- 22 Aralık 2019
- 490
- 983
- 23
- 39
- Konu Sahibi purple1986
-
Ergen o annesi. Bırakın kendi haline, bu dönemler böyle olması çok normal.
yoo evde görmekle alakası yok huyla ilgili, benim annemde temizlik takıntısı var tescilli hem de ama ben sizin gibiyim hatta belki daha bile genişim bu konuda.şu an bile çıkardıklarım ve kuruyup gelenler yatağımda , yatarken de yere koyucamArkadaşlar büyük kızım 11 yaşında ve ben çalışıyorum. Evim sürekli tertemiz düzenli değildir. Aşırı dağınık da değilim.
Rahatım biraz bu konularda. Takıntılı olmak da istemem. Saatlerce temizlik yapmaktansa kitap okumayı kendime vakit ayırmayı severim.
Ama şu aralar sıkıntım, kızım küçükken kıyafetinde minik bi leke bile olsa hemen değiştirirken şimdi dikkat etmiyor. Odası dolabı aşırı dağınık. Bu gibi şeyler ailede görülerek alışılır değil mi, yani sorun bende diye düşünüyorum örnek olamıyorum ona. Evde 1.gündemimiz temizlik titizlik olsa o da alışır mı.Çok dağınık değilimdir ama ben söylediğimde tamam diyor icraat yok. Hele bu aralar anne aman misafir mi gelecek sanki diyor..Ben düzenliyorum ertesi gün yine aynı. Sürekli hadi demek istemiyorum etkisini kaybediyo uyarılar zamanla.
Bu yaşta evladı olan anneler kendi işini yapmayı çocuklarınıza nasıl alıştırdınız fikir lazım bana.
Bir sorunum da sosyal değil. Özellikle okulların tatil olması çocuğun eve kapanmasıyla iyice fark ettim ki, arkadaşlarıyla telde konuşmak istemiyor,sıkılıyor. Teyzesi yengesi bile olsa görüntülü konuşurken sohbet ederken çekiniyor geçici midir neler yapabilirim
Özellikle psikolog arkadaşlardan fikir istiyorum bu konuda da.
Markası nedir ben de istiyorum memnun musunuz?Sorun sizde değil. Benim annem düzenli, tertipli, temizliği seven bir kadın. Sabah biz uyanmadan uyanır tozları alır. Kahvaltıdan sonra o süpürürken ben iş öğreneyim diye bana tozları aldırırdı anasınıfına gitmiyoken.
Kızınızın yaşındayken de elimden baya iş gelirdi ama yapmazdım. Üniversitenin 2.senesine kadar rahat takıldım. Sonra anneme dönüşmeye hafiften başladım. Karantinada ilk dönem abarttım, şimdi saldım. İyiyim bencetembelim ama pis değilim. Aldım bi robot süpürge vuruyorum kırbacı, vuruyorum kırbacı..
o yaşta evladım yok ama kendimi düşündüm :)Arkadaşlar büyük kızım 11 yaşında ve ben çalışıyorum. Evim sürekli tertemiz düzenli değildir. Aşırı dağınık da değilim.
Rahatım biraz bu konularda. Takıntılı olmak da istemem. Saatlerce temizlik yapmaktansa kitap okumayı kendime vakit ayırmayı severim.
Ama şu aralar sıkıntım, kızım küçükken kıyafetinde minik bi leke bile olsa hemen değiştirirken şimdi dikkat etmiyor. Odası dolabı aşırı dağınık. Bu gibi şeyler ailede görülerek alışılır değil mi, yani sorun bende diye düşünüyorum örnek olamıyorum ona. Evde 1.gündemimiz temizlik titizlik olsa o da alışır mı.Çok dağınık değilimdir ama ben söylediğimde tamam diyor icraat yok. Hele bu aralar anne aman misafir mi gelecek sanki diyor..Ben düzenliyorum ertesi gün yine aynı. Sürekli hadi demek istemiyorum etkisini kaybediyo uyarılar zamanla.
Bu yaşta evladı olan anneler kendi işini yapmayı çocuklarınıza nasıl alıştırdınız fikir lazım bana.
