Nasil basarabilirim?

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar..
Eşimle bazı sebeplerden dolayı sıkıntılı zamanlar geçirdik...ve ben çok yoruldum artık. Şuan tek isteğim eşimi önemsemeyi bırakmak laf çarpmamak çünkü bazen beni zorluyor. Bunu nasıl başarabilirim ?

Görmezden gelmeyi umursamıyor gibi yapmayı herkes beceremiyor maalesef.Zorlarsan en fazla 3 gün bu sekilde davranırsın 3 gün sonra yine başlar bahsettiğin şeyler.Biraz kendini frenlemeye çaalışarak içinden geldiği gibi davran en iyisi...

Icimden hiç birşey gelmiyor. Çok az iletisimimiz olsun istiyorum..ama bunları tavirli bi şekilde de değil normal sekilde başarmak istiyorum

Ben üç saat dayansam yine yeter,onu bile beceremiyorum:/

tepkisiz kalıp nefret dahi edemediğinde o ilişki bitmiştir
o yüzden kızmak öfkelenmek tepki vermek karşıdakini aslında önemsediğin anlamına gelir

Icimden hiç birşey gelmiyor. Çok az iletisimimiz olsun istiyorum..ama bunları tavirli bi şekilde de değil normal sekilde başarmak istiyorum

Tak ettiği bi nokta var, o noktadan sonra istesenden de önemsemezsin zaten. Zamana bırak

Eşine değil de çevrene odaklan ailen veya arkadaşlarınla gez toz eğlen onlarla plan yap çocuklarınız varsa onlarla plan yap tatile git yaptığın hiç bir şeye eşini dahil etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…