Nasıl Bir Çıkmazlık İçindeyim Ne yapacağım Ben Sağlıklı Mantıklı Bir Düşüncem Kalmadı Ne Yapacağım???

Ne draması ne bahanesi nerden neyi çıkarttınız

Resmen drama...
Annem, babam çalışıyor
Yeni ev aldilar, maddi sıkışırlar
Çocuğa KV bakiyor
Çocuğuma kim bakacak?
Aileme yük olmak istemiyorum vs. vs.
Bunlarin hepsine bahane diyoruz kısaca.
Çocuğunuz iki yaşında. Rahatlıkla kreşe gidebilir.
Ailenize niye yük olasiniz? Zaten evlenene kadar yanlarinda degilmiydiniz? Belirli bir süreç icin sığınmaniz mümkün degilmi??
Boşanmak istiyorsanız boşanın...
Ev ve araba varmış, satılır ve paylasilir. İşiniz ve gelirinizde varmış. Daha ne olsun?
Boşanmak istemiyorsanız aile terapistinden yardim alin...bu güvensizlik size rahat vermez

Resmen drama...
Annem, babam çalışıyor
Yeni ev aldilar, maddi sıkışırlar
Çocuğa KV bakiyor
Çocuğuma kim bakacak?
Aileme yük olmak istemiyorum vs. vs.
Bunlarin hepsine bahane diyoruz kısaca.
Çocuğunuz iki yaşında. Rahatlıkla kreşe gidebilir.
Ailenize niye yük olasiniz? Zaten evlenene kadar yanlarinda degilmiydiniz? Belirli bir süreç icin sığınmaniz mümkün degilmi??
Boşanmak istiyorsanız boşanın...
Ev ve araba varmış, satılır ve paylasilir. İşiniz ve gelirinizde varmış. Daha ne olsun?
Boşanmak istemiyorsanız aile terapistinden yardim alin...bu güvensizlik size rahat vermez
Herşey burada anlatılmıyor o yüzden boşanacağım çocuğumu kaybetme korkusu vardı anneye veriliyor muş bahane değil korkularım var

Ama mesajda "Duş masaj birliktelik" diyormuş Laale hanımcığım. Birliktelik kısmını ayan beyan yazdıklarına göre, öyle herhangi bir masaj salonundan gelmemiştir o mesaj diye düşündüm. :KK64:
Güvenimi bitiren de o oldu numara olsaydı oda yok

Mesajın nerden geldiği nasıl görünmüyor ki?
Ayrılacaksanız, aileniz ile birlikte yaşayacaksınız, barınma yeme içme zaten ordan, sizde maaşın yarısı ile kreşe verirsiniz, kalan maaşla ailenize de destek olursunuz tabi ki
Bazen koton defacto gibi mağazalardan gelen mesaj olurya numara olmaz öyle bişey cevap bile yazılmıyor özel mesaj lanet olası

Kesinlikle önce bir sakin olun, şansı verdiğiniz günden beri neler yaşadınız?
Şimdi güvenin sarsıldığı için beraber borca girmeye korkuyorsun ya aldatırsa nasıl giderim diye.
Seni çok iyi anlıyorum. Eşinle kaygılarını sakin sakin otur ve paylaş bak böyle planlar yapıyoruz hamileliğimde beni aldattığın gibi seninle bir işe girersem tekrar beni aldatmandan korkuyorum de.
Bu güveni sana sağlamak zorunda. Araba alırsın maksimum borcu kalır ama siz beraber çocuk işine girmişken adam senin güvenini yerle bir etmiş, o yüzden şu an bu çekincelerin çok normal. Eşinle konuş ama sakin ol sakın fevri davranma.
Önce anlat bu aldatma olayı neydi fiziksel miydi sanal mıydı? İnsan bazen affettim sanıyor ama olmuyor işte biliyorum benzerlerini yaşadım ama sakin ol.
Geçmiyor geçmiycek başka Bi kadın söz konusu olduğu için bitirdi. Bizi

Bıktım artık içimden taşanlar.. 30 yaşında bir çocuk annesiyim Her insan gibi eşimle anlaşamadığımız konular var.. 3 yıllık evliyim 2yaşında çocuğum var ben daha hamileyken eşim beni Aldattı😥😥çok pişman oldu özür diledi ağladı afdiledi 1şans istedi affettim 1 şans verdim 2 yıl geçti unutamadım kırılan gururumu ama İnsanoğlu Bir defa da olsa hata yapar dedim beş altı ay oldu işe başlayalı benim çalışma sürecinde bu sürekli planlar yapmaya başladı araba alalım arsa alalım Kredi çekelim borç olmadan hiçbir şey yapamayız sürekli dışarılarda bir işleri var öyle Sürekli baskı yapmak da istemiyorum Çalışıyoruz sonuçta ikimiz de bana göre yetiyor o sürekli borç olsun istiyor asla telefonunu karıştırmam iki üç gün önce bir Bakmak istedim telefonuna Bu kadar bir şeyler alma isteği araba ev arsa Birine bir şey yazıyor mu merak ettim bir ortaklık söz konusu gibisinden Çünkü bana fazla anlatmaz telefonu elime alır almaz bir mesaj dikkatimi çekti mesaj bir yerden gelmiş ama numara değildi şöyle bir mesaj Duş masaj birliktelik 350tl bu mesajı görür görmez bu adamla yollarım ayırma zamanı geldi dedim yüzleştim sordum mesajla Hiçbir ilgim yok kim tarafından gelmiş bilmiyorum böyle bir mesajla işim olmaz istersen her türlü araştırabiliriz dedi ama mesajı gönderen numara yok Deliye döndüm şimdi bu durumda ben ne yapacağım Baba Evine Dön Desem bir çocukla her şey eskisi gibi olmayacak biliyorum annem babam çalışan insanlar ben çalışıp Çocuğuma bakmak zorundayım şu an çalışıyorum Kayınvalidem bakıyor çocuğuma o zaman çocuğuma kim bakacak boşanma Sam bu adamlar olan güvenim gitti güvenmediğim bir adamla Nasıl evli kalabilirim o kadar mesajla ilgim yok diyor ama böyle bir mesaj neden onun telefonuna geliyor 2 yıl önce beni aldatırken bitirmeliyim bu evliliği şu anda Bırakıp gitsem ne yaparım Ne olur bana bir Fikir verin çocuğumu asla ona bırakmam ben aldım çalışıp ona bakmak zorundayım kime baktıracağım deli olacağım 2 gündür Ağlamaktan Ne olur bana Fikir verin
Oyle biseyi madem affettin o evde o hukmu sen kuracaksin hersey senin dedigin gibi ilerleyecek sen hala kalkip adama soz hakki veriyosun hayat cizelgesinde. Asla bi borca girme hatta daha gencsin bos!nma durumun varsa bosan nafakada alirsin

