kizlar peki benim param benim param, eşimin oarası bizim paramızsa da yine bu geçerli mi? hizmetçlik kısmı için söylemiyorum kesinlikle. eve maddi katkı sağladığınız için mi bu şekilde düşünüyorsunuz (umarım düzgün anlaşılır sorum)Periyodik aralıklarla bu cümleyi eşime tekrarlıyorum ben de. Resetleniyor beyni.
Ben evlendikten sonra bi süre işten çıkacağım tamamen kişisel sebeplerden dolayı yine böyle düşünüyorum hizmetçisi olamam ki kocam 45 gün evde olmayacakkizlar peki benim param benim param, eşimin oarası bizim paramızsa da yine bu geçerli mi? hizmetçlik kısmı için söylemiyorum kesinlikle. eve maddi katkı sağladığınız için mi bu şekilde düşünüyorsunuz (umarım düzgün anlaşılır sorum)
Kedimiz var genelde kirleniyor tüyleniyorAyda bir asgari ücret neredeyse haftada gelecek kadar ev kirleniyor mu peki? Bana yüksek geldi anca doğurmuş olmam falan lazım.
Ben eşimle meslektaşım. Dışarıda aynı işi yapıp eve geldiğimizde bir de ev işi, yemek, çocuk bakımıyla falan uğraşacak kadar enayi değilim. Kendisinden rica ederim. Yaparsa yapar, yapmazsa özellikle ben de yapmam. Ya da asgari düzeyde yaparım. Şikayet edecek olduğundakizlar peki benim param benim param, eşimin oarası bizim paramızsa da yine bu geçerli mi? hizmetçlik kısmı için söylemiyorum kesinlikle. eve maddi katkı sağladığınız için mi bu şekilde düşünüyorsunuz (umarım düzgün anlaşılır sorum)
teşekkür ederim evet haklısın. zaten genel ev temizligi icin yardim alirim dip kose icin. gunluk temizlikte cok zorlanmiyorum. airfry degil de adini unuttum bir markanin baya her seyi yapan bir yemek makinesi varmis ona bakacagimYa aslında çok da zor değil.Ama eşyalar önemli bence.yani mutlaka bir markanın airfry ını al,bir robot yerleri de silen modelinden al.bunlar işi kolaylaştırıyor.şimdi duvar,cam silen robotlar çıkmış ama görmedim ben.iki haftada bir eşinle dip köşe temizlersiniz.hafta içi de arada robotu salarsın bazen sen süpürürsün bazen eşin
Hallolur bence düzene oturttuğunda çok problem olmaz.e çocuk olduğunda da bir aile büyüğünden yardım istersin.oldu bitti.
Hem baktın sorun oluyor o zaman stres yaparsın.şimdi değil sıkma canını
Ben herşeyi onunla pişiriyorum çok pratikAirfryer alma, çok gereksiz.
tamam daha erken gelebilirsinbir anda ev işine girişmekten bahsetmedim açıkçası evi idare edebilme sorumluluğu daha çok olarak da yemek yapmaya alışmaktaydı problemim. ben ondan daha erken geliyorum eve mesela hayır sen yorgun bir şekilde gelip üzerine bize yemek hazırla diyemem yani eşime. ama tabii ki onun yapabileceği zamanlarda da yapar destek olur. siz iş bölümü yaparak güzel yapmışsınız ama herkesin mevcut durumu farklı tabii ki
benim nisanlima annesi hicccccbir seyi yaptirmamis ayni ben nasil yemek yapmamissam o da boyle ev isidir yemek temizlik vs bilmiyor. ama ben asla yapmam etmem kafasinda degil elimden geliyorsa yardim ederim der. elinden de gelecek mecbursen calısacak mısın? Calısmasan bıle evde ış bolumu yapın. Çamaşır katlama, bulasıkları makıneye yerlestırme gıbı en azından basit şeyleri verin. Tamamen sorumlulugu alırsanız eşınızın ışıne gelır. Yonlendırın.
Bahsettıgın seyden ben de korkuyorum. Aıle evımde yemek yaparım, temızlık de yaparım ama sureklı yapmadıgım ıcın rahat hıssedıyorum. Evlenınce ne olur bılemıyorum. Allahtan sevgılım temızlık yapmayı seven bırı. Arada ortada robot süpürge dolanıyor.buzluğa yemek atmak mantıklı. Mantı, nohut, borek, ıclı kofte vs
Temizliği zor birçok modelin, fırın kadar lezzetli de pişirmiyor hiçbiri. Bence fırın yeterli bir eve. Bu tezgahta boşuna yer kaplıyor. Airfryer konusunda birçok insan şöyle düşünüyor:Ben herşeyi onunla pişiriyorum çok pratik
iki kisiye mukemmel birsey ama. biz bos günümüzde fazla fazla pizza hamuru acar buzluga atariz. airfrierde kizartip ustune sos surer malzemeleri atariz mis gibi pizza olur 15 dakikada. onu yerken ikincisi de hazir olur.Airfryer alma, çok gereksiz.
