nasıl alıştınız

Ya ben de bir şey sorayım Benim evim küçük.70 metrekare diyeceksiniz ki tek kişiye yeter.asla düzeni sağlayamıyorum.çok incik cincik var.yani geçende bir sürü şey attım.eşyalarım büyük bu eve göre eski evden dolayı.eşyaları atmak yeni eşyalar almak mı makul yoksa daha büyük bir eve kiraya mı çıkmak makul.nasıl düzeni sağlayabilirim.

At gitsin minimalizm videoları izle
Her hafta 10 şey ya da ayda 50 şey atıyorlar
Sadeleşmek falan filan
5 yıl boyunca kullanmadığın şeyleri atıyorsun önce
Sonra 1 yıl vs vs

benim evim neti 35 m² (ilanda hep sisirirler biz duvardan duvara metreyle alan hesapladık)
yine de daginik degil
çünkü herseyin bir yeri var. evde heryer depolama alani.
misal koltugun arkasinda yarim duvardan kalma uzun ince bir bosluk vardi hemen sundan yaptik tahta parcasindan (bu bitmemis hali asagi iniyor tahta)
o boslugu degerlendirmis olduk. simdi ince uzun seyler merdiven, vileda saplari, yedek yorgan cantasi, vs hep orada. hali mali hersey sigar. biliyoruz ki ince uzun birsey lazim olursa kesin oradadir, koltugu cekip aliyoruz.
ayni sekilde koltuğun icinde kamp malzemelerinin tamami var. ne zaman tatile cikacak olsak sadece onu aciyoruz cadir da orada mat da orada ışık da orada. alip cikiyoruz. koltugun L olan ucuysa nisanlimin isi icin gereken kagitlar kumaslar kalemler vs ile dolu. tv yok ama alcak bir tv unitesi var. her turlu hobi malzemesi, kutu oyunu, puzzle falan orada. hic aramayiz bile cunku yeri orasi. salonda bir dolap var üstünde plakcalar ciceklerin falan oldugu
orada da bir kisminda her türlü onemli evrak - dosyalar - garanti belgeleri noter kagitlari vs var, diger tarafinda da kesme bicme matkap uc falan nalbur malzemeleri var.
mutfakta kimsenin ulasamayacagi en tepedeki rafta artan boyalar ve fircalar var vs vs
daha nice depolama alani
haliyle evde herseyin bir yeri var. ve onu hep oraya koyduğumuz icin oyle olmadi. tane tane konustuk "sunun yeri burasi, bunlari nereye koysak evet orasi guzel fikir" falan diye. haliyle evdeki herkes mutabik ve alinan kesinlikle yerine koyuluyor.
haliyle sorun ortadan kalkiyor.
siz de daha buyuk eve gecmek yerine eve daha fazla depolama alani yapin, organizasyon icin kutular vs alin. evin her esyasini kendine ait bir yeri olsun ve onu asla baska yere koymayin
boylece ev hic dağılmayacak ve aradiginiz her seyi bulacaksiniz
çünkü duzen yoksa yine heryer heryerde olur. benim aile evim 100m² ve iki oda. yani cok genis odalar falan. tonla da dolap var ama asla aradigimizi bulamayiz. çünkü kim nereye birakmak isterse oraya birakiyor. gecen tornavida lazim oldu. normalde kitaplikta metal seylerin oldugu kap var orada olur, orada yok, banyoda herseyin atildigi cekmecede yok, orada yok burada yok mutfakta cakmaklari koyduklari bardak var gunler sonra onun içinde buldum:)

Sen temizlik yap o yemek yapsın.iş bölümü.eee öyle artık.

bende tatlı börek çörek hazırlamayı seviyorum ama yemek deyince afakanlar basıyor. ki eşimde her şeyi yemek seçicidir buda beni zorluyor. calısıyorum da. ayyy bazen diyorum keske evlenmeseydim bekarlk sultanlıkmıs

eşyalar büyük benim.mesela bir koltuğum salonun yarısını kaplıyor.iki koltuk salon dolu.masa,konsol vs salonda adım atacak yer yok.bir oda giyinme odası gibi.acaba oraya dediğiniz gibi dolaplar yaptırıp kapalı salomdaki yemek masası konsolları vs taşısam salona bı tv ünitesi kalsa olabilir mi dedim şimdi yazınızı okuyunca manrıklı geldi

At gitsin minimalizm videoları izle
Her hafta 10 şey ya da ayda 50 şey atıyorlar
Sadeleşmek falan filan
5 yıl boyunca kullanmadığın şeyleri atıyorsun önce
Sonra 1 yıl vs vs
Kıyamıyom büyük eşyalarıma ya.yani bi daha alamam onları atsam ya da satsam.

Çiçek gibi olmuş

alıştığımızı kim söyledi
çocuktan önce çok rahattım, yapıyordum yapmıyordum kafama göre, ne yapsan oluyordu ama çocuktan sonra zorlanmaya başladım, hem ev hem iş hem çocuk ve bir de yemek seçen bi çocuksa b.ku yedik demektir, ve ben tezeği avuçla yiyorum maalesef.

alıştırmadım
böyle şeyler nasılsa öyle devam eder bence
yedimde sevmiyordum kırk yedimde de sevmiyorum
bir çorba yapıyorum hala suyuyla tanesi ayrı takılıyor
yok yani ne içimde ne elimde ev hanımlığı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…