Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Ben acık kapalı olayına girmedim hanımefendi. Eğer benim istediğim gibi olmazsan senden ayrılırım dedi ki kız kardeşleri açık ben de önce onlara karış sonra bana karış dedim. Evet yanlış bi ifade kullandım ama benim acık kapalı ayrımı yaptığım yok . Herkes kendine bakmalı

Asla onu ne de onun gibisini hayatıma Almam. Yanlarına kalmasın bunlarr

Cok hatalıyım haklısınız. Keske bu kadar hata yapmasaydım

Haklısınız. Ailem cok söyledi bana. Keske onları baştan dinleseydim. İçim yanıyor suan. Ama geçecek inanıyorum

Sevmese bile herseyin bir haddi var
Engelle tatlım ya
Bırak Allah’ından bulsun
Bir kıza böyle konuşandan kimseye hayır gelmez bırak
Benim sevgilim eski sevgilisi hakkında böyle msj atsa bana yüzüne bakmam ya
İkisi de aynı karakterli

Bunun nesine aşık oldunuzda, bunca ihanete ve küfüre razı geldiniz ki.
Görünce yüzüne bile tükürülmeye değmeyecek, ipsiz, sapsız tipler nasıl olupta kızları seviyorum, aşığım yalanlarıyla kandırıp, kendilerine bağlıyorlar.Çevrede gördüklerime duyduklarıma, bunun için hayret ediyorum.
Akıllı olmak gerek.Büyük sözüne önem vermek gerek.
Sizin için kötü bir tecrübe olmuş ama, kurtulursunuz inşallah.

Haklısınız. Ailem cok söyledi bana. Keske onları baştan dinleseydim. İçim yanıyor suan. Ama geçecek inanıyorum
Baban yaşıyor mu?

Yada baba sevgisi görmedin mi?

Nasıl böyle birine bağladığını merak ediyorum.

Ya böyle adamları nasıl hayatınıza alıyorsunuz? Büyük kavgalara gerek yok zaten ufak tefek kavgalarda bile bu adamların ne halt olduğunu anlayabilirsiniz. İnanamıyorum ya okurken bir an kendim yaşadığımı düşündüm allah korusun, bu adamı gider öldürürüm kimse bana bunları söyleyemez. Sizde iyiki böyle bi olay yaşamışsınız da bunun gibi karaktersiz terbiyesiz biriyle ciddiyete varmamış sonu.

Bunları nasıl yediricem kendime bilmiyorum. Nasıl toparlanıcam. Nasıl unutcam bilmiyorum
O sana bunlari soyledi diye sen oyle degilsin. Adam kendi seviyesini gostermis. Insanlar gercek yuzlerini ayriliklarda gosterirlermis. Eski erkek arkadasinda insan vasfinin bir tanesi bile yok. O ne derse desin. Sen ne oldugunu biliyorsun. O oyle dedi diye sen oyle olmadin. Bunlari kaldiramiyorsan ona yaptiklarinin bedelini odet ve tehdit ile hakaret davasi ac ya da git savciliga sikayet et. Bak nasil kuzu kesiliyor o zaman. Bir daha da kimseye boyle mesaj atamaz bu ona ders olur.

Allah’a şükür ki öyle bşsey olmadı rabbim korudu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…