Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Canım hemcimsim lütfen kendini bu iğrenç mahluk yüzünden üzme sen çok daha iyilerini hak ediyorsun. Bu herife en iyi ceza da ondan mümkün olduğunca uzaklaşman.

İyiki yaptı bana bunları biliyormusunuz. İyiki bana bu kötülükleri yaptı da kurtuldum

O bana aileme yazmakla tehdit ediyor. Bi daha böyle bisey yapmasına izin vermem

kusura bakmayın ama size o kadar sinirlendim ki anlatamam. bu lafları ardarda sıralayan adam şimdiye kadar istanbul beyefendisi taklidi yapmış olamaz. kesin ama kesin nasıl biri olduğunu size belli etti ama siz bana yapmaz, ben onun için özelim diye düşünüp ayrılmadınız. genç kadın arkadaşlarımız lütfen ama lütfen, başkalarına ağzını bozan saygısız terbiyesiz adamları ileride yontarım bana yapmaz diye alttan almayın.

Valla gidin sadaka madaka verin, bu nedir yahu? Birlikte olduğunuz zaman boyunca hiç mi fire vermedi, hiç mi anlamadınız? Bariz ruh hastası hatta psikopat. Allah korusun karşısındakine zarar da verir bu. Mesajları silmeyin. İşler daha da çirkinleşirse savcılığa suç duyurusunda bulunun.

Muhtemelen üç gün sonra, çok pişmanım öfkeyle yazdım vs. diyecek. Affederseniz vay halinize...

Böyle ağzı bozuktu evet. Ben Düzelir diye bekledim Ama en son böyle ağrını yaptı bana. Kurban olduğum rabbim o kadar büyük ki kurtardı beni bi şekilde

Pişman olursa da onu pişman ederim. Gitsin kendine layık Kıza kendini yamasın onun da dediği gibi

İlk defa karıstı. Zaten Ona karışamazsın beni böyle kabul et böyle gördün cünkü dedim. O da eğer değişmezsen bu is yürümez dedi

Benim zoruma giden beni aldattığı Kıza yazıp benim okul müdürünün Doğum gününü kutladığım icin her gittiğim okulda okul müdürlerinin doğum gününü kutluyor olup üstüne onlara odada s...kso cekiyor olduğumu ifade etmeleri. Bana iftira atmaları. Bunları nasıl unutcam bilmiyorum

Saygısızlık başladığı an tekmeyi basacaktın
Çok yüz vermişsin karektersize, kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış,
Halen arkasından üzülmelerde ne? Hiç mi öz saygın onurun, yok kendine?!
Arkasından üzülmüyorum bana yapılanlara üzülüyorum

Arkasından üzülmüyorum bana yapılanlara üzülüyorum
Buna sen izin vermişsin oda bunu kendinde hak görmüş ve sen halen ondan ayrılmayarak
Küstahlığını ve karektersizliğini sende sonuna kadar kullanmış böyle gerçekleşmesinde seninde suçun var, tekrar aşık olduğunda da
Buna benzer hareketlere izin verme

Bir daha böyle insanları hayatıma almıcağım zaten.

Bu benim çok ama çok üzüldüğüm bir konu bir kaç kere sokakta buna benzer eşler arasında sevgililer arasında konuşmalara şahit oldum hatta birtanesinde dayanamayıp müdahil oldum genç kıza kızım kendine niye reva görüyorsun diye sordum ağlıyor cevap bile veremiyor.Nasıl bu hale geldik ülkecek bilmiyorum.bunlardan iki tanesinin kucağında bebek vardı bebeğe üzüldüm bilmem kaç saat ,kadına üzüldüm bilmem kaç saat .Sana gelince konunsahibi bir kadın olarak ilerideki bir anne adayı olarak sen değerlisin .Bazen birşeyleri sana birşeyler öğrettiği için kabullenip bitirmeyi bilmelisin bu da onlardan biri .Bu olayın öğrettiği herkese güvenip değer veememek olabilir. Hayırlı akşamlar umarım iyi insanlarla karşılaşırsın. Kendine duymadığın saygıyı başkasına layık görme Sen değerlisin.

Cok teşekkür ederim size rabbim zaten ilerde benim bu duruma düşmemem icin beni ondan korudu. Asla bir daha böyle insanları hayatıma almam..

Hayatta kaldiramayacagim seylerden biridir kufur. Bekarken 2 yil sanirim erkek arkadasim vardi bigun olsun kufurunu duymamistim taki 2 yil sonra bi kavga oldi aramizda tam hatirlamiyorum kufur etti. O gun bitti. 2 yil da af diledi serefsiz asla affetmedim boyleleri takintili oluyor hattini kır at ben bunu yapinca kurtuldum

Allah böylelerinin belasını versin. Bana ulaşmaz sevgili yaptı. Ha ulaşamaz da artık allah onların yanına bırakmasın

Geçmiş olsun diyerek sevgili seçiminde bundan sonra daha dikkatli olmanızı öneriyorum.

Keko tipleri ezikleyince insan ayırıyor oluruz.
Ama işte böyle olduklarını bildiğimizden.

Bazı hatunlar ne mal olduğu belli olan, dövüp söveceği hatta şantaj yoluna gideceği yüz metre öteden belli tiplerle sevgili oluyor.

Büyük konuşmayım ama 29 yaşındayım, bana niye bir tane böyle tip denk gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…