Merhaba arkadaşlar, siz akıllı hanımlara yine bir konu danışmak istiyorum.3. kişilerden evlendim evleneli dertliyim; burda açtığım konuları,eşimle nasıl sorunlar yaşadığımızı okuyanlar bilir, sağolun kimseye anlatamadıklarımı dile getirdim çok yardımcı oldunuz..Size dün yaşanan bir olayı paylaşmak istiyorum. Eşimin bir büyük ablası varki kendisi beni hiç sevmez,kendisiyle ufak bir sürtüşmemiz olmuştu o gün bugündür bana terstir, eşimin annesi gibi ikinci kaynanalık yapar bunun gibi gerçi 2 tane daha var aynı tavırda davranan.Evlilik hazırlığı dönemimiz de ev dizmeye gittiğimiz de bu görümcem yatağı hazırladığımız da çok utandırmıştı beni annemden ek çarşaf istedi anlarsınız yatağa serecekmiş arkadaşlarımın da var odada biz diziyoruz yatak odasını düzenliyorduk birden bile geldi yardıma oraya neyse ben gerek yok abla dedim çarşafa falan yok illa serilecek,yok boş ver gerek yok bu sırada getirilen çarşafta elimizde bir o çekiştiriyor bir ben ben zaten sitresliyim o dönemlerde iyice çıldırdım bir de bunlar benden farklı bir şey mi bekliyor falan diyede düşündüm her neyse yok,bırak,hayır serilecek derken ben bağırdım yok istemiyorum allah allah salak salak işler bunlar gerek yok dedim,o da çekti gitti salaklıktan değil işte kirlenmesin diye falan diyor sanki ben ona salak demişim sonra kocasını aldı gitti o gün.O günden beri barışmaz yıldızımız,sevmez beni ben de onu bana görümcelik yapmaya çalışır her fırsatta..Dün ise bu 40 yaşlarında çocuğu olmuyordu allah bağışlasın sonun da hamile kaldı fakat zeka seviyesi testleri düşük çıkıyormuş her neyse sonun da en son yaptırdığı test iyi çıkmışta lokma veriyormuş bize de dün sabah 11 gibi eşime çağrı atıyor son dakka da gelin diye aramıyor yanlız çağrı atıp eşimin aramasını bekleyip davet ediyor bizimde önceden söz verdiğimiz bir yere gitmek için hazırlandık,eşim de görüceksiniz gidemiyecek ya eli ayağına dolanıyor nasıl mahçup konuşuyor sana nasıl değer verdikleri ortada ama o sanki suçluymuş gibi konuşuyor ya deli oldum.Teli kapattığın da kalabalıktı etrafımız dedim şimdi mi haber verilir boşver dedi neyse akşam gittiğimiz yerden geldik ama ben doldum eşimin onlar karşısındaki pasifliğine doldum,beni nasıl onlar yanında rencide edip onların gerek bana,gerek ona her yaptığı saygısızlığa doldum ama dile getirmeme müsade etmedi.Hani çirkef insanların lafını etmeyecektin bana söz vermiştin dedi.Evet söz verdik ama haksızlıklarıda bunların karşısında yapılanları da dile getirmek gerek çok iyi biliyorum ki karşılaştığımız anda bu ve bunun gibi bir çok şeyin lafı geçicek ve bu uyanık insanlar aramıyosunuz,gelmiyorsunuz gibi iğnelemelere başlayacaklar eşim onları alttan alacak ve ben yine sinir olucam.Eşim zaman zaman ikili oynadığını düşünüyorum,bugünse bu konuyu tekrar konuşmak istiyorum nasıl dile getiricem duygularımı nasıl desemde kavga çıkmasa anlasa beni offf
15: