- 10 Mayıs 2021
- 261
- 89
- 48
- Konu Sahibi dertsahibi
Merhaba arkadaşlar, yakın bi zamanda yıkıcı bi haber aldım ve hala kendime gelemiyorum, sizlere göre belki basit bi şeydir bu ama bana göre değil ve atlatamıyorum, çevremde abla, kardeş gibi yakın kimse olmadığı için derdimi buraya açmaya karar verdim. Kısaca bahsetmem gerekirse Geçmişte sevdiğim bir çocuk vardı ve onun da bana karşı duyguları vardı fakat bana karşı hataları da olmuştu benimle yüzleşmek istemedi ve hatalarını olduğu gibi kabul etmemi bekledi, ben ondan hep bir adım bekledim fakat o adımları hep benden bekledi, her şeyi bildiğim için ben bazı şeyleri kabullenemedim, aramızda iletişim olmasa da az da olsa biraz umudum vardı ama yakın bi zamanda sarsıcı bi haber aldım, benimle yüzleşmekten çekinen insan çareyi bana çok benzeyen birisini bulmakla yetinmiş, maalesef her şeyi mahvetti. Hala ona karşı duygularım var, atlatamıyorum ama bana böyle yapan bi insanı da sevmek istemiyorum artık, bana çok haksızlık etti, kendime yeni bi sayfa açmak istiyorum tekrar aşık olmak istiyorum ama sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor bunu nasıl başarabilirim? Teşekkürler