Bıktım artık içimden taşanlar.. 30 yaşında bir çocuk annesiyim Her insan gibi eşimle anlaşamadığımız konular var.. 3 yıllık evliyim 2yaşında çocuğum var ben daha hamileyken eşim beni Aldattı

çok pişman oldu özür diledi ağladı afdiledi 1şans istedi affettim 1 şans verdim 2 yıl geçti unutamadım kırılan gururumu ama İnsanoğlu Bir defa da olsa hata yapar dedim beş altı ay oldu işe başlayalı benim çalışma sürecinde bu sürekli planlar yapmaya başladı araba alalım arsa alalım Kredi çekelim borç olmadan hiçbir şey yapamayız sürekli dışarılarda bir işleri var öyle Sürekli baskı yapmak da istemiyorum Çalışıyoruz sonuçta ikimiz de bana göre yetiyor o sürekli borç olsun istiyor asla telefonunu karıştırmam iki üç gün önce bir Bakmak istedim telefonuna Bu kadar bir şeyler alma isteği araba ev arsa Birine bir şey yazıyor mu merak ettim bir ortaklık söz konusu gibisinden Çünkü bana fazla anlatmaz telefonu elime alır almaz bir mesaj dikkatimi çekti mesaj bir yerden gelmiş ama numara değildi şöyle bir mesaj Duş masaj birliktelik 350tl bu mesajı görür görmez bu adamla yollarım ayırma zamanı geldi dedim yüzleştim sordum mesajla Hiçbir ilgim yok kim tarafından gelmiş bilmiyorum böyle bir mesajla işim olmaz istersen her türlü araştırabiliriz dedi ama mesajı gönderen numara yok Deliye döndüm şimdi bu durumda ben ne yapacağım Baba Evine Dön Desem bir çocukla her şey eskisi gibi olmayacak biliyorum annem babam çalışan insanlar ben çalışıp Çocuğuma bakmak zorundayım şu an çalışıyorum Kayınvalidem bakıyor çocuğuma o zaman çocuğuma kim bakacak boşanma Sam bu adamlar olan güvenim gitti güvenmediğim bir adamla Nasıl evli kalabilirim o kadar mesajla ilgim yok diyor ama böyle bir mesaj neden onun telefonuna geliyor 2 yıl önce beni aldatırken bitirmeliyim bu evliliği şu anda Bırakıp gitsem ne yaparım Ne olur bana bir Fikir verin çocuğumu asla ona bırakmam ben aldım çalışıp ona bakmak zorundayım kime baktıracağım deli olacağım 2 gündür Ağlamaktan Ne olur bana Fikir verin