- Konu Sahibi brunettella
-
Biriyle cikiyor(dum) 17 aydir birlikteyiz. Sadece ben bu cocugu sevmiyorum artik. Neden bilmiyorum. Mutlu olamicagimi hisediyorum hep bununla. Sogudum sonunda. Hep mutsuzdum ki zaten her sabah uyandigimda..
Askerde suan. Nasil hangi sekilde bitirebilirim. Uzuluceginden cok korkuyorum. Devamda edemem artik.
askerdeymiş...ben gelmesini beklerdim...ne bilim...
Daha 7 ayi var ama..
Bana kizicaksiniz biliyorum, baskasini seviyorum. Onunla cikarkene baskasinin elini tutum.. Aldattim onu. Icim gidiyor biliyorum. Bu ben degilim. Kizin edin her lafi soyleyin bana hak ediyorum. Mutlu degilim iste kendimi zorladim sadece hep..
Oyle yapmak isterim, ama soz teklifi aldim iste sozlenmeyi dusunuyorum. Cokmu kotu insanim
Oyle yapmak isterim, ama soz teklifi aldim iste sozlenmeyi dusunuyorum. Cokmu kotu insanim
Peki soz teklifi aldiginiz kisinin bundan haberi varmi cunku suan iki kisiyle birlikte olmus oluryorsunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki soz teklifi aldiginiz kisinin bundan haberi varmi cunku suan iki kisiyle birlikte olmus oluryorsunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
e söz teklifi alacak kadar olmuş, ne kadardır berabersiniz yeni kişiyle? erkek arkadasınız askere ne zaman gitti?
Söz teklifi ? Sözlenmek yani anladığım kadarıyla.. Sevgilin askerde ve sen başka biriyle birliktesin.. Bunu kendine yakıştırıyor musun gerçekten ?
3 ay birlikteyim.. O kiside kendimi daha huzurlu hisediyorum.
Ciktigim oglanla 17 ay. Bisuru sorunlar problemleri vardi. Hep katlandim. Hala katlaniyorum. Kendiside cok zor biri. Yordu beni artik. 3 ay birlikteyim cocukla hic aklimda soru isareti bile yok. 17 aylik ciktigimla hala soru isaretleri var kafamda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?