Nasıl anlayacak beni??

Teşekkürler,bundan sonra daha farklı davranmaya özen göstereceğim sayenizde daha da bilinçli davranıyorum..

anladığım kadarıyla yaşadıklarınız geçmişte kalmış ama sen hala endişe etmektesin tekrarlanırmı diye
senin yapmam gereken bu olanları gerçekten geçmişte bırakmak yaşanmış bitmiş
bir çok ailede sıkıntılar oluyor anlaşmazlıklar oluyor canım hiç kimse diyemezki ben dört dörtlük evlendim
senin için bundan sonrası önemli.Eşin artık senin yanında destekçiyse hiç kimseyi tınlama kendi ailen dahiolsa
insanın ağzı torba değilki büzesin her şey iyiolsa bile kaşının altında göz var derler yine bulurlar bişey
onun için herkesiold gibi kabul etmekten başka çaremiz yok kimsenin fikirlerini değiştiremeyiz malesef
şimdinin gücü nü okumanı tavsiye ederim sana.
e-kitap olarak internette bulabilirsin indir pc ye ve oku.
Bende sen gibi evliliğim ilk yıllarında geçmişte takılı kalmıştım
ama zamanla gördüm kü bu evliliğimi yıpratmaktan,sevdiğim adamdan uzaklaştırmaktan başka işe yaramıyor sildim attım
inan yılları değil 1 günü 1 saati silip atıyorum geçip bittiyse bitti işte.Eşimle tartışıyoruz ve o orada kalıyor 2 saat sonra süperiz :))
Eğer tartışma esnasında eşiniz sinirliyse sen sus ve dinle taki siniri yatışana kadar
ondan sonra "ben kendimi ifade edemedim sana,aslında öyle demek istemedim bunu kastetmek istemiştim" diye yaklaş
bak bu yaklaşım çok önemli sen beni anlamıyorsun değil ben anlatmadım demelisin
ozaman kavgasız gürültüsüz orta yolu bulursunuz canım
Eşinle de asla başkalarının yanında tartışma başkalarının sizin özel hayatınızı bilmelerine izin verme
Eşin evde huzurlu olduktan sonra kimsenin dolduruşuna gelemez korkuları bırak fırlat at kafandan
bide böyle dene ve evliliğin anneliğin keyfini çıkar canım kimse senden değerli değil bunu unutma

Allah razı olsun sizden,sizler sayesinde daha geçmişe takılmadan yaşamayı öğreniyorum,daha güçlü bir kadın olmayı aslında öğreniyorum;eşimle 3. kişilerin çok büyük bir olay olmadıkça kagasını yapmamaya,gelecek için çabalamaya evliliğimizi daha da güzelleştirmek için çabalamaya özen göstereceğim söylediğiniz gibi tartışmalarda ben dilini kullanmaya dikkat etmek gerekiyor,söylediğiniz ''şimdinin gücünü''okuyacağım indirip çok teşekkür ederim,mutsuz olmak için bahaneler bldum hep, artık mutlu olmayı öğrenmem gerekiyor:)

Başta görümceye salak salak işler bunlar demişiniz ondan iyi olmasını beklemeyin zaten büyük saygısızlık bu yani noldu gelinlerrr görümleri topa tutuyodunuz buna nie sustunuz peki bu dogru bişiymi yaşca büyük ablaya bagırarak cvp vermek hiç etik deil benceee

Onların bana yaptıklarının yanın da hiç bir şey tabi etik değil ama istemediğim bir şeyi de zorla yapmaya çalışması ser,ser ser bir hayır iki hayır sonun da patlar insan ama ben orda benden çarşaf isteyeceklerini düşnerek utandım ve duruma salak dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…