NASIL BİR ACI BU...

Siz hamileyken dayağa başvuran babadır belki de bebeğin böyle doğmasına sebep, bir de bunu düşünün! Kocanızı melek yaptınız ya pes

Bence iki konuyu birbirine bagliyorsunuz, aklınızda belliki cezalandırıldım mı düşüncesi var.
Evliligi yapış şekliniz ve evlilikten beklentileriniz rahatsız edici. Karşınızdakini aptal yerine koyup hareket etmişsiniz, yazık etmişsiniz ikinize de.

Bebeğinizin hastalığına siz sebep oldunuz diyemem olmadınız da diyemem. Sadece sebebinin önemi yok. Anjiyo dediginiz şey o kadar buyutulecek bir olay değil, doktorlar başka neler söylüyor o önemli. Siz de astım hastasiymissiniz, yaşam kalitesi sizinki kadar etkilenecekte olabilir. İnşallah hafif bir seydir. Yada ameliyatla duzeltilebilecek. Siz onun annesisiniz, Bebeğiniz kusurlu gibi, istediğim çocuk böyle oldu vs gibi düşünceleri kendinizden uzaklaştırın. Ve bence yardım alın.

Bir de kusura bakmayın ama tüm sorunlarınızın başında tembellik ve sorumsuzluk var. Yaptığınız evlilik, maddi olarak rahatlayıp çalışmamak için, evinizi düzene koyamamaniz tembelliginizden, ve bebeginize bu kadar umutsuz bakmaniz sorumluluktan korkmanizdan. Tek başıma bakacağım falan demissiniz. E heralde yani. Ya kim bakacakti bebege annesi varken?
Hiç birimizin etrafında pir dönen 2 hizmetiçisi falan yok. Ama iş, çocuk, ev herkes bir şekilde hayatını idame ettiriyor. Siz de zahmet olmazsa bi silkelenin kendinize gelin. Oğlunuzun durumu sizi kamcilayacagina, şu yaşıma kadar eksik yaptım işten kaçtım, sorumluluktan kaçta, bundan sonra oğlum için her şeye 4 elle sarilacagim diyeceğinize, ne yapayım diyorsunuz.
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Görmezden gelmiş gibi olmuş ama esinizin şiddet uygulamış olmasi hakkında tek kelime yazmadım, yazmaya gerek dahi duymadım. Hamileyken size yaptığı şey kabul edilemez,etmemeliydiniz. İlk yaptığında gitmiş olsanız ikincisi olmayacaktı. Kendi kendinize acı cektirmissiniz. Yazık olmuş. ..

Saf adam mı görmedik, saf insan merhametlidir, kötü düşünmez, hele eşi için, hele ki hamile eşi için ASLA!

Saf insan, duygularında da safdır, temizdir, bırak cimriliği, ailesi için herşeyi yapar.

Eşin saf filan değil, hamileyken seni dövüyor, yapmadıgını bırakmıyor, sen ise ona iyi kadınlık yapmadıgın için 'ahh, vaah' diyorsun.

Önce bir silkelen, kendine gel. Yoksa bu gidişat iyi değil. Önce çocugun için kendin iyi olmalısın, sonra kocana bir hal, çare bulunur.

Ne desem bilemedim.
Tek taraf icinde uzulemiyorumki.
Su hikayenizin baslangici cok cirkin.
Ama galiba cezasinida cekiyosun.
Allahim affetsin yardim etsin insallah.
Smdilik oglunuz icin cabalayin tum enerjinizi.
Allahim sifa versin o minige.

Bugün çalıştığım yer 100/50işçi çıkardı ağlaya ağlaya ayrıldık hepimiz.işsiz kaldım,arkadaşlarıMdan ayrıldım büyük ihtimalle büyük sıkıntılar yaşayacağız diye sabahtan beri Ağlıyorum.
bu site bana herkesin bir sıkıntısı olduğunu herseyin geçici olduğunu öğretiyor...

Siz de imtihan yaşıyorsunuz nedenleri bırakıp neler yapabilirize bakın.keşkelerle yaşamayın...
yinede halinize şükredin paranız varki oğlunuzu hastahanelere götürebiliyorsunuz,
hala nefes alıyor
hala Umudunuz var zor olsada bir evladınız olMuş evlat kokusu almışsiniz veee geriye kalan bütün dertlerinizi boş verin hepsi bir şekilde hallolur. Siz annesiniz LÜTFEN güçlü durun

Memurluğu niye bıraktınız,işim yok diyorsunuz ama siz seçmişsiniz bunu

baslıkta o memur ben memur yazıyo ,sonunda ne meslegım var ne bıseyım dıyosunuz anlamadım bısey ?

cocugunuza cok uzuldum acıl sifalar dılerım

Çok şiddetli dayak yediğinizi söylediğiniz bir adamın hayatını mahfettim üzülüyorum saftır diyorsunuz ben anlayamadım. Umarım bebeğiniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Çocuğunuzun iyiliği için bence önce siz profesyonel bir yardım alın. Esiniz den dayak yediğiniz gün keşke ayrilsaydiniz çok yazık

yok artık siz bütün kk daki konuları araştırıp böyle bağlantı mı kuruyorsunuz. ne kapasite var mış sizde şaşırdım
O üyenin yazdıkları yaşadıkları beni çok etkilemişti o dönemde.
Kk da unutamadığım konulardan biriydi.
Çalışan bir insan bu kadar eziyete neden katlanır, hayatını kendi elleri ile nasıl mahveder diye o dönem üzülmüştüm ve takibe aldığım bir konuydu.
Yoksa tüm kk'yı stalklayacak kadar işsiz değilim merak etmeyin.

Son düzenleme:
Belki başka da vardır...

Çok hatalar yapmışsın ama hiç biri eşinin yaptığını haklı çıkarmaz. O çocuk hamilelikte olan şeyler yüzünden bu problemlerle doğduysa eğer koçan olacak adamdan daha anasının karnında dayak yediği içindir ya da bunun sende yaşattığı travmadandır. Oğlun için dua etmekten başka elimden birşey gelmez. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Bundan sonra sen de daha akillica adimlar atarsin.

Bişeyi körükörüne dilemek yerine hayırlısını dileseydin keşke. ALLAH şifa versin bu imtihan ve önemli olan sabırla karşılamak. Bir kadın dimdik ayakta durabilmeli kendikendine yetebilmeli belki bundan sonrası için bişeye illa olsun demek yerine hayırlısıyla olsun dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…