Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nasıl Bir Çıkmazlık İçindeyim Ne yapacağım Ben Sağlıklı Mantıklı Bir Düşüncem Kalmadı Ne Yapacağım???
Bu bahane ! Ay aldatılan her kadının sığınacak bir bahanesi var kocalarından ayrılmamak için. Geçen gün bir konu vardı. Kadının çocuğu yok , işsizim diye aldatan kocamdan ayrılamam diyordu. Burda okuya okuya artık aldatılan kadınların bahanelerinden bir tez yazarım.
Çocuğuna kendi annesi bakan işi olan kadınlar da " Ama çok iyi bir adam " deyip ayrılmıyor.
Bunlar bahane demeye geldim. Işiniz var maaşınız var. Ayaklarınız yere sağlam basıyordur. Kapatın bu sayfayı.
Ayol herif karisinin uzerine kredi cekip birde hayat sigortasi yaptiriyor kadın olursede tek varis kendisi olarak ayarliyor 7 aylık hamile kadini fethiye de ucurumdan atıyor para insani seytana ceviriyor seytana allahim korusun böyle vijdani ahlaki olmayanlardan
kartınızın şifresini ona haber vermeden değiştirin sonradan koca kişisinden geri alın. boşandınız diye kayınvalide babaannelikten istifa etmez diye düşünüyorum ama oldu ki vazgeçti mazeretlere sıgınmayın tek çocuklu çalışan kadın siz değilsiniz elbette bi şekilde geçinirsiniz. ailenizin yanına gidin kreş çağı geçene kadar paranızı oraya verin. kalan parayla da ailenize fatura konusunda falan yardımcı olursunuz. sonrasında okul çağı gelicek zaten tek başınıza çocuğunuza bakabiliceksiniz. borç sizin üzerinizeyse borçla aldığınız o şey de artık sizindir boşanma davasında bunu kendinize alın