Nasıl atlatabilirim?

dertsahibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
261
89
48
Merhaba arkadaşlar, yakın bi zamanda yıkıcı bi haber aldım ve hala kendime gelemiyorum, sizlere göre belki basit bi şeydir bu ama bana göre değil ve atlatamıyorum, çevremde abla, kardeş gibi yakın kimse olmadığı için derdimi buraya açmaya karar verdim. Kısaca bahsetmem gerekirse Geçmişte sevdiğim bir çocuk vardı ve onun da bana karşı duyguları vardı fakat bana karşı hataları da olmuştu benimle yüzleşmek istemedi ve hatalarını olduğu gibi kabul etmemi bekledi, ben ondan hep bir adım bekledim fakat o adımları hep benden bekledi, her şeyi bildiğim için ben bazı şeyleri kabullenemedim, aramızda iletişim olmasa da az da olsa biraz umudum vardı ama yakın bi zamanda sarsıcı bi haber aldım, benimle yüzleşmekten çekinen insan çareyi bana çok benzeyen birisini bulmakla yetinmiş, maalesef her şeyi mahvetti. Hala ona karşı duygularım var, atlatamıyorum ama bana böyle yapan bi insanı da sevmek istemiyorum artık, bana çok haksızlık etti, kendime yeni bi sayfa açmak istiyorum tekrar aşık olmak istiyorum ama sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor bunu nasıl başarabilirim? Teşekkürler

Önceki konularınıza bakılırsa size karşı duyguları olduğunu siz kafanızda kuruyosunuz gibi geldi bana. Anladığım kadarıyla sevgili bile olmadınız. Size benzeyen birini bulduğu da muhtemelen sizin kendinizi avutma şekliniz.

Adam hayatını yaşıyor kaçıncı sevgiliyi yapmış. Atlatmak istiyosanız öncelikle size hiçbir zaman duyguları olmadığını kabullenmekle başlayın derim. Bu şekilde sevdik ama kavuşamadık triplerine giriyosunuz.

Önceki konularınıza bakılırsa size karşı duyguları olduğunu siz kafanızda kuruyosunuz gibi geldi bana. Anladığım kadarıyla sevgili bile olmadınız. Size benzeyen birini bulduğu da muhtemelen sizin kendinizi avutma şekliniz.

Adam hayatını yaşıyor kaçıncı sevgiliyi yapmış. Atlatmak istiyosanız öncelikle size hiçbir zaman duyguları olmadığını kabullenmekle başlayın derim. Bu şekilde sevdik ama kavuşamadık triplerine giriyosunuz.
Evet önceki konu da bahsetmiştim, aynı kişi.

Belki size benzemesinin sebebi sizin gibi kızları beğeniyor olmasıdır? Yani belki siz de bir önceki sevgilisine benziyordunuz?

Boşlukta olduğunuz için böyle hissediyorsunuz. Sizi duygusal olarak doyuracak şeylere yönelin. Birşeyciğiniz kalmaz.

Sana benzemiyor bence..
Ya senden daha iyi,yahut sana benzemiyor.
Sana benzesese neden gidip onunla birlikte olsun.Zaten adamın müptelası olmuşsun.Seninle devam ederdi.
Baksana hataları var diyerek dert yaniyorsun,sonra da yüzüme gulse ; koşarak giderim diyerek ekliyorsun.
Adam kaldığı yerden yaşantısına devam ediyor.
Seninkisi ümit değil,çaresizlik..
İşine,gücüne, arkadaşlarına bak.
İleride başka biri çıkar,bunu anında unutursun.

Size benzemesi fiziksel mi? Bence her insan biriciktir. Madem size göre hatalarını telafi etmeyip defteri kapatan birisi, yeni kişiyle de aynı sorunları yaşar. Böyle birinden ömür boyu hayatınızda olmasını beklemeniz intihar olur. Kendinizi başka şeylere odaklayın. Sakın onların ilişkilerini ve kızın hayatını falan stalklamayın. Göreceksiniz bir süre ilgilenmemek sizi iyileştirecek.

Merhaba arkadaşlar, yakın bi zamanda yıkıcı bi haber aldım ve hala kendime gelemiyorum, sizlere göre belki basit bi şeydir bu ama bana göre değil ve atlatamıyorum, çevremde abla, kardeş gibi yakın kimse olmadığı için derdimi buraya açmaya karar verdim. Kısaca bahsetmem gerekirse Geçmişte sevdiğim bir çocuk vardı ve onun da bana karşı duyguları vardı fakat bana karşı hataları da olmuştu benimle yüzleşmek istemedi ve hatalarını olduğu gibi kabul etmemi bekledi, ben ondan hep bir adım bekledim fakat o adımları hep benden bekledi, her şeyi bildiğim için ben bazı şeyleri kabullenemedim, aramızda iletişim olmasa da az da olsa biraz umudum vardı ama yakın bi zamanda sarsıcı bi haber aldım, benimle yüzleşmekten çekinen insan çareyi bana çok benzeyen birisini bulmakla yetinmiş, maalesef her şeyi mahvetti. Hala ona karşı duygularım var, atlatamıyorum ama bana böyle yapan bi insanı da sevmek istemiyorum artık, bana çok haksızlık etti, kendime yeni bi sayfa açmak istiyorum tekrar aşık olmak istiyorum ama sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor bunu nasıl başarabilirim? Teşekkürler
Öncelikle ''çareyi bana çok benzeyen birisini bulmakla yetinmiş'' dememekle başlayabilirsiniz.
Kabullenmek gerekiyor bazı şeyleri kendi kendinize triplere girerek bir yere varamazsınız.

Ben 7 yılımı sildim.

Nasıl geçti derseniz 1 gecede bitti.

Kendime değer verdim,kendimin farkında vardım. O bana “ önce ben,ben mutlu olursam mutlu ederim” dediği an bitirdim yani

Back
X