Nasil ayrilabilirim..

Bana kizicaksiniz biliyorum, baskasini seviyorum. Onunla cikarkene baskasinin elini tutum.. Aldattim onu. Icim gidiyor biliyorum. Bu ben degilim. Kizin edin her lafi soyleyin bana hak ediyorum. Mutlu degilim iste kendimi zorladim sadece hep..

vicdanınızı rahatlatmak için ayrılmak istiyorsunuz.
bence de ayrılın, yapmayın bu kötülüğü karşınızdakine..

Cinsel şeyleri senin istediğin dışında yapıyosa şimdiden zaten bırak ayrıl gitsin amacı başkadır onun. İstemediğin halde böyle şeyleri yapması zaten ondan tamamen soğuman için yeterli bence ama önceliklle bu ilişkini bitir ara konuş ayrıl bitsin sonra hayatına bak rahat rahat

Askerde olandan derhal ayrılın. Diğeriyle de hemen sözlenmeyin aradan zaman geçsin hem birbirinizi tanıyın (daha doğrusu o sizi tanısın) hem de olaylar soğusun, yoksa askerdeki çıkınca sizi mahveder benden söylemesi.

Aldatmanın gerekçesi olamaz. Bu iğrenç insandan şimdiye kadar ayrılmamanız da çok büyük bir hata. Hata üstüne hata yapmayın bu olayın sonunda daha çok üzüleceksiniz. Kimsenin hakkına girmeyin Askerdeyken bunu birine yapmak hiç doğru değil ama şu durumda bence başka yolu yok. Ha onun gelişini beklemem lazım diyorsanız da diğerinden ayrılmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…