- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Asgari ücretle çalışıyorum bakıcılar 1000tl istiyor kreşler en uygun 900tl 2 gündür araştırıyorumMaasiniz nasıl bilmiyorum ama bakıcı tutma durumunuz olmaz mı.
İş işten geçmiş olmazmış birikim için maaş kartım onda çok borç var diyeöncelikle biraz sakinleşin.
sakın ama sakın bir borcun altına girmeyin, hele sizin adınıza olan bir borcun altına ASLA girmeyin.
biraz kendinize sakin karar verebilmek için zaman tanıyın, gerekirse eşinize bir şeyler almak için ona güvenmediğinizi de söyleyin. Bu arada muhakkak kenarda size ait eşinizin bilmediği bir birikiminiz olsun.
Boşanmaya karar verirseniz, çocuğunuza kimin bakacağına dair bir fikriniz ve bunu karşılayacak bir birikiminiz olsun.
Önce ekonominizi oluşturun, ondan sonra istediğiniz resti çekebilirsiniz.
Annemin oturduğu yerde kreşler en uygun 900 annem babam çalışıyor ev aldılar borç var bende asgari ücretle çalışıyorum çıkmazı da buYa böyle mesajlarla da hiç alakaları olmaz zaten. Niye bize gelmiyor peki o tür mesajlar? Size hiç geldi mi mesela?
Boşanacaksanız, eşiniz nafaka vermek zorunda sonuçta. 2 yaşındaki çocuğunuz kreşe gidebilir, devletin makul ücretli kreşleri var. Her sıkıntıyı tek başınıza göğüslemek zorunda değilsiniz, boşansanız da çocuğunuzun babası olmaya devam edecek neticede. Yerinizde olsam boşanır, annemlerin yanına taşınır, çocuğumu kreşe verip, çalışmaya devam ederim.
Kreş ücretinin bir kısmını baba ödemek zorunda zaten. Ödemeyecek, çocuğunu hiçe sayacak bir adam mı? Yani yarısını ödese bile, epey rahatlarsınız. Tabi bundan önce düşünmeniz gereken, gerçekten boşanacak mısınız? Bir de maaş kartınız niye eşinizde yav? Çok borç var diyorsunuz. Ne borcu? Zaten borcunuz varken, tekrar borca girmek mi istiyor eşiniz, anlayamadım? Neye güveniyor?Annemin oturduğu yerde kreşler en uygun 900 annem babam çalışıyor ev aldılar borç var bende asgari ücretle çalışıyorum çıkmazı da bu
İş işten geçmiş olmazmış birikim için maaş kartım onda çok borç var diye
Ama mesajda "Duş masaj birliktelik" diyormuş Laale hanımcığım. Birliktelik kısmını ayan beyan yazdıklarına göre, öyle herhangi bir masaj salonundan gelmemiştir o mesaj diye düşündüm.Şu anda baksan benim de telefonumda birkaç tane masaj mesajı vardır da adam daha önce aldatmış yine de sen maddi manevi çok güvenme bence.
Höhhh amma uzun oldu mesajım.
Hımmm...Ama mesajda "Duş masaj birliktelik" diyormuş Laale hanımcığım. Birliktelik kısmını ayan beyan yazdıklarına göre, öyle herhangi bir masaj salonundan gelmemiştir o mesaj diye düşündüm.
Hımmm...
Hiç o açıdan düşünmemiştim.
Haklı olabilirsin Loreth Hanımcığım.
Sevgiler benden efemim.Sevgiler efenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?