün biri değilim olsa yerim olmasa da dışarıdan söylerim yani canım bir yemek çekti kalkıp yapayım demem. evde mecburen benim yapmam gereken bir zaman olduğunda inanılmaz zorlanıyorum. yapamadığımdan değil kesinlikle yani canım o kadar istemiyor o kadar itiyor ki beni. bu kadar olmasa da diğer ev işleri de öyle. evlenip bunların sorumluluğu bana geçince ne yapacağımı dusunuyorum. nişanlım en fazla bana yardım eder ama onun sorumluluk alacağını dusunmuyorum ev işleri konusunda kendisi yogun calisiyor benimki daha esnek ona göre. abartmıyorum kızlar ağlayasım geliyor üzerime bir iş yükü geldikçe. pis pasaklı biri de değilim kendi dağıttığımı kirlettigimi tabii ki toplar temizlerim ama bu genel bir ev olunca beni afakanlar basıyor. biraz fazla uzatmış olabilirim ama benim durumumda olanlar nasıl kendinizi alıştırdınız yemek yapmaya vs ?
ne yapiyor mesela basincli?O hangisinden?
Bende de var basınçlı her şeyi yapıyor
Benim sevgilim de yapar evi tertemizdir kurtlar vadisi açıp ütü yapıyor eve taşınınca da gördüm benimle beraber temizledi tavana kadar sildi boyadı perde vs taktı cam sildi umarım evlilik öncesi gözümü boyamıyordur ama öncesinde de gel sana yemek yapim çok dedi yaptı yedirdi umarım böyle devam eder. Muhtemelen normal evli çiftler gibi bir iş paylaşımı olmaz 45 gün görevde 15 gün evde olacak kalkıp eve gelsin de cam silsin diye beklemem(inş) ama benden full hizmet beklerse zorBenim kocama nişanlıyken hala ballı sütler cıkıyordu odasınaama yapar yani sadece söylememi ister, bir tek mutfağı toparlar detaylı şekilde ben söylemeden halleder. yani çalışıyorda olsanız olmasanızda rahata alıştırmayın işte öyleee yan gelip yatmasın düzenli olarak.
Yok değil sanırım benimki sinbo digicookne yapiyor mesela basincli?
yogurt da yapan duduklu olarak da kullanilan instant pot mi sendeki?
benimki şuEki Görüntüle 3636712
varsa baska ozelligi bilmek isterim, çok kıl oluyorum kendisine
Gözünü korkutursan işler büyür ve bitmez. Hiç abartılacak bir şey değil yaptıkça alışıyorsun seviyorsun. Temizlik kolay yemek kolay iki kişi oluncahanımlar merhaba baya bir süre okuyucuydum ama bugün niyeyse ben de tavsiye almak istedim. 26 yaşına gireceğim nişanlıyım önümüzdeki aylarda da evleneceğim inşallah. bu zamana kadar annem calistigi için yine bir şekilde ev temizliği bulaşık cart curt ilgileniyordum ama hiçbir zaman evde yemek sorumluluğum olmadı ve açıkçası hiç ilgim de olmadı öyle düşkün biri değilim olsa yerim olmasa da dışarıdan söylerim yani canım bir yemek çekti kalkıp yapayım demem. evde mecburen benim yapmam gereken bir zaman olduğunda inanılmaz zorlanıyorum. yapamadığımdan değil kesinlikle yani canım o kadar istemiyor o kadar itiyor ki beni. bu kadar olmasa da diğer ev işleri de öyle. evlenip bunların sorumluluğu bana geçince ne yapacağımı dusunuyorum. nişanlım en fazla bana yardım eder ama onun sorumluluk alacağını dusunmuyorum ev işleri konusunda kendisi yogun calisiyor benimki daha esnek ona göre. abartmıyorum kızlar ağlayasım geliyor üzerime bir iş yükü geldikçe. pis pasaklı biri de değilim kendi dağıttığımı kirlettigimi tabii ki toplar temizlerim ama bu genel bir ev olunca beni afakanlar basıyor. biraz fazla uzatmış olabilirim ama benim durumumda olanlar nasıl kendinizi alıştırdınız yemek yapmaya vs ?
seninki instant pot isteYok değil sanırım benimki sinbo digicook
Elektrikli düdüklü gibi bir şey
Benim fırının ısınması 15 dakika sürmüyor ya çok çabuk ısınıyor. Fırın yoksa tamam, normalmiş sizinki. Ama bir evde fırın varken ikinci bir fırına hiç gerek yok.bizim firinimiz yok :)
ikisi arasinda secim yaptik bunu sectik
bir de firinin zaten isinmasi onbes dakika, onun nazini cekene kadar airfirer 3 defa yapar
ama tabii tek ya da iki kisiler icin. daha genis ailelere uygun degil çünkü birileri yemege baslamisken diğerlerininki daha yeni airfriere girmis olur
daha gereksizi bizim evde var
pilav makinasi
atmama da izin vermiyor memleketinden getirmis. duruyor bir kosede. lapa pilav yemek istersek bir gun kullanacağız(ha bir de buharda pisiriyor)
kahve icmiyor ki, tam bir çaycıBenim fırının ısınması 15 dakika sürmüyor ya çok çabuk ısınıyor. Fırın yoksa tamam, normalmiş sizinki. Ama bir evde fırın varken ikinci bir fırına hiç gerek yok.
Ülkesinden çeyiz niyetine kahve makinesi falan getirseymiş keşke lapa pilav makinesi nedir ya skdkdkd
Neyse sinbo mükemmel içine ne atarsam atayım düğmesine basıyorum ve missseninki instant pot iste
gecenlerde kkdakiler beni influence etti ben de siparis verdim amazondan
yanlis urun geldi
hem de ne geldi biliyor musun?
Temizliğiyle uğraşacak fırın sayım birken iki oldu, dünyanın en saçma kararıydı bu ahjsjs. Hele de Philips XXL, bir sürü parçası var. Her biriyle ayrı uğraş dur. Fırın çok daha kolay siliniyor.Ben de seviyordum airfryerımı, tarifleri de güzel tutturuyordum ama temizliği daha doğrusu temizlenememesi resmen beni yıldırdı. Yoksa balığı, pizzayı özellikle seviyordum onda.
konu sahibinin konusunun icine etmek istemem ama ben yeni bir instant pot arayisindayim o yanlis gelince. normalde sunu almayi dusunuyordum ama sen seninkinden memnunsan ve yogurt yapma secenegi varsa onu da alabilirim. modeli ne?Neyse sinbo mükemmel içine ne atarsam atayım düğmesine basıyorum ve miss
Ne dibine tutma var ne başka bir şey
konu sahibinin konusunun icine etmek istemem ama ben yeni bir instant pot arayisindayim o yanlis gelince. normalde sunu almayi dusunuyordum ama sen seninkinden memnunsan ve yogurt yapma secenegi varsa onu da alabilirim. modeli ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?