Bunların hepsini fırın da yapıyor. Ve daha lezzetli yapıyor. En iyisi ve genişi diye pazarlanan alet bile fırında yaptıklarım kadar güzel pişirmiyor. Ve her zaman iki kişi kalmıyor insanlar. Küçük geliyor. Bence dünyanın en gereksiz şeyi. Fırınım da fırınım.iki kisiye mukemmel birsey ama. biz bos günümüzde fazla fazla pizza hamuru acar buzluga atariz. airfrierde kizartip ustune sos surer malzemeleri atariz mis gibi pizza olur 15 dakikada. onu yerken ikincisi de hazir olur.
ya da patlican kabak patates sogan biber vs dilimleriz poset poset. airfriere once zor pisenler sonra digerlerini atariz. bitince de sarımsaklı yogurt + kızgın yağ ve nane biber cosslatiriz mis gibi yemek olur:)
pasta keki bile yapiyoruz, buzluktaki ekmekleri citirlastiriyoruz, guvece mantar ve tereyag koyup almaya yakin kasar peyniri koyuyoruz, altina sogan dilinleri ve limon yerlestirip ustune balik koyuyoruz , patlican biber kozluyoruz, findik kestane kavuruyoruz...
evde isimi inanilmaz kolaylatiyor. neredeyse hic yorulmadan yemek hazir oluyor:)
Haha güzelmiş.ya ben tekim ya ondan pratik olabilir.bana fırın temizlemek daha zor geliyorTemizliği zor birçok modelin, fırın kadar lezzetli de pişirmiyor hiçbiri. Bence fırın yeterli bir eve. Bu tezgahta boşuna yer kaplıyor. Airfryer konusunda birçok insan şöyle düşünüyor:
Tekseniz bence de yeterli. Ama satışları bile bu kadar düştüyse yüzbinlerce insan ne kadar gereksiz bir şey olduğunu anlamıştır emin olun.Haha güzelmiş.ya ben tekim ya ondan pratik olabilir.bana fırın temizlemek daha zor geliyor
bizim firinimiz yok :)Bunların hepsini fırın da yapıyor. Ve daha lezzetli yapıyor. En iyisi ve genişi diye pazarlanan alet bile fırında yaptıklarım kadar güzel pişirmiyor. Ve her zaman iki kişi kalmıyor insanlar. Küçük geliyor.
daha gereksizi bizim evde varBence dünyanın en gereksiz şeyi. Fırınım da fırınım.
hanımlar merhaba baya bir süre okuyucuydum ama bugün niyeyse ben de tavsiye almak istedim. 26 yaşına gireceğim nişanlıyım önümüzdeki aylarda da evleneceğim inşallah. bu zamana kadar annem calistigi için yine bir şekilde ev temizliği bulaşık cart curt ilgileniyordum ama hiçbir zaman evde yemek sorumluluğum olmadı ve açıkçası hiç ilgim de olmadı öyle düşkün biri değilim olsa yerim olmasa da dışarıdan söylerim yani canım bir yemek çekti kalkıp yapayım demem. evde mecburen benim yapmam gereken bir zaman olduğunda inanılmaz zorlanıyorum. yapamadığımdan değil kesinlikle yani canım o kadar istemiyor o kadar itiyor ki beni. bu kadar olmasa da diğer ev işleri de öyle. evlenip bunların sorumluluğu bana geçince ne yapacağımı dusunuyorum. nişanlım en fazla bana yardım eder ama onun sorumluluk alacağını dusunmuyorum ev işleri konusunda kendisi yogun calisiyor benimki daha esnek ona göre. abartmıyorum kızlar ağlayasım geliyor üzerime bir iş yükü geldikçe. pis pasaklı biri de değilim kendi dağıttığımı kirlettigimi tabii ki toplar temizlerim ama bu genel bir ev olunca beni afakanlar basıyor. biraz fazla uzatmış olabilirim ama benim durumumda olanlar nasıl kendinizi alıştırdınız yemek yapmaya vs ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?