- Konu Sahibi brunettella
-
3 ay birlikteyim.. O kiside kendimi daha huzurlu hisediyorum.
Ciktigim oglanla 17 ay. Bisuru sorunlar problemleri vardi. Hep katlandim. Hala katlaniyorum. Kendiside cok zor biri. Yordu beni artik. 3 ay birlikteyim cocukla hic aklimda soru isareti bile yok. 17 aylik ciktigimla hala soru isaretleri var kafamda..
Hayir yakistiramadim utaniyorumda..
Bana kizicaksiniz biliyorum, baskasini seviyorum. Onunla cikarkene baskasinin elini tutum.. Aldattim onu. Icim gidiyor biliyorum. Bu ben degilim. Kizin edin her lafi soyleyin bana hak ediyorum. Mutlu degilim iste kendimi zorladim sadece hep..
Biriyle cikiyor(dum) 17 aydir birlikteyiz. Sadece ben bu cocugu sevmiyorum artik. Neden bilmiyorum. Mutlu olamicagimi hisediyorum hep bununla. Sogudum sonunda. Hep mutsuzdum ki zaten her sabah uyandigimda..
Askerde suan. Nasil hangi sekilde bitirebilirim. Uzuluceginden cok korkuyorum. Devamda edemem artik.
Aldatmayi vicdanina yediriyosun da ayrilmayi mi yediremiyosun? Ya aldattigini duyarsa birilerinden? Askerde bir de..
Her hafta ben gidiyordum onun yanina. Her hafta tren parasini ben veriyordum.. Okadar sey yaptim bana karsi saygiszca davranislari vardi..
Sevgilim zaten kendi kendine sogutu beni kendisinden, yanimdaykene osurmalari, sonra ise onumde kendisini bosaltmasi. Sonra evine gidip evde kimse yokken beni zorlan kolumdan cekmesi, ben gitmedim tabi asagda oturdum disarda sokakta bekledim. oda yukarda evde bogaz pesindeydi.
Bunun bana saygisi yok dedim aklimda supheler doluydu. Hemen ayrilmaliydim ama iste o an birinin varligina ihtiyac duyuyordum belki ondandir. Sevgisini eksik etmedi hic ama boyle sekilde sevilmekte istemiyorum. Evlenince ya biterse saygida kalirmi? Ben avrupada yasiyorum o da buraya turist olarak gelmisti oyle tanistik. Benim uzerimde pasportunu almaya calismak istemisti ben izin vermedim. Hep ben onun arkasindaydim. Ben bisey kaybetmicem zaten hep onun problemlerinle ugrastim..skildim artik.
Bana oyle bir sey anlatti oyle korkmustum. Biriyle kavga ederkene gozum karamdi cocugun kafasini kesiyordum nerdeyse diye. Normal bir davranismi bu? Benide anlayin lutfen..
Suan dogru kisi ile karsilastim gercekten bana saygisi var..
Beni de anliyormusunuz biraz..
Sevgilim zaten kendi kendine sogutu beni kendisinden, yanimdaykene osurmalari, sonra ise onumde kendisini bosaltmasi. Sonra evine gidip evde kimse yokken beni zorlan kolumdan cekmesi, ben gitmedim tabi asagda oturdum disarda sokakta bekledim. oda yukarda evde bogaz pesindeydi.
Bunun bana saygisi yok dedim aklimda supheler doluydu. Hemen ayrilmaliydim ama iste o an birinin varligina ihtiyac duyuyordum belki ondandir. Sevgisini eksik etmedi hic ama boyle sekilde sevilmekte istemiyorum. Evlenince ya biterse saygida kalirmi? Ben avrupada yasiyorum o da buraya turist olarak gelmisti oyle tanistik. Benim uzerimde pasportunu almaya calismak istemisti ben izin vermedim. Hep ben onun arkasindaydim. Ben bisey kaybetmicem zaten hep onun problemlerinle ugrastim..skildim artik.
Bana oyle bir sey anlatti oyle korkmustum. Biriyle kavga ederkene gozum karamdi cocugun kafasini kesiyordum nerdeyse diye. Normal bir davranismi bu? Benide anlayin lutfen..
Suan dogru kisi ile karsilastim gercekten bana saygisi var..
Beni de anliyormusunuz biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?