Bıktım artık içimden taşanlar.. 30 yaşında bir çocuk annesiyim Her insan gibi eşimle anlaşamadığımız konular var.. 3 yıllık evliyim 2yaşında çocuğum var ben daha hamileyken eşim beni Aldattı😥😥çok pişman oldu özür diledi ağladı afdiledi 1şans istedi affettim 1 şans verdim 2 yıl geçti unutamadım kırılan gururumu ama İnsanoğlu Bir defa da olsa hata yapar dedim beş altı ay oldu işe başlayalı benim çalışma sürecinde bu sürekli planlar yapmaya başladı araba alalım arsa alalım Kredi çekelim borç olmadan hiçbir şey yapamayız sürekli dışarılarda bir işleri var öyle Sürekli baskı yapmak da istemiyorum Çalışıyoruz sonuçta ikimiz de bana göre yetiyor o sürekli borç olsun istiyor asla telefonunu karıştırmam iki üç gün önce bir Bakmak istedim telefonuna Bu kadar bir şeyler alma isteği araba ev arsa Birine bir şey yazıyor mu merak ettim bir ortaklık söz konusu gibisinden Çünkü bana fazla anlatmaz telefonu elime alır almaz bir mesaj dikkatimi çekti mesaj bir yerden gelmiş ama numara değildi şöyle bir mesaj Duş masaj birliktelik 350tl bu mesajı görür görmez bu adamla yollarım ayırma zamanı geldi dedim yüzleştim sordum mesajla Hiçbir ilgim yok kim tarafından gelmiş bilmiyorum böyle bir mesajla işim olmaz istersen her türlü araştırabiliriz dedi ama mesajı gönderen numara yok Deliye döndüm şimdi bu durumda ben ne yapacağım Baba Evine Dön Desem bir çocukla her şey eskisi gibi olmayacak biliyorum annem babam çalışan insanlar ben çalışıp Çocuğuma bakmak zorundayım şu an çalışıyorum Kayınvalidem bakıyor çocuğuma o zaman çocuğuma kim bakacak boşanma Sam bu adamlar olan güvenim gitti güvenmediğim bir adamla Nasıl evli kalabilirim o kadar mesajla ilgim yok diyor ama böyle bir mesaj neden onun telefonuna geliyor 2 yıl önce beni aldatırken bitirmeliyim bu evliliği şu anda Bırakıp gitsem ne yaparım Ne olur bana bir Fikir verin çocuğumu asla ona bırakmam ben aldım çalışıp ona bakmak zorundayım kime baktıracağım deli olacağım 2 gündür Ağlamaktan Ne olur bana Fikir verin
Boşan. Çocuğu kreşe ver. Belediyelerin kreşleri oluyor. Gayet uygun. Sen de çalış. Baba evine niye dönesin zaten.

Canım msj numara değildi neydi peki acaba reklam msjı mı? Birde bu gelen msj whatsapp mı normal msj mı? Normal ise bana isimli msj geliyor içeriği erotik :skandal:

ambiyane yazıcam şimdiden özür dilerim benimde boşanma sebebim aldatılmamdı ve boşan yada boşanma kısmı tamamen senin kişisel kararrındır ben boşandım affetmedim hiçte pişman değilim ve DON BİR KERE DÜŞTÜYSE ÇIKMASI ZOR OLUR malesef bu cümleyi bir arkadaşım söylemişti ve kesinlikle çok doğru bir tabir.

Gecenlerde bir arkadasım devlet in kreşlerine artık 3 yaş itibari ile kayıt yaptırıldıgını soyledi kendi çocugu 4 yaşında devlete yaptırmış onumuzdeki yıl için. Bir araştır eger her il ve ilçede aynıysa 3 yaşına kadar normal bir kreş ile idare edersin aldıgının yarısı oraya gıder ama.. Baban ve annen anlayıslı olup size sahip cıkarsa ne güzel. Şuana kadar hiç öyle mesaj gelmedi bana burda kimseyede gelmemiş eşine durduk yere gelmesı garip.. Daha önce aldattı dedın böyle bir yere mi gştmiş ne bileyım numarası kayıtlıda msj mı atmıslar :/ eşini en iyi sen tanırsın
Birde borcların bitmesine kac sene var? Şimdi bosansan borc bıttıgımde ev araba bunların yarısı senın olavak mı yoksa borc oldugu jcın tamamı esıne mı olacak arastır :/

Back
X