Bir sorunum da sosyal değil. Özellikle okulların tatil olması çocuğun eve kapanmasıyla iyice fark ettim ki, arkadaşlarıyla telde konuşmak istemiyor,sıkılıyor. Teyzesi yengesi bile olsa görüntülü konuşurken sohbet ederken çekiniyor geçici midir neler yapabilirim
Özellikle psikolog arkadaşlardan fikir istiyorum bu konuda da.
Biz akıl vermese miydik acaba? Benim çamaşırlarda kurutma makinasında duruyoyoo evde görmekle alakası yok huyla ilgili, benim annemde temizlik takıntısı var tescilli hem de ama ben sizin gibiyim hatta belki daha bile genişim bu konuda.şu an bile çıkardıklarım ve kuruyup gelenler yatağımda , yatarken de yere koyucamHiç dolaba asasım yok şu an.e yaşı gereği ergenliğe giriyo.çok normal bu halleri bi sonraki evrede de süse püse takması marka takıntısı vs yaklaşıyor olabilir.
kameralı görüşmeyi sevmiyor olabilir ben de sevmem hatta bi görünür sonra kamera kapalı modda devam ederim geriyo beni ve kız cidden haklı ya konuşucak konu yok kivalla o konuda aşırı haklı çocuk
Piii Allah seni napmasınyoo evde görmekle alakası yok huyla ilgili, benim annemde temizlik takıntısı var tescilli hem de ama ben sizin gibiyim hatta belki daha bile genişim bu konuda.şu an bile çıkardıklarım ve kuruyup gelenler yatağımda , yatarken de yere koyucamHiç dolaba asasım yok şu an.e yaşı gereği ergenliğe giriyo.çok normal bu halleri bi sonraki evrede de süse püse takması marka takıntısı vs yaklaşıyor olabilir.
kameralı görüşmeyi sevmiyor olabilir ben de sevmem hatta bi görünür sonra kamera kapalı modda devam ederim geriyo beni ve kız cidden haklı ya konuşucak konu yok kivalla o konuda aşırı haklı çocuk
xiaomi markası. Memnunum. Ben otururken o süpürüyo. Öpüp başıma koyuyorum. Bence mükemmel hizmetMarkası nedir ben de istiyorum memnun musunuz?
o bir şey mi ben terlikleri makinede unutmuşum kokmuşlar iki gün kalmış tekrar yıkadım şimdiBiz akıl vermese miydik acaba? Benim çamaşırlarda kurutma makinasında duruyo
Eşim çamaşırları getireyim, katlayalım hemen dedi. Amaan hep evdeyiz dursun orda dedim.
Konu sahibi zaten kızı bizim gibi olmasın diye çabalıyo sanırım
Bence de daha deneyimlemeden anlıyorum kıl tüy toplamaktan bezdimxiaomi markası. Memnunum. Ben otururken o süpürüyo. Öpüp başıma koyuyorum. Bence mükemmel hizmet
bak mesela aynen çok doğru ne gerek var dursun orda temiz temiz ne acele yaniBiz akıl vermese miydik acaba? Benim çamaşırlarda kurutma makinasında duruyo
Eşim çamaşırları getireyim, katlayalım hemen dedi. Amaan hep evdeyiz dursun orda dedim.
Konu sahibi zaten kızı bizim gibi olmasın diye çabalıyo sanırım
vallahi uğraşamam iki tanesi de kaban bi de , annem yıkamış tamam kalksın bunlar kışlık artık diye bazanın altına koy dedi.kapının arkasına asarım onları yeterPiii Allah seni napmasın
Bende o yüzden aldım. Kedinin köpeğin tüyü, benim saçım derken cinnet geçiricektim.Bence de daha deneyimlemeden anlıyorum kıl tüy toplamaktan bezdim
Bende eskiden öyleydim annemden fırsat olmazdı diyelim simdi fiyuuvallahi uğraşamam iki tanesi de kaban bi de , annem yıkamış tamam kalksın bunlar kışlık artık diye bazanın altına koy dedi.kapının arkasına asarım onları yeteryer temiz zaten sabah annem çamaşır sulu sularla sildi (farkındaysan konuda iş yapan asla ben değilim)
xiaomi markası. Memnunum. Ben otururken o süpürüyo. Öpüp başıma koyuyorum.
Tam tembel işi.kıniyorum sizi, Halbuki ben ütüleyen çamasir makinesi icadini bekliyorum dort gozle, ütünün yaninda süpurge iş mi be, peeeh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?